Ne denir ki bu konuya simdi. Yazdim yazdim sildim. 6 yillik sevgilisiyle cinsellik yasamamis ve bunu tabu olarak goren biri anal mi oral mi diye sormaya biraz cekinir diye dusundum once. Sonra adam yasadigini durustce soylemis. E gecmisi de kimse degistiremez ki. O zaman cevaplari kaldiramayacagi sorulari insan niye sorar diye dusundum. Adamdan tiksinmissin, bunu da belli etmissin. Adam artik eskisi kadar durust olur mu onu da dusundum.
Bu adam 6 yil boyunca cinsellik orucu mu tuttu onu da dusundum.
Evlenince kizimiz cinselligi sadece gorev gibi mi gorecek onu da dusundum.
Konu sahibi vucudunu taniyor mu?
Ciplakliktan utanan biri cinsellikten zevk alir mi? gibi gibi bir suru sorular...
Bu arada ciftlerin bir birine gecmis iliskilerini ayrintili anlatmalarini dogru bulmuyorum. Iliskilerini zedelemekten baska birsey degil. O an kaldirabilse de ileride anlatilan bu iki kisi arasindaki ozel olay diger kisi icin problem olabiliyor. Mesela adamin eski esiyle yasadiklarini soran kadinlarin konularini da okuduk burada. Bir sure sonra kuskanclik haline getiren de oldu, eski esle kendini kiyaslayan da...
Karsinizdaki kisiyi oldugu gibi kabul edemeyecekseniz devam etmeyin, mutsuz olursunuz.