Nişanlımın bitmek bilmeyen öfkesi...

Hanımefendi, oturduğunuz yerde tiner mi kokluyorsunuz? Başlık size mi ait ki herşeyi kendi yönünüze çeviriyorsunuz?
Siz tüm uzmana gidin yazanları genelleyerek yazdınız ya konudan bağımsız unuttunuz mu?
Hem de bir kere de yazmadınız.
Sanki kendiniz sırf konuyla ilgili yorum yapmış gibi yazıp benim konu dışına çıktığımı mı söylüyorsunuz?
Keşke önce sadece kendi yorumunuzu yazsaydınız kimse bir şey demezdi.
Ve ben neden inatla yazıyorsunuz aynı şeyi dedim ona cevap yok başka yöne çeviriyorsunuz konuyu.çevirsem ilk mesajınızda çevirirdim diye cevap yazmıştım ya zaten aynı soruyu farklı tarzda sormayın ama ya aaa

Koşarak uzaklaşman gereken biri için yapıcı tavsiye istiyorsun. Dur bakayım bende yokmuş..
Derdin ne de zorluyorsun, oldurmaya çalışıyorsun? Millet 40 senelik kocasını boşuyor. Sen yıllardır ilişkimiz var diyorsun. Sabret düzelir. Hatta evlenince hemen çocuk yap, kesin düzelir.

Evet genelliyorum. Şayet tıp doktoru iseniz burada iki satır yazı ile hekim ya da tedavi tavsiye edilmemesi gerektiğini bilmeniz lazım. Etiğe aykırı bir davranış bu. Dolayısıyla siz de dahil herkesi genelliyorum ve bunun için yapabileceğiniz bir şey yok. Etik dahilinde verebilecek cevabınız olduğunu da düşünmüyorum. Bana cevap cermek de boynunuzun borcu da değil iken bu noktada durabilirsiniz. Üzgünüm zira farkındayım ki genelin bir parçası olmak hiç hoşunuza gitmiyor ama gerçek bu

Bir uzmanla görüşün demek tedavi tavsiyesi mi oluyor? Neden teşhis mi koyuyor insanlar?
Uzmanla görüş demiyor da zararına olacak bir tavsiye mi veriyor?
Siz aman herkes fakir ama uzmanla görüş diyor ne gülünç derken genelin dışına mı çıkmış oluyorsunuz?
Zengin mi oluyorsunuz yoksa haddini bilen fakir mi?
Nasıl bir tanımın dışına çıkmış oluyorsunuz?
Bence siz durun dediğim gibi konunun başında yazdınız hiç oralı olmadım ama inatla konuyla alakasız başkasını alıntılayıp iki cümle ile yazdığınız konuya hiçbir yardımı olmayan mesajınıza evet herkes fasfakir yazdım.
Yoksa üstüme alınma yok. Bakın o kadar ki örnek bile vermedim.
Ama pişman oldum tamam burda herkes boşa yazıyorsa kimse konu açmasın. Herkes sen istersen uzmana git bir demesin kendince tavsiye versin daha mantıklı öyle yapsın herkes.

Geeçekten dibine kadar saçmalayıp zekice konuştuğunuzu zannetmeniz çok ilginç. Ayrıca hekim olarak etikten bihabersiniz belli ki.

Bir insana doktora gitmelisin tavsiyesi vermenin neresi etik değil?
Hasta bir insana tedavi olmalısın demenin neresi etik değil?
Doktor olsak da olmasak da burada kimseye ilaç tavsiye edemeyiz, doktor yada tedavi tavsiyesi vermekte bir yanlış yok

Boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum ateşim de 39 ne yapsam acaba diyen birine ne cevap veriyorsunuz?
Öte git öte bana sorma etik değil cevap veremem mi diyorsunuz

Yapıcı bir şey demek isterdim ama bu öfke problemli arkadaşlar adama ömür boyu rezillik ve acıdan başka bir şey getirmez

Siz bir bireyin hasta olduğu önkabulu ile yaklaşıyorsunuz. Zaten etik dışı olan şey de budur. Hangi sıfata ya da doneye istinaden karar verebiliyorsunuz?
Bir hekime giden bireyler dahi uzun incelemeler so rasında teşhislendiriliyor ama burada herkes bu işim piri haline gelmiş
Ayrıca zaten ortada kusurlu bir durum varsa da olur olmaz her şeye terapi öneriliyor. Bu gerçekten çok trajikomik bi durum haline geldi

Boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum ateşim de 39 ne yapsam acaba diyen birine ne cevap veriyorsunuz?
Öte git öte bana sorma etik değil cevap veremem mi diyorsunuz
İnanır mısınız benim ilk iş deneyimim eczacı çıraklığı idi? Dolayısıyla ilaç önermeme 100 yıldan uzun zaman önce falan öğrendim.
Boğazı ağrıyorsa bedenini dinlemesini öneririm en fazla. Gerisi benim haddime değil

Eeee sizde tespitlerde bulunuyorsunuz
Birinin ateşi ve ağrısı varsa hastadır, ister akıl sahibi biri ister doktor bunu anlamak için uzuuuun uzun araştırmalara gerek yok. Teşhis ve tedavi için doktora ihtiyaç vardır hasta olduğunu anlamak için değil

Bende bunu diyorum anlayamıyor musunuz yoksa kasti mi lafı çeviriyorsunuz
Kimse ilaç öneremez kimse hmmm benim teşhisim bu diyemez ama hastasın diyebilir değil mi, “ateşim var neden sence” “hasta olduğun için, bir doktora git” bu kadar basit yani
Çok dişim ağrıyor suratımın yarısı şişti, doktora gitmelisin, bu
Çok öfkeliyim ve buna hakim olamıyorum eşyaları parçalıyorum, doktora gitmelisin, bu kadar
Eczacı çıraklığı yapınca ne oluyor? Olmayan etik kurallar mı uyduruluyor?

Geeçekten dibine kadar saçmalayıp zekice konuştuğunuzu zannetmeniz çok ilginç. Ayrıca hekim olarak etikten bihabersiniz belli ki.
Bana daha ikinci mesajınızda terapi öneren üçüncü mesajınızda tiner mi kokluyorsunuz diyen,herhalde ucuz diye, sizsiniz.
Kim ne yapıyormuş ne öneri verip ne teşhis koyuyormuş.
Tezat yaparak mı cevap verdim diyeceksiniz.
Burda fakir insanlar kendi yapamayacakları şeyi uzmana git diyerek veriyor diye teşhis koyan da sizsiniz inatla.
Ben de bilmem kaçıncı mesajınızda artık tabii fasfakiriz yapamayacağız şeyi söylüyoruz dedim diye konu nerelere geldi.
Konuyu istediğiniz yere olmayan etikliğe çekin siz.
Zaten hiç kimse kolay kolay uzmana gitmiyor biri dedi diye.
Siz yapabileceği önerileri sunarsınız umarım kimselere de laf etmeden.
Eminim burda da sunmuşsunuzdur.

Elin sinir hastası ruh hastası adamlarını idare etmek zorunda değilsiniz ayrılın derim bugün esyalara maddelere zarar veren bir adamın evlenince bir diğer hedefi de siz olacaksınız demişti dersiniz

Yahu her yorumunda herkesle kavgalisin herkesle ters düşüyorsun sende mi var biseyler bizde mi ? Cevap veriyorum bizde

Herkes mutluluk huzur içinde mi yaşıyor, herkesin bin tane derdi sorunu var, millet çocuğunu nasıl doyuracağının derdinde. Paşanız dert kaldıramayan cinsten galiba. Mağara insanları gibi bağıra çağıra sağa sola vura vura geziyormuş ortada. İletişim kurarak konuşarak dert anlatıyoruz biz homo sapiensler.

Şiddet sadece fiziksel olarak size vurması değil ki. Eşyalara vurması bağırıp çağırması da şiddet. Annesine bağırıyor nişanlısına bağırıyor ilerde baba olursa kızına da bağıracak hatta istediğinize iddiaya girerim ki size fiziksel şiddet de gösterecek. Önce itmeyle elinizi itmeyle başlayacak sonra tokat yüze kafaya vurma gelecek. Çünkü siz de sinirli yapıya sahipmişsiniz. Ya her şeye susup aman kocam bağırmasın sinirlenmesin diye bir köşede pısacaksınız ya da karşılık verip her gün şiddet göreceksiniz.
Neyse bu da iyi bir şey, siz gönüllüsünüz eziyet şiddet görmeye, başka kızların canı yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…