• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın çalıştığı yerdeki bir "abla" nişanlımın peşinden ayrılmıyor. Amacı ne

Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Suyu kaç yudumda içtiğini falanda anlatır mı size nişanlınız?

Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Son cümle yeterli sanırım. Kız nişanlının bir sevdiği olduğunu biliyor ve bunu belirtmiş, adamda gözü olsa o cümleyi söylemez senin varlığını bilmezden gelir dile getirmez

Nişanlı da mi kur yapıyor ben mi yanlış anladim

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Gözünüzle görüp kulağınızla duydunuz mu? Bence nişanlınız sizi kıskandırmaya çalışıyor.

Bunlar gerçekten oluyorsa ve bir erkek nişanlısını gerçekten seviyorsa arada mesafe varken onu üzmemek için ve aklına takılmasın kıskanmasın diye asla anlatmaz.

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Kızkardeşimin eski kocasının da böyle bir ablası vardı hatta evli ve çocuğu da vardı bu malüm ablanın. Ama şuanda eski koca o ablayla evli bilmem anlatabildim mi

Benden bi şeyler gizlememek istediği için

Ayol nişanlın kapı önü dedikoducuları gibi her detayı sana anlatırken usanmıyormu? Bence düzgün bir adam bunu görmezden gelir ve anlatmaz bile.. Neticede kendisinde böyle bir duygu yoksa sorunda yok.. Ve kadında sorun görmedim tamamen samimi bir karakter..Bende samimi biriyimdir mesela, iş arkadaşlarıma kilo verdim di mi derim rahat rahat.. kahve yaparsam kadın erkek ayırt etmem veririm..dertleşirimde.. Ama kimsenin kocasına nişanlısına gözde koymam yani,zihniyetime aşırı aşırı ters..Öyle böyle değil buna duruşum.Burda tek abeslik nişanlında! Senin aklına zorla fitne fesatı sokan tammmda kendisi! Ayıp! İçten içe hoşuna gidiyor nişanlının bunu biliyomusun? Rahatsız olsa kadına tavır yapar sana anlatmak yerine..Bak seni taaa buralara konu açtıracak duruma getirmiş,ne gerek? Bu şeffaflık değil bu boşboğazlık ve ego tatmini...

Nişanlım TikTok çekmiyor yanlış okumuşsunuz
Çekmesine gerek var mı? Hayatı tiktok olmuş. Kapının önüne bakıp bakıp belki sevdiğim geçer diyor. Lisede kendi parmağı ile nişanladığı için Alyans takıp herkese başım bağlı mesajı veren bir ergen misali bakıyor olaylara. Yemeden içmeden de size anlatıyor

Bence burada ki sorun nişanlınızın gelip bunu size anlatması ve sizin istemediğinizi bile bile araya mesafe koymaması.Bir diğer sorunda bence tiktok kullanması

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın beni sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Beni o abla degilde nişanlınızın bunları size anlatması dikkatimi cekti bence szi kıskandrmaya calısıyo

Sıçtığını da söylüyor mu size? Ne kadar gereksiz egolar bunlar.:kusmuk:

Back
X