- 9 Aralık 2009
- 17.193
- 54.846
- 1.123
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Siz tüm uzmana gidin yazanları genelleyerek yazdınız ya konudan bağımsız unuttunuz mu?Hanımefendi, oturduğunuz yerde tiner mi kokluyorsunuz? Başlık size mi ait ki herşeyi kendi yönünüze çeviriyorsunuz?
Evet genelliyorum. Şayet tıp doktoru iseniz burada iki satır yazı ile hekim ya da tedavi tavsiye edilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım. Etiğe aykırı bir davranış bu. Dolayısıyla siz de dahil herkesi genelliyorum ve bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Etik dahilinde verebilecek cevabınız olduğunu da düşünmüyorum. Bana cevap cermek de boynunuzun borcu da değil iken bu noktada durabilirsiniz. Üzgünüm zira farkındayım ki genelin bir parçası olmak hiç hoşunuza gitmiyor ama gerçek buSiz tüm uzmana gidin yazanları genelleyerek yazdınız ya konudan bağımsız unuttunuz mu?
Hem de bir kere de yazmadınız.
Sanki kendiniz sırf konuyla ilgili yorum yapmış gibi yazıp benim konu dışına çıktığımı mı söylüyorsunuz?
Keşke önce sadece kendi yorumunuzu yazsaydınız kimse bir şey demezdi.
Ve ben neden inatla yazıyorsunuz aynı şeyi dedim ona cevap yok başka yöne çeviriyorsunuz konuyu.çevirsem ilk mesajınızda çevirirdim diye cevap yazmıştım ya zaten aynı soruyu farklı tarzda sormayın ama ya aaa
Bir uzmanla görüşün demek tedavi tavsiyesi mi oluyor? Neden teşhis mi koyuyor insanlar?Evet genelliyorum. Şayet tıp doktoru iseniz burada iki satır yazı ile hekim ya da tedavi tavsiye edilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım. Etiğe aykırı bir davranış bu. Dolayısıyla siz de dahil herkesi genelliyorum ve bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Etik dahilinde verebilecek cevabınız olduğunu da düşünmüyorum. Bana cevap cermek de boynunuzun borcu da değil iken bu noktada durabilirsiniz. Üzgünüm zira farkındayım ki genelin bir parçası olmak hiç hoşunuza gitmiyor ama gerçek bu
Geeçekten dibine kadar saçmalayıp zekice konuştuğunuzu zannetmeniz çok ilginç. Ayrıca hekim olarak etikten bihabersiniz belli ki.Bir uzmanla görüşün demek tedavi tavsiyesi mi oluyor? Neden teşhis mi koyuyor insanlar?
Uzmanla görüş demiyor da zararına olacak bir tavsiye mi veriyor?
Siz aman herkes fakir ama uzmanla görüş diyor ne gülünç derken genelin dışına mı çıkmış oluyorsunuz?
Zengin mi oluyorsunuz yoksa haddini bilen fakir mi?
Nasıl bir tanımın dışına çıkmış oluyorsunuz?
Bence siz durun dediğim gibi konunun başında yazdınız hiç oralı olmadım ama inatla konuyla alakasız başkasını alıntılayıp iki cümle ile yazdığınız konuya hiçbir yardımı olmayan mesajınıza evet herkes fasfakir yazdım.
Yoksa üstüme alınma yok. Bakın o kadar ki örnek bile vermedim.
Ama pişman oldum tamam burda herkes boşa yazıyorsa kimse konu açmasın. Herkes sen istersen uzmana git bir demesin kendince tavsiye versin daha mantıklı öyle yapsın herkes.
Bir insana doktora gitmelisin tavsiyesi vermenin neresi etik değil?Evet genelliyorum. Şayet tıp doktoru iseniz burada iki satır yazı ile hekim ya da tedavi tavsiye edilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım. Etiğe aykırı bir davranış bu. Dolayısıyla siz de dahil herkesi genelliyorum ve bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Etik dahilinde verebilecek cevabınız olduğunu da düşünmüyorum. Bana cevap cermek de boynunuzun borcu da değil iken bu noktada durabilirsiniz. Üzgünüm zira farkındayım ki genelin bir parçası olmak hiç hoşunuza gitmiyor ama gerçek bu
Cevap yazmaktan kendinizi alamadığınız arkadaşımız doktor mu?Geeçekten dibine kadar saçmalayıp zekice konuştuğunuzu zannetmeniz çok ilginç. Ayrıca hekim olarak etikten bihabersiniz belli ki.
Boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum ateşim de 39 ne yapsam acaba diyen birine ne cevap veriyorsunuz?Evet genelliyorum. Şayet tıp doktoru iseniz burada iki satır yazı ile hekim ya da tedavi tavsiye edilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım. Etiğe aykırı bir davranış bu. Dolayısıyla siz de dahil herkesi genelliyorum ve bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Etik dahilinde verebilecek cevabınız olduğunu da düşünmüyorum. Bana cevap cermek de boynunuzun borcu da değil iken bu noktada durabilirsiniz. Üzgünüm zira farkındayım ki genelin bir parçası olmak hiç hoşunuza gitmiyor ama gerçek bu
Yapıcı bir şey demek isterdim ama bu öfke problemli arkadaşlar adama ömür boyu rezillik ve acıdan başka bir şey getirmezÖncelikle Yıkıcı değil yapıcı tavsiyeler istiyorum
Bu aralar hayatı yolunda gitmiyor ona destek de olmaya çalışıyorum, anlıyorum da ama her şeye ve herkese karşı o kadar sinirli ki... Kendisi de farkında aslında bana bağırdığında özür diliyor vs ama ne çare.
Öfkesini çoğu zaman eşyalara zarar vererek çıkarıyor. Geçen gün onun öfkesinden korktuğumu dile getirdim ama sana asla zarar vermem vs dedi.ne kadar büyük kavga edersek edelim bana karşı fiziksel bir şiddeti yok ama buna bel bağlamıyorum tabii ki ama sinirlenince onun sözlerinin kum torbası olmaktan sıkıldım zaten ben de sakin biri değilim sabrediyorum, çoğu zaman ben de tepki gösteriyorum kavga ediyoruz.....
Konu ne olursa olsun öfkesi şekil değiştiriyor...
Yıllardır birlikteyiz bu sebepten dolayı ayrılmak istemiyorum gerçekten beni sevdiğini hissediyorum bunu hissetirmekten de çekinmiyor ama çok sinirleniyor bu durum bizi de yoruyor ama evliliğimiz bu şekilde nasıl yürür endişe ediyorum "sen çok sinirlisin sakinleşene kadar biraz konuşmayalım vs" demek manasız. sizce nasıl yaklaşmalıyım,ona nasıl yol göstermeliyim? Doğrudan bir uzmandan destek almaya mı yönlendireyim yoksa bu kötü süreci atlatana kadar ona destek mi olmalıyım
Siz bir bireyin hasta olduğu önkabulu ile yaklaşıyorsunuz. Zaten etik dışı olan şey de budur. Hangi sıfata ya da doneye istinaden karar verebiliyorsunuz?Bir insana doktora gitmelisin tavsiyesi vermenin neresi etik değil?
Hasta bir insana tedavi olmalısın demenin neresi etik değil?
Doktor olsak da olmasak da burada kimseye ilaç tavsiye edemeyiz, doktor yada tedavi tavsiyesi vermekte bir yanlış yok
İnanır mısınız benim ilk iş deneyimim eczacı çıraklığı idi? Dolayısıyla ilaç önermeme 100 yıldan uzun zaman önce falan öğrendim.Boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum ateşim de 39 ne yapsam acaba diyen birine ne cevap veriyorsunuz?
Öte git öte bana sorma etik değil cevap veremem mi diyorsunuz
Kendisine sorun. Kendisi ile ilgili olmayan şeylerde dahi araya girip kendini anlatmaya çok hevesli idi. İyi anlaşacaksınızCevap yazmaktan kendinizi alamadığınız arkadaşımız doktor mu?
Eeee sizde tespitlerde bulunuyorsunuzSiz bir bireyin hasta olduğu önkabulu ile yaklaşıyorsunuz. Zaten etik dışı olan şey de budur. Hangi sıfata ya da doneye istinaden karar verebiliyorsunuz?
