• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın çalıştığı yerdeki bir "abla" nişanlımın peşinden ayrılmıyor. Amacı ne

Banada asılıyor gibi geldi 🤔 hiç sevmem şu iş yerlerindeki bu tarz muhabbetleri..yahu kardeşim sen orada iş için varsın ya,diğerleride iş arkadaşların demi tamam buz gibi olmak nasıl çok saçmaysa dip dibe olmak daha da saçma..

Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
E kadın haksız mı 😅 İş yerinin kapısında, ayrı şehirdeki sevdiğini beklediğini söylemek için yaşın epey küçük olması gerekir.

Nişanlinizin her konuşmayı size anlatması da ayrı tuhaf.

O size anlatıyor siz rahatsız oluyorsunuz, normal geliyorsa kendisine size rapor verir gibi anlatmasın herşeyi. Gelmiyorsa mesafe koysun arasına.

Hayır. Nişanlım işini yaparken kız bunu video'ya çekmiş, videoyu gördüm ve TikTok videosuydu galiba
Ne münasebet beni çekiyorsunuz diyememiş mi nişanlınız?Sınır çizmesi lazım.Nişanlınızdan yüz bulamazsa belki (evet ne yazık ki belki diyorum çünkü azar yese bile hala yüzsüz yüzsüz askıntı olan tipler gördüm) geri çekilir anlar.

Nişanlınızın o abla dediği kadınla her ayrıntıyı anlatması saçma geldi acaba sizi kıskandırmak için mi anlatıyor

Nişanlınızın size bunları deyatı ile anlatması tuhaf. Hadi anlattı siz rahatsız olunca saçmalama o ablam gibi moduna geçip sizi rahatlatacak bir adım atmaması daha tuhaf. Her şeyi geçtim bu devirde ama o abim,ablam mantığı benim için daha daha tuhaf . (Yakından tanıdığım birinin eşi 30 yasında 50 kusur yasında iki çocuklu komşusu olan ABLA ile kadını aldatıp yakalanınca sen beni ihmal ediyorsun o bana tüm şevkatini gösteriyordu diye kızı suçlayıp boşandılar)

bu abim gibi kardesim gibi ablam gibi olayina da uyuzum. ne abisi ne ablasi ya gecsin o isleri. nisanlinin gozunun acilmasi lazim senin yapacagin bisey yok burda

Birde biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nişanlım kapının önünde bekliyormuş, kız gelmiş demiş ki kimi bekliyorsun? Nişanlım demiş sevdiğimi bekliyorum belki buradan bir yerden geçer. Kız demiş daha çok beklersin taaa orada olup buradan nasıl geçsin
Offf muhabbetin IQ seviyesine gel... nişanlı beyefendi de istemem yan cebime koy modunda edebiyat parçalıyor maşallah.

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Biz söz vardı Abla deme lazım olur.. direk bu söz aklıma geldi. işiniz ablası olarak görüyor olsa bile kadının amacını niyetini içindekileri bilemeyiz bilemezsiniz. Kıskanmak en doğal hakkınız sevdiğiniz insan sonuçta hiçbiriniz biraz daha mesafeli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum Bu kadında nisanlinizdan yüz bulduğu için bu kadar rahat davranıyor bence gidip saçını başını Gözünü kaşını sorabilme samimiyetini nereden buluyor ki başka bence nişanlınız da konuşun Araya mesafe koysun iş yerinde iş üslubu adabıyla mesafesini koyarak davransın Olması gereken de bu zaten. Şu devirde de kimseye güven olmaz bacım net.

Back
X