Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuna yazıyorsunuz KudrAlobar KudrAlobar ,hastalık bulaşanlara gülen arkadaşlar varmış,insanların sağlık sorunlarını yargılayanlar var,gerçekten değer mi sizce tartışmaya ?
Gülerim tabi anala karşıyız diye siz bize gülmüyor musunuz o zaman o çok sevdiğiniz analı yapıp ta hastalık bulaşınca burda ahlanıp vahlanana bende gülerim valla napayım akıl mantık var niye kendimi böyle bir riske atayım da hasta olayım ki

Okuduklarınızdan bunu anlamışsanız algınızı değiştirin. Vajinusmus olmak da aşağılayacı bir şey sanırım. Kadınları kadınlar anlamalı güya ama maşallah en önce onlar taşlıyor
Konumuzun en başında mantıklı seyler yazdım. Siz papağan gibi nisanlinizin eski iliskini sorguluyorsunuz ve nidanliniz size karsi okadar saygili olmasina ragmen uzatiyorsunuz.altından kalkamayacaktiniz niye sordunuz? Bide 6 yıldır sevgiliymissiniz cok ilginç hiç mi çekim olmadı aranizda

15 yıldır yaklaşık ayda 2 paket kullandım şimdiye kadar yırtık çıkmadı hiç. Kalitesini alın, çekmecede yıllarca bekletmeyin. Her şey gibi onların da bir kullanım ömrü var sonuçta.
Evet kalitelisini alıyorum ama insan yapımı canım kusursuz olamaz

Konumuzun en başında mantıklı seyler yazdım. Siz papağan gibi nisanlinizin eski iliskini sorguluyorsunuz ve nidanliniz size karsi okadar saygili olmasina ragmen uzatiyorsunuz.altından kalkamayacaktiniz niye sordunuz? Bide 6 yıldır sevgiliymissiniz cok ilginç hiç mi çekim olmadı aranizda
Olmadı. Size sorsaydık keşke 6 yılda ne yapmamız gerektiğini

Evet kalitelisini alıyorum ama insan yapımı canım kusursuz olamaz

Ben sizin canınız değilim. Gayet kusursuzlar, şüphelenirseniz iki tane üstüste kullanın. Buna rağmen anal olmayan ilişkinizden hastalık kaparsanız biz size gülmeyiz, gelin sorun doktor tavsiye ederiz.

Hastalık sadece anal ilişkide bulaşmaz. Hastalıktan korunmak istiyorsanız prezervatif kullanacaksınız her türlü ilişkide. Bu kadar basit.
Tabiki orasi oyle.sadece cinsellikten hastalik kapilmiyo ama ben tiksiniyorum yani.mevzu anal sex oldugu icin ordan bahsettim
Ve birde prezervatif sevmeyen bi kesim var ve azimsanacak kadar da degil.
Ayrica ben dinen yasak da demedim kimseye anal sexi tercih ediyo diye elestiride de bulunmadim.tiksinmeyen buyursun yapsin dedim.niye bu kadar sert cikistiniz onu da anlamadim da neyse

Neyin goy goyu bu?
İsteyen, istediğini yapsın, istediği keyfi yaşasın kime ne?
2 partnerin gidebilecekleri yolu da sınırlamayıverin, size zahmet
Ben sınırlamıyorum ki kadın yapmak istemiyor diye demediklerini bırakmadılar herkesin kendi aklı mantığı düşüncesi ve isteği bence bu sözünüz buradaki herkes için olmalı

adam için bende çok üzgünüm
etkilemezdi, etkilemedi, etkilemesi saçma.
şimdi taslanicam büyük ihtimal ama aktif cinsel hayatı yaşamış biri olarak 6 senelik böyle bir ilişki yaşamak bana ceza gibi gelirdi ve net söylüyorum sizi terk ederdim. Zavallı adam cidden üzüldüm nisanliniza. Bu kadar katı sınırların varken birde vajinusmus yaşayıp zehir etmesin umarım hayatı karşındakine.
Çok doğru söylüyorsunuz kendimden örnek verebilirim bende cinselliği tabi olarak gorenlerdendim öyle yetistirildim nitekim evlenince 1 yıla yakınvajinusmus balasıyla uğraştım ve bu tabular o kadar işlemiş ki içime hala tamamen atlatmış değilim.bizim toplumumuzda kadınların istek ve hislerini hep saklaması içinde tutması istenir ailelere çok iş düşüyor bu durumda.cinselligi belirli yasa gelince anne tarafından çocuğuna anlatılmalı konuşulmayan herşey tabu oluyor insanin gözünde ve aşmak bir ömür bile alabiliyor bir de bunu normal görenler var.
Ben kendimi hala eleştirir ve suçlarım bu konuda keşke bu kadar kuralcı olmasaydım belki herşey daha farklı olurdu diye.

