merhaba kardeşim bende senin gibiydim ve halen öyleyim evliyim ama bir kere o kozu verdigimiz için herdefasında yapıyolar aynı şeyi keşke bizde onlar kadar rahat olabilsek ama yapımızda yok işte erkekler geniş karınlı insanlar bu duruma gelirsek bence daha yolun başındasınız böyle ufak tefek şeylerden seni silebilcek bir insansa evlendiginizde daha büyük problemlerde seni hayli hayli bırakabilir bunu söylemek çok üzücü ama öyle çünkü yaşıyorum evlilikte ayrılması daha çok koyuyor emin ol bir süre varma üstüne biliyorum çok zor için el vermiycek ama kendin için yap bunu eger mutlu bir yuva istiyorsan yap kendini ezdirme ve üstüne gitme yoksa aynı seyleri defalarca yaşıycaksınız ki face nedir yani oda haklı ama sende haklısın bence zamana bırak su akar yolunu bulurHerkese selamlar..
yazicaklarim biraz uzun olabilir, 2 yillik bir iliskim var son 1 yilini nisanli olarak geçirdiğim. Benimde nisanliminda face hesablari bulunmaktadir, bir kac gun once bana face hesabini kapatmani kullanmamani istiyorum dedi. Bende neden diye sordum kullanmani istemiyorum gerek yok dedi, face e girme sebebimin gun icinde can sıkıntisindan girme haber okuma video izleme oldugunu soyledim. Ki gercektende facei aktif kullanan kisilerden pek paylasim yapanlardan degilimdir. Ama israrla istemedigini gereksiz oldugunu soyledi, bende tamam deyip kapattim hesabimi.. daha sonrasinda mesaj attim yaptigin davranis bencilce can skintisiyla oyalandigim bisey ve kisitliyorsun bunu yapmak yerine kendi hesabinida kapatacagini ikimizde kullanmiyalim gibi bir secenekle gelmen daha dogru olurdu dedim, veya buyur sifrem sende olsun istediginde benden girip takilabilirsinde diye bilirdin dedim. Bana dedigi ben kendi hesabimi kapatmiyorum sifremide sana vermiyorum ama senin kullanmani istemiyorum gerek yok dedi ve telefonu kapatti... ben tabi cildirdim ve arkasindan bi kac mesaj attim bencillik yaptigina dair, sabahi bana cevap verdi bu konuyu uzatma kapattin gitti daha fazla gerilmiyelim diye.. bende hayir sen lafini soyledin dedigini yaptirdin ve kapat konuyu deyip bencillige devam ediyorsun dedim. Tabi bunlari whatsapptan yaziyordum arkasindan tek bisey daha dersen yapacagimi biliyorum dedi, hayirdir naparsin, sende kapatacksin hesabini dedim ve beni whatsapptan engelledigini gordum. Kalkip bu kez aradim neden engelliyorsun bencilsin iste bencil, bana dedigi sen benimle boyle konusamazsin sen bana kapat diyemezsin gerizekali falan dedi, ben tabi gerizekali lafini duyunca telefonu yuzune kapattim, daha sonra bi kac kez aradi ve acmadim. Mesaj atti madem yuzume kapattin birdaha arama diye, bi kac saat sonra tekrar aradigimda hem telefondan hem whatsapptan engellemisti ulasamadim. Aldim annemden aradim cevap vermeyip mesgule aldi, daha sonra ordanda engelledi beni ben hepten sinirlenmistim. Baska yerden aradim cocuk musun napmaya calisiyorsun ne istiyorsun bitirmek mi istiyorsun eger oyleyse bitir dedim. Bunuda yap cocukca heryerde engellemek ne dedim. O ise bitir dememe sinirlenip sen nasil konuyu bitirmeye getirirsin senin hayatin face olmus onlar bizden daha dgerli sirf onun icin konuyu buralara getirdin bitir lafina kadar kullaniyorsun, gerizekalisin karaktersiz haysiyetsiz deyip yuzume kapatti... Yarim saat sonra tekrar arayip bizimkilerle konusacagim bitirecegiz sende annene babana soyle yarin size gelecegiz dedi, madem bitirdin dinende bitir (imam nikahimiz var) bosal lafinida kullan bari dedim ama o yuzume kapatti teli... bunlar 3 gun once oldu, o gunden sonra ne aradi nede bir mesaj atti whatsapp engelimi kaldirmis, bu sabah aldim aradim arama engelim hala duruyor. Mesaj attim kaldir su engelimi konusalim diye, gordugu halde cevap vermedi. Arkasindan bi kac mesaj daha attim hatalisin onca hakaretine ragmen yine arayan ben oldum dedim bunlarin hic birine cevap vermedi.. bi kac saat sonra mesaj yazip bundan sonra ne istiyorsan onu yap artik umrumda degil bende seni engelliyorum deyip whatsappta engelledim. Kac saat gcti beyfendinin zerre umrunda dgilki yine aramadi... bilmiyorum gercekten yuzsuz muyum yada erkekler mi cok umursamaz anlamiyorum... onca lafa ragmen kalkip aramam hata ama umursamaz olamiyorum, hic birsey yok gibi davranamiyorum. Bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim, bitir demeyin onu asla yapamam.. onun disinda tavsiyelerinizi istiyorum..
Istedigi yorumlari almadi kacti gibi bir durumda yok. Soylenilen herseyi dikkate aliyorum emin olun.. ben sadece umursamaz olamadim, 2 yildir bana salak dahi demeyen adamdan bunlari duymam agrima gitti... belki sessiz kalmam gerekiyordu ama aradim nasil bunlari dersen demek icin adam akilli ofkemi hayal kirikligini yuzune vurmam icindi... ayrilin demeyin dedim, cunku gercekten sevdigim bi adam.. ama zorumada gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?