Bir hekime giden bireyler dahi uzun incelemeler so rasında teşhislendiriliyor ama burada herkes bu işim piri haline gelmiş
Ayrıca zaten ortada kusurlu bir durum varsa da olur olmaz her şeye terapi öneriliyor. Bu gerçekten çok trajikomik bi durum haline geldi
He heee öyle yaparım, siz kadına doktor olduğunu söyledinizya bende size soruyorum doktor mu? Sordunuz ve size doktorum mu dedi?Kendisine sorun. Kendisi ile ilgili olmayan şeylerde dahi araya girip kendini anlatmaya çok hevesli idi. İyi anlaşacaksınız
Bende bunu diyorum anlayamıyor musunuz yoksa kasti mi lafı çeviriyorsunuzİnanır mısınız benim ilk iş deneyimim eczacı çıraklığı idi? Dolayısıyla ilaç önermeme 100 yıldan uzun zaman önce falan öğrendim.
Boğazı ağrıyorsa bedenini dinlemesini öneririm en fazla. Gerisi benim haddime değil
Bana daha ikinci mesajınızda terapi öneren üçüncü mesajınızda tiner mi kokluyorsunuz diyen,herhalde ucuz diye, sizsiniz.Geeçekten dibine kadar saçmalayıp zekice konuştuğunuzu zannetmeniz çok ilginç. Ayrıca hekim olarak etikten bihabersiniz belli ki.
Elin sinir hastası ruh hastası adamlarını idare etmek zorunda değilsiniz ayrılın derim bugün esyalara maddelere zarar veren bir adamın evlenince bir diğer hedefi de siz olacaksınız demişti dersinizÖncelikle Yıkıcı değil yapıcı tavsiyeler istiyorum
Bu aralar hayatı yolunda gitmiyor ona destek de olmaya çalışıyorum, anlıyorum da ama her şeye ve herkese karşı o kadar sinirli ki... Kendisi de farkında aslında bana bağırdığında özür diliyor vs ama ne çare.
Öfkesini çoğu zaman eşyalara zarar vererek çıkarıyor. Geçen gün onun öfkesinden korktuğumu dile getirdim ama sana asla zarar vermem vs dedi.ne kadar büyük kavga edersek edelim bana karşı fiziksel bir şiddeti yok ama buna bel bağlamıyorum tabii ki ama sinirlenince onun sözlerinin kum torbası olmaktan sıkıldım zaten ben de sakin biri değilim sabrediyorum, çoğu zaman ben de tepki gösteriyorum kavga ediyoruz.....
Konu ne olursa olsun öfkesi şekil değiştiriyor...
Yıllardır birlikteyiz bu sebepten dolayı ayrılmak istemiyorum gerçekten beni sevdiğini hissediyorum bunu hissetirmekten de çekinmiyor ama çok sinirleniyor bu durum bizi de yoruyor ama evliliğimiz bu şekilde nasıl yürür endişe ediyorum "sen çok sinirlisin sakinleşene kadar biraz konuşmayalım vs" demek manasız. sizce nasıl yaklaşmalıyım,ona nasıl yol göstermeliyim? Doğrudan bir uzmandan destek almaya mı yönlendireyim yoksa bu kötü süreci atlatana kadar ona destek mi olmalıyım
Yahu her yorumunda herkesle kavgalisin herkesle ters düşüyorsun sende mi var biseyler bizde mi ? Cevap veriyorum bizdeSiz bir bireyin hasta olduğu önkabulu ile yaklaşıyorsunuz. Zaten etik dışı olan şey de budur. Hangi sıfata ya da doneye istinaden karar verebiliyorsunuz?
Bir hekime giden bireyler dahi uzun incelemeler so rasında teşhislendiriliyor ama burada herkes bu işim piri haline gelmiş
Ayrıca zaten ortada kusurlu bir durum varsa da olur olmaz her şeye terapi öneriliyor. Bu gerçekten çok trajikomik bi durum haline geldi
Bir hafta bile olmadı kayıt olalı. Ne kadar kavga etmiş olabilirim?Yahu her yorumunda herkesle kavgalisin herkesle ters düşüyorsun sende mi var biseyler bizde mi ? Cevap veriyorum bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?