Gİysi üstünden sürtünüyorlardır :))))) hahahsbYo illa biriyle yatmalı demedim ama aranızda oral bile yok en fazla ne yapiyor olabilirsiniz 6 sene yahu yuh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gİysi üstünden sürtünüyorlardır :))))) hahahsbYo illa biriyle yatmalı demedim ama aranızda oral bile yok en fazla ne yapiyor olabilirsiniz 6 sene yahu yuh
Neden herkese ayni soruyu soruyorsunuz?
Erkek misiniz ? Kadinlarin anal seks hakkindaki fikirlerini israrla ogrenmek istiyorsunuz sebebi nedir bunun?
@Mune uyeyi kontrol edebilir misiniz? Erkek mi ?
Yakınlaşmalarımız oluyor ama anlayışlı sağolsun ama artık evlenelim diye başımın etini yiyor. Sanırım tahammül sınırlarını zorluyorum. Peki siz bu durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz ? Eşiniz /sevgiliniz anal ilişki yaşamış olsaydı ve bunu es kaza öğrenseydiniz ne derdiniz ? İçim soğumuyor sanki. Deliricem.
Tabi ki kontrol edebilir Mune. Sadece insanların tepkilerini çok merak ediyorum. Anormallik bende mi diye. Kontrol edip sizi bilgilendirmesini çok isterim. Çünkü üyeliğim eski, farklı bir çok konumda oldu. Sağolsun burada yazılanlar ile neye saçma tepki verdiğimi neye vermediğimi daha iyi analiz ediyorumNeden herkese ayni soruyu soruyorsunuz?
Erkek misiniz ? Kadinlarin anal seks hakkindaki fikirlerini israrla ogrenmek istiyorsunuz sebebi nedir bunun?
@Mune uyeyi kontrol edebilir misiniz? Erkek mi ?
Sence mumkun mu ayol bu![]()
Sosyolojik mi bilemem ama israrla ayni cumleyi kurmasi beni rahatsiz ettiSosyolojik araştırma konusu mübarek![]()
Ben ilk mesajda yazdım nasıl bir cinsel hayat beklediğiniSize ne yahu sanki adam başkasına tecavüz etti! Yaşamış bitmiş bir sapkınlık değil bişey değil. Hayır anal istememeyi anlarım ama karşıdaki yaptı diye soğumayı anlamıyorum. Üstelik oral de istemem diyorsunuz nasıl bir cinsel hayat bekliyosunuz acaba?
Peki o zaman kadinsaniz , verdiginiz tepki sacma , anal seks gayet normaldir , isteyen yapar istemeyen yapmaz , bunu tabu olarak gorebilirsiniz ancak hissettikleriniz hic normal ve saglikli degilTabi ki kontrol edebilir Mune. Sadece insanların tepkilerini çok merak ediyorum. Anormallik bende mi diye. Kontrol edip sizi bilgilendirmesini çok isterim. Çünkü üyeliğim eski, farklı bir çok konumda oldu. Sağolsun burada yazılanlar ile neye saçma tepki verdiğimi neye vermediğimi daha iyi analiz ediyorum
Öyle mi dersiniz ? Herkes normal karşıladı ama ben bu konuyu konuşunca şok geçirip senden soğudum diyip ağladım. Hala da normalleştiremiyorum. Deliricem. Galiba katı kurallıyımsizden önceki sevgilisi ile ve karşılıklı rıza olarak birşey yaşamış. bunun için nişanlınızdan soğuyorsanız bence önce sevginizi sorgulayın.
size göre ters olan birşey nişanlınız için tabu olmak zorunda değil. bu durum sizinle zorla bunu yaşayacağı anlamına da gelmez. zaten bu konuda isteklerinize saygılı olacağını açıkça belirtmiş.
bence abartıyorsunuz.
