• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın çalıştığı yerdeki bir "abla" nişanlımın peşinden ayrılmıyor. Amacı ne

Ya ne saçma herkesten önce nişanlınız abartıyor bence. Kadının her söylediğini size yetiştirmiş. İş arkadaşım bana tıraş oldum belli mi diye sorsa, sabah kahve verse vs eve koşup bunu eşime mi yetiştirmem lazım yani bana boyle boyle sordu diye 😀 nişanlınız çok art niyetli geldi bana bahsi geçen kadının onu küçük gördüğü için rahat davrandığını düşündğm sadece ki abartılı bişey de geçmemiş. Nişanlınız tam bir ergen.

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Bende eşimden 4 yaş büyüğüm 🤔😆😆😆

Hayır. Nişanlım işini yaparken kız bunu video'ya çekmiş, videoyu gördüm ve TikTok videosuydu galiba
Abla dediği kişi çekiyorsa çok da olgun biri değil, ayrıca nişanlınız yüz vermezse nişanlınızı çekemez öyle saçma salak videolara. Sağlıklı düşünün 6-7 yaş fazla değil ki olgun kadın fantezisi gençlerimizi esir almış durumda :)

Nişanlımdan 6-7 yaş kadar büyük, kızın sevgilisi var kavgalarını falan nişanlıma anlatıyormuş falan. Kız makyaj yapıyormuş sevgilime soruyormuş nasıl belli mi, sonra diyormuş ki "saçımda bir fark görüyor musun?" Nişanlım hayır demiş kız da saçımı kestirdim demiş. Bu benim çok sinirimi bozdu, saçma saçma şeyler yapıyor sanki onun sevgilisi yani amacı ne? Sonra sevgilimi TikTok çekiyor diyormuş çok tatlı masum çıkmışsın falan, sabahları kahve getiriyormuş. Ve daha neler neler var. Ben sinirlendiğimi dile getiriyorum ama nişanlım diyor ki saçmalamama ondan kaç yaş küçüğüm sadece beni sevdiği kafası uyuştuğu için ablalık yapıyor diyor. Ama ben kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa durum sizce normal mi?
Kadının ilgisi nişanlınızın hoşuna gidiyor. Adamın egosu okşanıyor. O yüzden size mırın kırın ediyor.

Bunlarinbu kadar ayrıntılı gunu gününe nasil bilebiliyorsunuz nicin bu kadar detayli anlatiyorki birde valla benim esim bana bu kadar detay verse olaydan çok bu kadar detayli anlatarak ne yapmaya calistigini sorgularim. Hem yok benden kac yas buyuk ablalik yapiyor hemde detayli detayli birsey varmış gibi anlatiyor. Hic çekemeyeceğim erkek tipi Allah yardimciniz olsun azicikta gozlerinizi acın sizi kiskandirmaya calismasina izin vermeyin.

Benimde is yerimde kendimden kücük bir arkadaşım var evliyim ve onu çok severim ve düşünürüm kardeşim gbi görürüm çünkü. yeni evlendi ve eşi böyle düşünse çok üzülürüm. Her tanıştığımız karşı cinsten hoşlanmak yada ona aşık olmak zorunda mıyız arkadaşlık diye bir kavram yok mu anlamıyorum. Nişanlınız sizi kıskandırmaya calışıyor sanırım yada oyle bir sey hissettiği için size anlatıyor.

Bence kadın onu çocuk olarak görüyor ve yanında rahat kız arkadaşı gibi davranıyor ..işte makyajım nasıl olmuş gel kanka birlikte gidelim ise gibi hiç bir art niyet yok...bu tabi bizim ergenusun hoşuna gidiyor sanıyor ki ilgi alaka görüyor azcik ilgi miktarını arttırmak içinde sevgilisine anlatıyor ..sen istemezsen ilgilenmez sen beni kapacaklar ayarı veriyor ..bizim saf minik sevgilide inanıyor :(

O kadınla bu kadar samimi olmanın ne gereği var? Nişanlınızda olgunluk yok. 6-7 yaş küçük diye o ablası saçma davranışlar sergileyemez. Bazı kadınlar kendinden 10-15 yaş küçük erkeklerle birlikte oluyor. Bariz kur yapıyor nişanlınıza. Onun da hoşuna gidiyor. Herkes mesafesini, adabını bilecek.

1 nişanlın seni kıskandırıyor olabilir
2 iş yerinde sadece ikisi çalışıyorsa belli bir zamandan sonra muhabbet seviyesi buralara gelebiliyor illa flört olacak diye bişey yok
3 evet flört olabilir.
Bu üçünü de biz bilemeyiz.

Kız dümdüz nişanlınıza yürüyor bence 😂 Ama niyeti onu ayartmak falan değil daha çok eğleniyor gibi duruyor.. Var böyle bazıları milletin aklını karıştırayım azıcık eğilimli durayım biraz eğleneyimci tipler.. Bana böyle birşey gibi geldi.. Ama nişanlınız kendini biliyor sonuçta ablacığıyla azıcık muhabbeti kesse sorun ortadan kalkar.. Zaten böyle şeyleri adam neden nişanlısına anlatır orası da bi enteresan geldi ama neyse 🤷‍♀️ Bunlar ergenlerin kıskandırmak maksatlı birbirine yaptığı anlamsız hareketler..

Back
X