Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden öncesiymiş ama bu sizi niye soğutuyor ki?Bence boş yere sorun yapıyorsunuz bu konuyu.Bir de bazısının iğrenç bulduğunu bazısı sevebiliyor tamamen tercih meselesi.
Sanırım biraz böyle düşünmeye ihtiyacım var.

Herkeste adamlara filan acimis. Cinsel sinirlari olanlar sadece kadinlar mi??? Butun erkekler sinirsizlik peşinde degil sinirlarin olmasi gerektigini dusunen erkekler de var. Kadin sinirsizlik verse de önune konulan herseyi yapmaya hazir olmuyor onlar da.

Sinirlar demek her zaman eksiklik degildir. Baskasinin severek yasadigi şeyi, bir baskasi yasadiktan sonra mutsuz oluyor tiksiniyor olabilir ve devam etmek istemiyordur veya yasadiginda iyi hissetmeyecegini dusunuyordur. Herkes ayni keyfi alamaz.

Analin zaten cok saglikli bir iliski turu oldugunu soyleyemeyiz, o olmayinca dunyanin butun zevklerini ve ışıgini kacirmiyordur kimse, analsiz duramayan da vardir tamam da herkes icin boyle degil🙄

Bu kadar mesajdan sonra hala soğumuş vaziyetteyseniz lütfen ayrılın yahu.
6 yıl biriyle birlikte olacağım, emek vereceğim, üzülünce üzeleceğim sevinince sevineceğim hasta olduğunda endişeleneceğim ama gel gör ki sevgilim ondan önce yaptığım bişey yüzünden üstelik de kendisi sorunca cevap verdiğim için! benden soğuyacak.
Sevgi böyle bişey değil. Evlilik zaten bence sizin kaleminiz değil. Nişanlınızla uygun bir çift olduğunuzu düşünmüyorum.

25 sayfa ne yazılmış okumadım ama, eminim cookk abarttiginizi söyleyenler olmuştur.
Adam sizden beklerim dememiş, saygı gösteririm demiş.
Sormussunuz, cevap vermiş.
Daha ne desin..
Böylesi birşey için soğunmaz bence.

Reşit olmayan biriyle, yani bir çocukla beraber olmuştur, rızası olmadan biriyle ilişki yaşamıştır.
Düşünmeden ayrılın deriz.
Bence bu konuyu unutun, ve evliliğinize odaklanın.
Adam dürüst oldu diye, ayrılmayı düşünmeniz normal değil.
Keşke hiç sormasaydiniz, ne kattı size şimdi bu bilgi...
Sorduğuma pişmanım zaten. Resmen salaklık edip sordum o da doğrucu davut hemen söyledi doğruları. İlk kez doğruyu söylemesi bana sorun oldu. Birden soğudum. Tuhaf oldum. Sanırım normal olduğunu düşünürsem atlatırım bunu

Ciddi olamazsiniz gayet olgun bir nisanliniz var . Sizin isteklerinize saygılı tmm daha önce denemiş olabilir ( evet bende ana sekse karşıyım ) ama bu onu bağlar önemli olan şu an size karşı anlayışlı olmasi ve sizin fikirlerinizi onemsemesi. Bence karsilikli güzel bir şekilde konuşup netlestirmissiniz bazı şeyleri. Nişanı atacak, soğuyacak şeyler değil bunlar birbirinize karşı açık olmak gayet güzel . O size nasıl saygı duyduysa sizde onun eski yasanmisliklarina saygı duyun

Ha bir de eğer böyle bir ilişki Yaşar da eğer siz hastalık kaparsanız

Sen daha öğrencisin bak benim ne konumda olduğumu ve bu konularda neler gördüğümü bilmiyorsun iyiliğiniz için diyorum ama anlamamak size kalmış bir fikrim olmasa konuşmam

Konumunuzdan pardon da bana ne ?
Anal seks evet hastalık bulaşma riski vajinal yola göre daha fazla,ama çare basit : Prezervatif.Ha siz prezervatife güvenmiyorsanız zaten sevişmeyin,çünkü aynı hastalık prezervatif olmadan vajinal yolla da geçer.Prezervatif yırtılırsa deyip dalga geçen sizdiniz,ee tamam aynı risk vajina için de var.Hatta hamile olmak için de.Bu kadar takıntılıysanız zaten sevişmeyin,çünkü bulaşan tek hastalık HIV değil.Binlercesi var.

