• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın benim bilmediğim bir face profili varmış

Tavla oyununu oynamadım hiç canım. Ama bende biara facede oyunlara baya bi dalmıştım.. 4-5 tane boş hesap açmıştım. 1tane hesapta arkadaş ekliydi oyun sayfasına giriyodum ordan oyun oynayanlarla yardımlaşmak için arkadaş oluyoduk ama bi kere bile konuşmuşluğum yoktur hiçbiriyle. Zaten istek atınca kabul ediyolar hemen oda yetiyo oyun için. Diğer boş hesaplarlada kendime oyunda lazım olan şeylerden yolluyordum.. Öbür türlü level atlamak ve oyunu güzel oynamak zor oluyodu. İhtiyaç oluyordu oyunda anlıycağın. Oyun bağımlılık yapmıştı. En son oynadığım oyun castlevilleydi. Tavla tarzı bi oyun değil ama tavla için boş hesap lazım olur mu hiç bilemiyorum :44:

nasıl öğrenebilirimki acabaaa

ewde 3 pc war onunki şifreli kimse açamaz ki

Bi arkadaşının yada bi akrabasının falanda olabilir canım. Mesela dün bana kuzenim adresini ve şifresini verdi resmini yollamıştı telden onu yüklememi istedi. Daha önceden başka bi arkadaşımda face ayarlarından anlamadığı için bana mail adresini atmıştı bende girdim facesine istediği ayarlarını yaptım çıktım. Mail yedeklemek için kaydetmiştim oan. taa ne zaman sonra sildim. Böyle bişeyde olabilir yani :44:

24 eyll 2010 da tanıştık 13 kasım 2011 de nişan oldu 9 eyll 2012 de düğün wwar salladığımdan deil dayım metresiyle yaşıo zor bi durum bende korkuorm eeer aklı bile ufacık dışarda kalcaksa ewlendktn snra skntı yaşıcaksm ewlenmem ööle düşünüorm

Anliyorum ama zaten disarida akli fikri olsa seninle nisanlanmazdi. Ciddi düsünüyordur ve emin olmasa neden evlilik karari alsin. degil mi ?

eğer altında bişe yoksa onu üzmüş olucam ondan korkuyorum şifresini bulup halletmem lazım o duymadan

Öyle direk sormak saçma olur zaten. Hem öyle bişey olsa bile evet diycek hali yok ya.. Öyle bişey olmadığınıda düşünücek olursak kırıcaksın nişanlını ona güvenmediğini hissedicek buda çok kötü bi duygu.. Bence hiç bişey belli etme, farkında olmadan anlamaya çalış :ssz:

bu fake olan hesap gerçek hesabında (yani senin ve herkesin bildiğinde ) ekli mi?

Bi arkadaşının yada bi akrabasının falanda olabilir canım. Mesela dün bana kuzenim adresini ve şifresini verdi resmini yollamıştı telden onu yüklememi istedi. Daha önceden başka bi arkadaşımda face ayarlarından anlamadığı için bana mail adresini atmıştı bende girdim facesine istediği ayarlarını yaptım çıktım. Mail yedeklemek için kaydetmiştim oan. taa ne zaman sonra sildim. Böyle bişeyde olabilir yani :44:

inşallah öyle bişydir yaaa

Önyargılı düşünme canım, ona çaktırmada ama bu işin peşini de bırakma. Öğren bakalım işin aslı astarı neymiş..

Öyle direk sormak saçma olur zaten. Hem öyle bişey olsa bile evet diycek hali yok ya.. Öyle bişey olmadığınıda düşünücek olursak kırıcaksın nişanlını ona güvenmediğini hissedicek buda çok kötü bi duygu.. Bence hiç bişey belli etme, farkında olmadan anlamaya çalış :ssz:

ewet en doğrusu bu sanırım hal we hareketlerine bakıyım şifresini fln bulablrsem baakarm

ewet öyle de napıcaımı bilemedim yani hiç bişe yapmasam daha mı iyi olur

Hayır, hayır.. hiçbişey yapmasan hep bi kuşku olur içinde evlendiğin zamanda en ufak bişeyinde acaba dersin. Şüpheli olursun sürekli.. Elinden geleni yap öğrenmek için. Henüz evli değilsin eğer öyle bişey varsa (ki inşallah yoktur) yol yakından dönersin. Yoksada daha güvenli bi şekilde yoluna devam edersin canım.

Hayır, hayır.. hiçbişey yapmasan hep bi kuşku olur içinde evlendiğin zamanda en ufak bişeyinde acaba dersin. Şüpheli olursun sürekli.. Elinden geleni yap öğrenmek için. Henüz evli değilsin eğer öyle bişey varsa (ki inşallah yoktur) yol yakından dönersin. Yoksada daha güvenli bi şekilde yoluna devam edersin canım.

inşallah yoktur ağzını fln ararm flnca şöyle olmş böyle olmş ne tepki wercek die

Back
X