nisanlimin bencilliği

Istedigi yorumlari almadi kacti gibi bir durumda yok. Soylenilen herseyi dikkate aliyorum emin olun.. ben sadece umursamaz olamadim, 2 yildir bana salak dahi demeyen adamdan bunlari duymam agrima gitti... belki sessiz kalmam gerekiyordu ama aradim nasil bunlari dersen demek icin adam akilli ofkemi hayal kirikligini yuzune vurmam icindi... ayrilin demeyin dedim, cunku gercekten sevdigim bi adam.. ama zorumada gidiyor.

merhaba kardeşim bende senin gibiydim ve halen öyleyim evliyim ama bir kere o kozu verdigimiz için herdefasında yapıyolar aynı şeyi keşke bizde onlar kadar rahat olabilsek ama yapımızda yok işte erkekler geniş karınlı insanlar bu duruma gelirsek bence daha yolun başındasınız böyle ufak tefek şeylerden seni silebilcek bir insansa evlendiginizde daha büyük problemlerde seni hayli hayli bırakabilir bunu söylemek çok üzücü ama öyle çünkü yaşıyorum evlilikte ayrılması daha çok koyuyor emin ol bir süre varma üstüne biliyorum çok zor için el vermiycek ama kendin için yap bunu eger mutlu bir yuva istiyorsan yap kendini ezdirme ve üstüne gitme yoksa aynı seyleri defalarca yaşıycaksınız ki face nedir yani oda haklı ama sende haklısın bence zamana bırak su akar yolunu bulur

Sanslisiniz ki kendini nisanliyken gostermis. Evlenirseniz yazik edersiniz kendinize

böyle bir insanla evlenmek istediğinize eminmisiniz tekrar düşünün henüz vaktiniz varken

Bir insanı sevmeniz kendinizden bu kadar ödün vermenizi gerektirmiyor. Bir bire olduğunuzu ve kendi kararlarınızı verebileceğinizi, kendi hayatınızı yönetebileceğinizi unutmayın. Eğitimli kocaman kadınsınız kendinize bunu yapmayın. Size şunu yapmanı istemiyorum diyen adama birlikte yapmayacaksak neden olmasın demeniz gerekiyor. Sen de kapatacaksan ben de kapatırım demeniz gerekiyor. O kapatmazsa da asla kapatmamanız. Önce kapatıp sonra dırdır yapmanın anlamı ne ki? En fazla böyle engellenirsiniz her yerden sonra da suçlu siz olursunuz. Kendinizi sevin saygı duyun.

Adam bencıl degıl kı daha doğrusu yaptığı sey bencıllık degıl bu sekılde sana dıyorkı sen gerızekalısın senın kararlarını ben verırım kı tartısma anında da soylemıs zaten
Once o gerızekalı lafını yedırtırdım ona sonrada bana bu sekılde deger veren bı adamla evlılıgı bıkez daha dusunurdum

Ben olsam sen bana faceyi kapat diyemezsin de sonra asla konuşmazdım. Hem bana faceyi kapattıracak hem de neymiş efendim şehzademize kapat diyemezmiş ay ben burdan sinir oldum valla bir kadın olarak bir de üstüne gerizekalı demiş sanırım konu sahibinin yapıcı bir karakteri var konuşmak çözmek istemiş aramış ama bu saatten sonra sakın aramayın hatta o ararsa da baya bir uğraşana kadar sakın barışmayin konuşmayın ha eğer adım atmazsa zaten iyki bu adamla evlenmemissiniz derim.
Kararlı olun. Aramayın sakın.

Bu adamla evlenmemelisiniz. Aksi halde kendinize yazık edeceksiniz. Gencecik kızlarımızın böyle saçma sapan adamları kendilerine layık görmelerini aklım almıyor. Kusura bakmayın nişanlınız bencil değil orta çağdan kalma bir cahil. Ben erkeğim herşeyi yaparım sen kadınsın sen benim iznim olmadan hiçbir şey yapamazsın banada karışamazsın kafasında yaşıyor. Ve muhtemelen böyle zihniyete sahip bir ailede yetişmiş. Böyle bir adamla ömür geçmez. Bence ardınıza bakmadan kaçmalısınız.

Face saçma diyor ama kendisi kapatmıyor kesin bi haltlar karıştıracak. Sonra size gerizekalı vs diyor siz de arıyorsunuz bi sürü mesaj bilmem ne. Kusura bakmayın da bugün bu kısıtlamaları yapan yarın evlenince evden çıkma, oraya gitme buraya gitme diyebilir. Bence arkana bakmadan kaç bu adamdan koca olmaz.

salak adam ya .. hem ssuçlu hem güçlü hem de kaba ama işte biz kadınlar nerde böyle tipler varsa gidip onları buluyıoruz ya da hepsi aynı ... bu iş siz kabul etmeseniz de bitmiş zaten hem hakaret etmiş hem de facenize karışmış hang çağda yaşıyor o sen ister face kullanırsın ister msn ona ne sapık sıtelere uye olmadın ya

Aferin
Yuz verin boylelerine
Ne isterlerse yapin
Hakaretlerine ragmen israrla arayin
Ve evet mutlaka boyleleriyle de evlilik oncesi imam nikahiniz olsun
Olmasa kusur kalirdi

Onun dışında yapaileceğiniz bişey yok en fazla rest çekersiniz. Sizden istediklerini kendisi yapmadığı sürece sizde yapmazsınız. Örn.facebook, sen kapatırsan bende kapatırım yoksa kapatmam diyebilmelisiniz. Büzimde nişanlıyken saçma tartıimalarımız oluyordu tabi bencillik olmadı ama belkide ben çok diretip çok sert durduğum için belki baştan alıştırmışımdır. Benden istiyorsa önce kendi yapacak.

Yani kendisi facede ne haltlar yiyorsa kişi kendinden bilir işi derler ya sizin kullanmanızı da ondan istemiyor olabilir. Üstüne gidin bence

Neden ayrilamiyorsunuz ki böyle bir saygisizdan? Ayrilamayacaginizi bildiği için sizi böyle kucumsuyor olabilir mi?eşimle kaç yıldır beraberiz asla bu tavrı almam ben ...resti çeken ben olurum ve gerçekten de böyle kaç yıl olursa olsun çocuğa ona buna bağlamam. .saygısızlık varsa durmam orda. ..SON IYI HAREKETE KADAR DEGIL ILK KÖTÜ HAREKETE KADAR BERABER OL....Eşin bile olsa. ...çok hatalisin Aşkın adı zaafiyet değil dik duramazsan böyle ezilirsin. . Ayrıl geç ya ne imkansız i...

adam seni istemiyor
bir de g.tünü fazla kaldırmışsınız bu kadar yüzgöz olunur mu?
o istedi diye face kapatılır mı ya?
hadi ikiniz aynı anda kapanır falan anlarım da adam bildiğin ben istediğimi yaparım ederim sende he der yaparsın modunda
adamın sana değer verdiği yok
bu kdar çok üstüne düşersen adam nasıl olsa cepte diye umrunda olmaz istediğini yaptırabileceği basiy biri olarak hayatını idame ettireceksin
seçim senin
ondan önce sen yol ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…