Son düzenleme:
Ben sınırlamıyorum ki kadın yapmak istemiyor diye demediklerini bırakmadılar herkesin kendi aklı mantığı düşüncesi ve isteği bence bu sözünüz buradaki herkes için olmalı
Siz yazılanlara hakim olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Anal oral zart zurt kim ne şekilde mutluysa öyle sonuca varsın.
Konu sahibinin,evlenmeyi düşündüğü nişanlısı deneyimlemiş ve karşı değil. Bunun üzerine konu sahibine, ortaya karışık tavsiyeler veriliyor. Lakin konuyu hastalığa, başka türlü şeylere çekmeye çalışmanız üzerine yöntemler öneriliyor.
Öpüşmekle de hastalık geçer, hatırlatmak isterim sadece. Kesin ve katı kural olacaksa, her 2 partnerde de olmalı. Dine yönelik vereceğiniz tavsiyeler, anlam ifade etmeyebilir. Her kesimden üye var olduğunu unutmamak lazım.

Sen daha öğrencisin bak benim ne konumda olduğumu ve bu konularda neler gördüğümü bilmiyorsun iyiliğiniz için diyorum ama anlamamak size kalmış bir fikrim olmasa konuşmam
Vajina neyse analdada aynı risk var

Cinsel ilişkisinin olması sorun değil benim için. Kız arkadaşları olmuş ve yaşamış olabilir. Anal ilişkiye karşı olmasını beklerdim ama karşı olmadığını ve deneyimlemiş olması beni şok etti galiba. Tuhaf bir uzaklık hissettim. Keşke sormasaydım ve bilmeseydim. Şimdi biraz uzak ve soğuk kaldım ona karşı. Nasıl davranacağımı bilmiyorum
Canım şok olmuş olabilirsin de geçmişte olmuş bitmiş bir şey keşke sormasaydınız o da söylemeseydi. Her konuda olduğu gibi cinsellikte de her noktada aynı düşünmeniz şart değil, cinsellik çok geniş bir spektrum. O sizin düşüncenize saygı duyuyor önemli olan bu. Siz kabul edemem böyle bir şeyi diyorsanız ayrılın o da kendine daha uygun birisini bulsun sizde kendinize daha uygun birini.

Herkese merhaba arkadaşlar;

Nisan ayında düğünüm var. 6 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeye karar verdik. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Anlayışlı, sevecen, dinleyen anlayan bir yapısı var. Sevgisini hissettirir. Değer verir. Anlatacağım konu dışında hiç bir sorunumuz yok diyebilirim.

Cinsel anlamda bir birlikteliğim kimseyle olmadı. Nişanlım ile bir kaç kez yakınlaştık fakat ciddi bir şey olmadı. O süreçte de gayet anlayışlı, nazik davrandı. İstemediğim bir şey için ısrarcı olmadı.
Düğün yaklaştığı için cinsellik üzerine konuşmaya karar verdik ve biraz konuştuk. Ona oral ve anal sekse karşı olduğumu, bunları yapamayacağımı söyledim. Nasıl istersen öyle olacak dedi. Fakat ben onun fikirlerini de merak ettiğim için kendisine bu konularda ne düşündüğünü sordum. Bana " cinsellik farklı bir alan. Birinin asla yapmam dediği şey başkası için normal gelebilir. Bana normal geliyor fakat bu karşılıklı istek ile olur. İstemediğin hiç bir şey asla olmaz" dedi. Özellikle anal ilişkiye karşı hassas olduğumu ve böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını sordum. Bana " bir kez yaşadım kız arkadaşımın isteği üzerine. Senin gibi çok aşırı tuhaf karşılamıyorum. Asla yaşanmaz bir şey değil benim için ama olmasa daha iyi olabilir. Benim için elzem değil" dedi. Şok geçirdim. Yaşamış olmasını beklemiyordum sanırım.

Birden soğudum , tuhaf hissettim. Ona bunu söyledim zaten soğuduğumu hissetti. Kendini suçluymuş gibi hissettiğini söyledi. "Bu senden beklediğim bir şey değil ama cinsellik herkeste birebir aynı olmak zorunda değil. Yaşadığım şey için elzem demiyorum ama senin kadar keskin sınırlarım yok. Bu kadar zaman doğru bildiğim fakat daha sonra seninle beraber yanlış olarak gördüğüm çok şey oldu. Eğer bu yanlış ise bunu bana anlatıp farklı düşünmemi sağlayabilirsin. Yeter ki uzaklasma benden. Belki zamanla senin gibi düşüneceğim. Senden istemediğin bir şey yapmanı asla istemiyorum. Suçlu hissettiriyorsun ve çok üzülüyorum benden uzaklatığın için" dedi ve ağlamaklı oldu. Kendimi kötü hissediyorum. Bunu kabullenmek zor geliyor. İleride evlilik için problem olabilir diyorum ve onu bunu yapmış biri olarak hayal edemiyorum. Nişanı atmayı dahi düşündüm. Sizce yanlış bir yerde miyim ? Lütfen bana akıl verin
ee adam sana dirist olmus yok ben daha milli olmadim deseydi hic bisey yasamadim desydi genr tuaf olur muydu merak ettim ama anal haram bundan sonra zaten olmayacagi icin bisey olmaz

