Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş hesaptan tavla oyununa girdim o kadar kişi var hesap erkek olunca kimse cevapta yazmıyor yahu![]()
sağlık olsun o kadar uğraştın yinede teşekkr ederm yaaa
Eveeet canım yoğun çabalarıma rağmen sonunda öğrenebildim
Lazım oluyormuş canım puan yükseltmek için. Diğer hesaptan da kendi oynadığı yere girip puan yükseltiliyomuş. Zaten oyun 2 kişilik. Anlıycağın 2 kişiden biri boş hesapla girip diğerine de kendi hesabından girip gerçek hesabında ki puanını yükseltiyorlarmış. Nişanlında bunun için kullanıyo olabilir öyleyse canım çok endişelenme![]()
o kadar uğrtaştın çok teşekkür ederim ben ya
üüüf anlamıorum napıcam da bilemiorum kafayı ycm sanırmPeki neden arkadaş listesinde insanlar var? onlar da oyun oynadığı insanlar mı? :)![]()
Kızlar kusura bakmayın, ben mi çok pimpirikli bir insanım bilemiyorum ama ben anlayamadım yani sizi.
Şimdi bu adamın gizli saklı bir FACE hesabı var, bu hesapta da konu sahibinin hiç tanımadığı insanlar ekli. Ortak bir tane bile insan yok.
Sonuçta ister tavla oynamak için açmış olsun, ister birini denemek için yapmış olsun, ne bileyim BUNU NASIL KABUL EDEBİLİYORSUNUZ????
Tavla bile oynamak için olsa Kİ BEN SANMIYORUM, adam niye gelip nişanlısına hayatım bak ben bu adresi açtım face ten ama sadece OYUN OYNAMAK için demez?????? Neden saklama ihtiyacı duyar????
Bir de neden bir çok insan sevgilisinin face mail şifrelerini bilmez??? Ben eşimin bütün şifrelerini bilirim, yeni bir siteye üye olduğumuzda da ( mesela bir bilgi okumak için bile bazen kaydolmak gerekiyor) birbirimize söyleriz...
Sahte bir Face hesabı bulacağım da ben onun başına çorap örmeyeceğim, acaba oyun mudur? Acaba iyi niyetli midir? diyeceğim. Adam bana söylemiyorsa vardır sakladığı bir şey
Herkesin ilişkisi elbette farklıdır ama ne olursa olsun söylenmesi gerekir.
Bu arada TAVLA oyunlarında aldatanları da biliyorum, çok hikaye var öyle.
Lütfen bu işin ciddiyetinin farkına varın. Güçlü olun adamı oturtun yanınıza açın bu fake hesabı şimdi hemen bu hesaba giriyorsun, bana da bütün mesajları okutuyorsun diyin. O kadar güçlü değilseniz ve " kaba davranıp açmamazlık edecek bir tip ise" kendi kendinize ortaya çıkarmanın bir yolunu bulun, şifre kırıcı programlar da var, bilgisayara yüklüyorsun, program şifreyi kaydediyor.