- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi cikolatalipankek
o değil de evlenmek için 18'i bekleyeceksiniz dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende eşimden 4 yaş büyüğümNişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Benden bi şeyler gizlememek istediği için
Abla dediği kişi çekiyorsa çok da olgun biri değil, ayrıca nişanlınız yüz vermezse nişanlınızı çekemez öyle saçma salak videolara. Sağlıklı düşünün 6-7 yaş fazla değil ki olgun kadın fantezisi gençlerimizi esir almış durumda :)Hayır. Nişanlım işini yaparken kız bunu video'ya çekmiş, videoyu gördüm ve TikTok videosuydu galiba
Kadının ilgisi nişanlınızın hoşuna gidiyor. Adamın egosu okşanıyor. O yüzden size mırın kırın ediyor.Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Bunlarinbu kadar ayrıntılı gunu gününe nasil bilebiliyorsunuz nicin bu kadar detayli anlatiyorki birde valla benim esim bana bu kadar detay verse olaydan çok bu kadar detayli anlatarak ne yapmaya calistigini sorgularim. Hem yok benden kac yas buyuk ablalik yapiyor hemde detayli detayli birsey varmış gibi anlatiyor. Hic çekemeyeceğim erkek tipi Allah yardimciniz olsun azicikta gozlerinizi acın sizi kiskandirmaya calismasina izin vermeyin.Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Hem kadından gördüğü ilgi, hem de nişanlısının kıskanması. Öffff. Toto tavana tavana vuruyor. Egolar kombo yapıyor tabi.Size bunları anlatacağına sınır koysa ya...
Ya ne olacağdı yabancım. Maksimum 15"Çocuk" bak buna çok katıldım.![]()
Bence bir cay içsinlerçocuğunda onda gönlü var gibi gibi![]()
Kız dümdüz nişanlınıza yürüyor benceNişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?