Biraz tabu sanırım benim için haklısınız. Ama anal ve oral gerçekten düşüncesi bile iğrenç geliyor. Anal özellikle sapkınlık gibi sanki. Üzerine düşünmem gerekir belki. Belkide yaşamadığım için daha korku dolu ve dha tabu dolu görüyorum.
Tükürüklü tükürüklü ağızdan öpüşmek de iğrenç değil mi düşününce? :) O yüzden tanıdığımız çoğu insanla selamlaşırken tokalaşmak ya da yanak yanağa öpüşmekle yetiniyoruz. Düz mantık baktığımızda vajinal seks aynı şekilde gayet abes.

Bana göre cinsel çekim dediğimiz şeyin büyük parçası, karşı tarafın vücudunu keşfetmek ve kendi vücudunu keşfe açmaktan heyecan duymaktır. Cinsellik tümüyle partnerle bir takım mahrem ve normal şartlarda abes kaçacak eylemler gerçekleştirmekten ibarettir.

Cinsellik konusunda sınırlarınız olmasını anlıyorum ve size hak veriyorum. Kimsenin sizi istediğinizin ötesine zorlamaya hakkı yok. Ama partnerinize dokunmak, öpmek, vücudunu tanımak vb. Gibi fikirler sizi heyecanlandırmak yerine iğrendiriyorsa aranızda cinsel çekim yok demektir.

Bu kadar mesajdan sonra hala soğumuş vaziyetteyseniz lütfen ayrılın yahu.
6 yıl biriyle birlikte olacağım, emek vereceğim, üzülünce üzeleceğim sevinince sevineceğim hasta olduğunda endişeleneceğim ama gel gör ki sevgilim ondan önce yaptığım bişey yüzünden üstelik de kendisi sorunca cevap verdiğim için! benden soğuyacak.
Sevgi böyle bişey değil. Evlilik zaten bence sizin kaleminiz değil. Nişanlınızla uygun bir çift olduğunuzu düşünmüyorum.
Sizin uygun demenizle olmuyor. Bir problemimiz yok bu konu hariç. Belki aşırı tepki verdim evet bunu zaten düşünüyorum ve o nedenle konu açıp sizlere danıştım.

Konumuzdan pardon da bana ne ?
Anal seks evet hastalık bulaşma riski vajinal yola göre daha fazla,ama çare basit : Prezervatif.Ha siz prezervatife güvenmiyorsanız zaten sevişmeyin,çünkü aynı hastalık prezervatif olmadan vajinal yolla da geçer.Prezervatif yırtılırsa deyip dalga geçen sizdiniz,ee tamam aynı risk vajina için de var.Hatta hamile olmak için de.Bu kadar takıntılıysanız zaten sevişmeyin,çünkü bulaşan tek hastalık HIV değil.Binlercesi var.
Sen öğrenci olduğunu dile getirince bende kendi konumumdan bahsettim tabi ki size ne ? Ben hıv den bahsetmiyorum artık Bağırsakların ne işe yaradığını bilirsin dimi ? Ters ilişki yaşayıp bağırsaklarına neler olmuş bir araştır bence. ben bire bir şahit oldum da senin haberin yok sanırım

Herkeste adamlara filan acimis. Cinsel sinirlari olanlar sadece kadinlar mi??? Butun erkekler sinirsizlik peşinde degil sinirlarin olmasi gerektigini dusunen erkekler de var. Kadin sinirsizlik verse de önune konulan herseyi yapmaya hazir olmuyor onlar da.

Sinirlar demek her zaman eksiklik degildir. Baskasinin severek yasadigi şeyi, bir baskasi yasadiktan sonra mutsuz oluyor tiksiniyor olabilir ve devam etmek istemiyordur veya yasadiginda iyi hissetmeyecegini dusunuyordur. Herkes ayni keyfi alamaz.

Analin zaten cok saglikli bir iliski turu oldugunu soyleyemeyiz, o olmayinca dunyanin butun zevklerini ve ışıgini kacirmiyordur kimse, analsiz duramayan da vardir tamam da herkes icin boyle degil🙄

Sınırsızlıktan değil, sınırların aynı olmasından bahsediyoruz. Sınırları benim tatmin olamayacağım noktada olan bir adamla ya da sınırsızlığın sınırlarında gezinen biriyle evlenmezdim ben mesela.