Ben ilk mesajda yazdım nasıl bir cinsel hayat beklediğiniama beğenmeyenler bolca yazık üzüldüm hepsinin kocasına
![]()
“Hayır saçmalama okadar da değil” diye cevap beklediğiniz soru da bir sex çeşidi, siz karşı olabilirsiniz, ki ben de karşıyım örneğin, ama adama da pedofiliymiş ya da ne bileyim gidip bir hayvana tecavüz etmiş gibi bir tepki sizinki. Onaylamadığınızı söylemişsiniz o da anlayışla karşılamış ve böyle bir beklentisi olmadığını da düzgünce ifade etmiş. Kaldıramayacağınız cevaplar için soru sormayın bence madem. Sadece bu konuda değil her konuda. Büyütüp soğuncak bir şey yok o kız belki de bekaret vs baskılar sebebiyle öyle istedi belki özel zevki ve fantezisi var size uymuyor diye adam cinsi sapık gibi davranırsanız ve ona da bunu hissettirirseniz o da sizden soğur. Ben soğurdum şahsen.Evet sorduğum için pişman oldum. Bilmemek en iyisi olurdu. Resmen boş bulundum. Birde "saçmalama tabi ki hayır o kadar da değil" falan gibi bir tepki bekliyordum sanırım kendisinden. Evet yaşadım diyince şok geçirdim. Bir tiksinti hissettim ve bunları yaşamış olması evliliğimizde problem olur mu diye düşündüm. Rutin gelebilir bir yerden sonra
Bu şekilde tepki veren kadınlar gördüm cidden o yuzden şaşırmayalım amaPeki o zaman kadinsaniz , verdiginiz tepki sacma , anal seks gayet normaldir , isteyen yapar istemeyen yapmaz , bunu tabu olarak gorebilirsiniz ancak hissettikleriniz hic normal ve saglikli degil
Öyle mi dersiniz? Üzerine düşünmem gerek sanırım. Aslında konuyu açarken herkesin "ay iğrenç haklısın tabi " falan diyeceğini düşünmüştüm ama herkes taşladı. Bu durumda sorun bende sanırım. Ah keşke sormasaydım. Aptallık ettim. çok bilmek de dertPeki o zaman kadinsaniz , verdiginiz tepki sacma , anal seks gayet normaldir , isteyen yapar istemeyen yapmaz , bunu tabu olarak gorebilirsiniz ancak hissettikleriniz hic normal ve saglikli degil
Bide adam kendini kötü hissetmiş bilmem kaç yıl önceki yaşadığı birsey içinE hepsi kafayı yemiş. Adamın anlayışına şaşırdım valla bi düşünsün böyle hayat geçer mi diye.
Kendi istemeyebilit ama yok tiksindim, sogudum tepkisi sacmaBu şekilde tepki veren kadınlar gördüm cidden o yuzden şaşırmayalım ama
Oral istemiyormuş bu iş nasıl olacak hahaha çeşitlendirme açısından bilemedim
Haklısınız. Tepki sanırım abartılıydı. Ağladım şoktan.Evliliğimizde sorunlar olur dıye düşündüm herşeyi düşündüö. Bazı konularda darım galiba. Ondan beklemiyordum bu cevabı. Hiç öyle bir şey yapacağını hayal etmemiştim. Sanırım toplum dayatması ile bunu çok hayvani ve sapkın bir istek gibi görüyorum“Hayır saçmalama okadar da değil” diye cevap beklediğiniz soru da bir sex çeşidi, siz karşı olabilirsiniz, ki ben de karşıyım örneğin, ama adama da pedofiliymiş ya da ne bileyim gidip bir hayvana tecavüz etmiş gibi bir tepki sizinki. Onaylamadığınızı söylemişsiniz o da anlayışla karşılamış ve böyle bir beklentisi olmadığını da düzgünce ifade etmiş. Kaldıramayacağınız cevaplar için soru sormayın bence madem. Sadece bu konuda değil her konuda. Büyütüp soğuncak bir şey yok o kız belki de bekaret vs baskılar sebebiyle öyle istedi belki özel zevki ve fantezisi var size uymuyor diye adam cinsi sapık gibi davranırsanız ve ona da bunu hissettirirseniz o da sizden soğur. Ben soğurdum şahsen.
Hayal yanlış ifade. Yani onu öyle bir şey yapacak biri olarak görmemiştimnisanlınızın sizden önceki cinsel hayatını neden hayal ediyorsunuz![]()