Nişanlımın çift karakterliliği

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
994
1.262
313
Herkese merhaba.
Nişanlımla aramızda bir problem yok.
2 yıldır tanışıyoruz. 1 yıldır sözlü 6 aydır nişanlıyız. Seneye yaz da kısmetse evlenmeyi
Düşünüyoruz ama şöyle bir durum var.
Nişanlım her istediğimi yapmaya çalışır sevgisini ilgisini belli eder ama sıkıntım şu. Bazen çok suskun oluyor. Yanındayken yanında yokmuşum gibi davranıyor. Kafasının içinde yaşıyor sanki o an. Ne düşünüyorsun şuan diyorum hiç ama kafam dolu diyor. Adabada oluyoruz bazen bi yere çekiyoruz mesela müzik açık oluyor hiç konuşmadan oturuyor. Ben konuşturunca kısa kısa cevaplar veriyor. Bazen de çok neşeli konuşkan oluyor. Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan var mı ? Nasıl görüyorsunuz bu durumu ?

Her insanin böyle anları olur,abartmayın adamı da bunaltmayın.

Uzun sürüyor ama mesela çalışırken çalışıyorum isim stresli ondan diyordu. Sonra askerlik sonra bir şey hep bir şeye bağlıyor ama bu şeyler hiç bitmiyor..

İnsan sürekli konuşkan, neşeli olabilir mi yav? Çok normal bir durumu dert etmiş gibi görünüyorsunuz. Sizi rahatsız eden kafasının ne ile dolu olduğunu anlatmaması mı?

Hem o hem de böyle zamanlarda yanında yokmuşum gibi davranmasına kırılıyorum sanırım, yalnız hissediyorum yani

Buluttan nem kapmayin .. nisanlilik döneminizin tadini cikarin.

kötü bir durum
bazen benim de eşim sessizleşir
bir zaman geçer sonra anlatır sıkıntısını, anlatana kadar benim de içim içimi yer
ama alıştım artık, ki kaldı ki ben de aynıyım
bir sorunum varken hiç konuşasım olmaz
bir iki kere sorun sonra kendinin anlatmasını bekleyin.
ama normal, sıkıntıları vardır kesin.

Hem o hem de böyle zamanlarda yanında yokmuşum gibi davranmasına kırılıyorum sanırım, yalnız hissediyorum yani
Sürekli bir durum değilse, insanlık hali yani. Sürekli sıkılmayın, mutlu olun diye ilgi göstermesini bekleyemezsiniz. Bir sıkıntın varsa, konuşmak istersen dinlemek isterim. Böyle endişeleniyorum, merak ediyorum diyebilirsiniz. Yaptığı yanınızda yokmuş gibi davranmak değil de, kendi düşüncelerine odaklanmak bence. Yani kişisel algılamayın. Hem yanınızda olmak istemese, olmaz değil mi? Zorla alıkoymuyorsunuz sonuçta adamı.

Herkese merhaba.
2 yıldır tanışıyoruz. 1 yıldır sözlü 6 aydır nişanlıyız. Seneye yaz da kısmetse evlenmeyi
Nişanlım her istediğimi yapmaya çalışır sevgisini ilgisini belli eder ama sıkıntım şu. Bazen çok suskun oluyor. Yanındayken yanında yokmuşum gibi davranıyor. Kafasının içinde yaşıyor sanki o an. Ne düşünüyorsun şuan diyorum hiç ama kafam dolu diyor. Adabada oluyoruz bazen bi yere çekiyoruz mesela müzik açık oluyor hiç konuşmadan oturuyor. Ben konuşturunca kısa kısa cevaplar veriyor. Bazen de çok neşeli konuşkan oluyor. Eşi, nişanlısı, sevgilisi olan var mı ? Nasıl görüyorsunuz bu durumu ?
Demek adamın kafasında bin mesele var iş güç artık sorunları neyse onlari vs neler düşünüyor çok üstüne düşme içine sinmiyorsa neşeli bir anında sor sebebini

Adam gayet normal.
Benimde zaman zaman hiç konuşmadığım, kendimi kalabalıktan soyutladığım anlar olur, kimse bana garipsin, çift karakterlisin demedi.

Herkese merhaba.
Sizin nişanlıniz benim erkek halim resmen bende böyleyim arkadaslarımda bazen cok cana yakınsın bazende soguksun diyorlar o an kafam dolu olduğu icin öyle oluyorum yanı onunla konuşurken başka bir sey aklıma geliyor başka seyler düşünüyorum

Yani. Genel olarak sorunsuzsanız herhalde işten güçten ruhu yoruluyordur, ama siz yoksunuz gibi hissettirecek kadar salması rahatsız edici...
Siz hiç sormayın sız de başka şeylerle ilgilenın hatta uzaklara yeşilçamdakiler gibi dalın gidin o zaman anlaşılır.

Back
X