Burada mesele anal ilişkiye girmek ya da girmemek değil. Geçmişte anal ilişki yaşamış ve karşısındaki kadını zorlamayan bir adamın bu kadar hırpalanması gereksiz yere. Üstelik konu sahibi evlendikten sonra dahi cinselliğe hazır olmayabileceğini söylüyor, adam evlenmek için acele ediyor. Uyumsuz bir cinsel yaşamları olacağını düşünüyorum ben açıkçası.

Canım şok olmuş olabilirsin de geçmişte olmuş bitmiş bir şey keşke sormasaydınız o da söylemeseydi. Her konuda olduğu gibi cinsellikte de her noktada aynı düşünmeniz şart değil, cinsellik çok geniş bir spektrum. O sizin düşüncenize saygı duyuyor önemli olan bu. Siz kabul edemem böyle bir şeyi diyorsanız ayrılın o da kendine daha uygun birisini bulsun sizde kendinize daha uygun birini.
Sormakla hata ettim. Neden bu kadar sogudum onu da bilmiyorum. Sanırım benle aynı derecede tiksinsin istedim.

Sizin uygun demenizle olmuyor. Bir problemimiz yok bu konu hariç. Belki aşırı tepki verdim evet bunu zaten düşünüyorum ve o nedenle konu açıp sizlere danıştım.

Evet biz de sayfalardır boşuna kendini üzdüğünü söylüyoruz ama sen hala en son sayfada bile soğumanın geçmediğini söylüyorsun. Sanki birileri sana çok haklısın desin de bu his geçmesin istiyor gibisin. Boş yere ilişkine zarar veriyosun farkında değilsin. Ve bu kadar sınırların varsa evliliğinizde sorun yaşayabilirsiniz o yüzden uygun bir çift olmadığınızu düşündüğümü söyledim.

Sınırsızlıktan değil, sınırların aynı olmasından bahsediyoruz. Sınırları benim tatmin olamayacağım noktada olan bir adamla ya da sınırsızlığın sınırlarında gezinen biriyle evlenmezdim ben mesela.

Burada mesele anal ilişkiye girmek ya da girmemek değil. Geçmişte anal ilişki yaşamış ve karşısındaki kadını zorlamayan bir adamın bu kadar hırpalanması gereksiz yere. Üstelik konu sahibi evlendikten sonra dahi cinselliğe hazır olmayabileceğini söylüyor, adam evlenmek için acele ediyor. Uyumsuz bir cinsel yaşamları olacağını düşünüyorum ben açıkçası.
Burada konu açarak bazı noktalarımi törpülemek için akıl danisiyorum zaten. Uyumsuz cinsel ilişki yaşamadan bilemeyeceğimiz bir şey. Düşündüğünüz kadar katı değilim fakat bazı ilişki şekilleri tiksindirici geliyor hepsi bu

Bunlar adamin sorunu bence. Kendisi bunlari goruyor, konuşuyorlar ve goruldugu uzere sorun etmiyor aksine konu sahibine uyabilecegini soyluyor, hala evlenmeye israr ediyorsa adama aciyacak birsey goremiyorum ben. Sorun yasarlar veya yasamazlar bilemiyorum ilerisini.

Sen öğrenci olduğunu dile getirince bende kendi konumumdan bahsettim tabi ki size ne ? Ben hıv den bahsetmiyorum artık Bağırsakların ne işe yaradığını bilirsin dimi ? Ters ilişki yaşayıp bağırsaklarına neler olmuş bir araştır bence. ben bire bir şahit oldum da senin haberin yok sanırım

Bunun için zaten kontrole gitmeli insanlar.
Gerçekten boş yazıyorsunuz şu an,ben ''yaşasın anal ilişki'' demiyorum,ama insanların hastalığıyla dalga geçebilecek seviyeye de düşmedim daha.Komik falan değilsiniz,korkunç şeyler yazdıklarınız.Sabahtan beri dediğim bu.Yoksa evet yargılamak dalga geçmek kimsenin haddine değil,herkesin sınırları var,benim de kendi çapımda cinsellikte sınırlarım var.İnsanların konu sahibini eleştirdikleri nokta neden anal sevmiyor değil,neden geçmiş bitmiş ilişki üzerinden sevgilisinden bu kadar soğuyor,bu.Yazılanları anlamadan yorum yapıp bir de korkunç şeyler yazıyorsunuz,inanılır gibi değil.

Şimdiye kadar görüştüğüm erkeklere geçmişleri hakkında soru sormadım. Uzun soluklu görüşmelerimde oldu kısalarıda. Ben onlara sormadım onlarda bana. Çünkü kimseyi geçmişiyle yargılamak haddime değil. Herkesin özeline saygı duyulması gerekir. Sonuçta “Sizden Önce” yani adı üzerinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X