Ben sizin canınız değilim. Gayet kusursuzlar, şüphelenirseniz iki tane üstüste kullanın. Buna rağmen anal olmayan ilişkinizden hastalık kaparsanız biz size gülmeyiz, gelin sorun doktor tavsiye ederiz.
Ahh ne kadar incesin.... Allah ıma şükür eşimde de ben de de bir sorun yok tanımadığım etmediğim kişilerle de cinsel bir münasebetim olmuyor o yüzden yardımcı olmayacaksın bana üzgünüm

Üyelik eski demek istedim hanımefendi. Allah aşkına Mune baksın da şu erkek mi değil mi muhabbeti kapansın toptan kurtulalım.
erkek olmakla bir alakası yok , hem diyorsunuz ki eski hesap eski konular arkadaşımındı onun hesabını kullanıyorum ben (ki yasak ve şikayet ettim yönetime) hem de ben erkek değilim benim açtığım başka konularım da var.dürüst olmazsanız açığınız yakalandığında şüphe çekersiniz tabiki.

Neden anal ilişkiye yanlış, hata vs ile bakılıyor anlamadim bence bu pozisyon hic de azimsanmiyacak kadar cift tarafindan kullaniyordur. Birde sapikca bulanlar var ki bu kisilere ayri şaşırıyorum. Yasamak istemem dersin ve yasamazsin tamam. Cinsellik bir cok kadin icin hala tabu mu acaba?

Gülerim tabi anala karşıyız diye siz bize gülmüyor musunuz o zaman o çok sevdiğiniz analı yapıp ta hastalık bulaşınca burda ahlanıp vahlanana bende gülerim valla napayım akıl mantık var niye kendimi böyle bir riske atayım da hasta olayım ki

Size bir sağlık öğrencisi olarak şöyle yazayım o zaman.Hastalıktan bahsediyorsanız,direk hiç sevişmeyin,kesin çözüm.Yoksa boş boş yorum yazmayın.
Yazılanları anlamayıp ''bize gülüyorsunuz'' deyip,insanların acısıyla dalga geçebilecek seviyede kimsenin gözü nefretten dönmez umarım.Yazık gerçekten,size çok üzüldüm.

Evlenmeden anal ilişkiye girmek hemde haram olan birşey evliyken hadi neyse de size sapik ca gelmiyorsa bilemem artik 🤔
Siz fetva yerimisiniz haramı helali herkes kendi araştırır bende helal diyorum araştırmalarım sonucunda

Tabiki orasi oyle.sadece cinsellikten hastalik kapilmiyo ama ben tiksiniyorum yani.mevzu anal sex oldugu icin ordan bahsettim
Ve birde prezervatif sevmeyen bi kesim var ve azimsanacak kadar da degil.
Ayrica ben dinen yasak da demedim kimseye anal sexi tercih ediyo diye elestiride de bulunmadim.tiksinmeyen buyursun yapsin dedim.niye bu kadar sert cikistiniz onu da anlamadim da neyse

Yo sert çıkışmadım. Başından beri kişisel tercihtir diyorum. Benim çok tercih ettiğim bir durum değil ama hastalıktan korunma yolları her tür ilişki için aynıdır.

Olmadı. Size sorsaydık keşke 6 yılda ne yapmamız gerektiğini
Bide alingansiniz anal sekse bende karşıyım ama tutup ta karşı olduğum şeyi karşımdaki yaşıyor mu yaşamıyor mu sormam sordum cevap verdi ustelemen sizin sorununuz bu

Size bir sağlık öğrencisi olarak şöyle yazayım o zaman.Hastalıktan bahsediyorsanız,direk hiç sevişmeyin,kesin çözüm.Yoksa boş boş yorum yazmayın.
Yazılanları anlamayıp ''bize gülüyorsunuz'' deyip,insanların acısıyla dalga geçebilecek seviyede kimsenin gözü nefretten dönmez umarım.Yazık gerçekten,size çok üzüldüm.
Sen daha öğrencisin bak benim ne konumda olduğumu ve bu konularda neler gördüğümü bilmiyorsun iyiliğiniz için diyorum ama anlamamak size kalmış bir fikrim olmasa konuşmam

25 sayfa ne yazılmış okumadım ama, eminim cookk abarttiginizi söyleyenler olmuştur.
Adam sizden beklerim dememiş, saygı gösteririm demiş.
Sormussunuz, cevap vermiş.
Daha ne desin..
Böylesi birşey için soğunmaz bence.

Reşit olmayan biriyle, yani bir çocukla beraber olmuştur, rızası olmadan biriyle ilişki yaşamıştır.
Düşünmeden ayrılın deriz.
Bence bu konuyu unutun, ve evliliğinize odaklanın.
Adam dürüst oldu diye, ayrılmayı düşünmeniz normal değil.
Keşke hiç sormasaydiniz, ne kattı size şimdi bu bilgi...

Ahh ne kadar incesin.... Allah ıma şükür eşimde de ben de de bir sorun yok tanımadığım etmediğim kişilerle de cinsel bir münasebetim olmuyor o yüzden yardımcı olmayacaksın bana üzgünüm

Hasta olamadığı için üzülen ilk insan olabilirsiniz. Umarım böyle devam eder, eşiniz de siz de şüpheli cinsel ilişki yaşamaz ve hastalık kapmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X