Nişanlımın davranışları

Évlilikten korkar belki bazı erkekler düğün günü yaklaştıkça stres yapıp bu şekilde davranabiliyor inşallah dönünce düzelir

Sözlendiğimiz günden beri gidiyor yani 3 yıldır arada gelip gidiyordu toplam 4 5 ay falan burda kaldı yani ama son 346 gündür hiç gelmedi kendi arsasına ev yaptığı için baya paraya ihtiyacı oldu o şekilde çalışmak zorundaydı yani

Aslında bunlar bahane oluyo bence yani benim nişanlım da nerdeyse 5 aydir uzakta neymiş efendim yol yoruyomuş gelemezmiş onceden bende senin gibi savunurdum herkese karşı ama artık yoruldum çabalamamasindan sende iyi düşün hatta direk lafı eveleyip gevelemeden sor noluyo sana niye beni üzüyosun diye

Peki sizce bu sürede onun bu uzak davranışlarına rağmen ben yakın davranmaya devam mı ediyim yoksa bende uzak olup onun yakınlaşmasını mı bekliyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum ben arayıp konuşurken ben uyuyacağı demesi beni çok kırdı hiç aramadım mesela sonra ama o da beni aramadı mesaj dahi atmadı ne yapmalıyım

Üzerine düşmeyin
Sormayın
Siz bira bu durumdan rahatsız oldugunuzu belli etmeyin bakalım o ne yapacak
Siz sordukca sıkılacaktır çnk
Erkekler biz bayanlar gbi değil
Birsey yok diyorsa sürekli sorulsun istemezler

Bizde de birsey olsa da elli kere sorulsun oyle anlatalim isteriz:)

Çok seven bir insanın bu denli uzaklaşmış olması o sevgiden şüphe ettirir,belli azalmış bir şeyler var ama
'iyi günde kötü günde' demenize az kala bu güven zedeler. Sebep aramak yerine açık konuşmanız daha yararlı olabilir. Yabancı bir yerde olmasıda onu olumsuz düşünmeye itmiş olabilir,doğup doyduğu yerden uzakta sonuçta ve yıl olmuş nerdeyse.

Direk ona söylemen daha doğru olur kırıldığını söylemelisin çünkü iyi olmaya devam edersen alışır hep iyi olmanı bekler o hiçbir şey yapmaz ondan beklersen de büyük ihtimalle daha fazla kirilirsin

Beni kırdığını söylediğim de beni seni kıracak ne yapıyorum diyor benimle konuşmak istememen beni kırıyor diyorum bana öyle bir şey yok sen konuşmuyorsun diyor ve çok soğukkanlı ya ben kırıldığımı belli etmek istiyorum peki konuşmak istemiyorsan uyumak istiyorsan uyu diyorum o da bana tamam ozaman görüşürüz diyip telefonu kapatıyor bir açıklama bile yok ya da konuşalım uyumayacam demiyor kapatıyor ve bir msj dahi atmıyor ya yani kırgınlığımı belli etmeme rağmen önemsemiyor

Bir seye canı sıkılmıstır, sorunu olabilir ev düzmek, evlenmek bunlar kolay isler degil.
Sorsana neden böyle davrandıgını.

Yani bunun sebebi ne olabilir bilemiyorum çünkü benzer sorunu bende yaşıyorum ne yapsam olmadı genel bi sorun mu acaba kabullenememeleri

Düğün öncesi stresi olabilir. Agir geliyordur muhtemelen bu kadar ayri kalmak..
Uzuj süreli görmemek arttirabiliyor sıkıntılari.. inşallah düzelir en kisa zamanda

Valla erkekler öyle bizim gibi pek gün sayayım kavuşacam hoba olayına girmiyor sanırım, erkekler diye genellemeyeyim de benim kocam da öyleydi diyim biz de uzakta idik , evlenene kadar yüzyüze görüştüğümüz gün sayısı ancak 20-25 tir söz nişan nikah vs dahil bu süreye

O dönem niyeyse ben çok dert etmedim bunu, dert edilecek bir milyon şey vardı hatta bunun dışında ama nasip işte hiçbiri umrumda olmadı evlendim, şu an mutluyum çok şükür ama kocam hala sohbet edelim , sana bişey anlatayım adamı değil. Muhabbet edersek geyik muhabbeti olur genelde, evliliğin ilk senesi beni sevmediği için böyle diye düşünüyordum ama sonra onu da atlattım. Adamı böyle seviyorum artık, biliyorum huyu bu, umarım seninki de öyledir

Adami oyle sevmeyi nasil basardin banada ogretsene ben yapamiyorum illaki beklentiye giriyorum ve olmayinca kiriliyorum

Uzakliktan dolaydir. Senle alakası yoktur bence bizde de boyle olmuştu sen oyle hayal kurunca yannda olamiyo o an gerceklesmiyo diye o havaya giremiyor ve sartlara isyan edip uzuluyordur. Beklemek.zor bi imtihan zor yani. Heleki erkeklr duygusal bakamiyor bukonuda bizim gibi

Şu nişanlılık olayını mutlu mesut geçiren varmidir.3 ay nisanli kaldim burnumdan geldi.kac kere nisan atmaya çalıştım birakmadi.iyikide birakmamis cok seviyorum kocami:)9 yil oldu.ama nisanlilik sıkıcı bir dönem hatta kabus gibi.istediginiz kadar flort edin ama nisanlilik suresi kısa olsun o zaman ailelerde sizde onun akrabalarıyla yüz göz olmuyorsunuz.

Normaldir, Dügün yaklasiyor ve o yurtdisinda, öbür yandan calis calis dur, sevdigini görememe...

Benimki ile benim aramda 1 saatlik yol var, yüz yüze olunca ve telefon ile konusmalarimiz farkli olur. Bir sey mi konusuyoruz veya farkli fikirdemiyiz? Birimiz öbürünü incitti ve farkinda degil mi? Hemen gerilim ve sogukluk sizabilme riskine girer. Göz göze olundugu ise kavganin gerginliginin manasini bile unuturuz.

Uzak kalmak kolay degil. Calisip didinip yorulur uykusuz kalir kafasi dinlenemez, kendince sorunlari olabilir. Hemen etkilenmemek gerek.

Biraz konuşmayip sizi ozlemesini bekleseniz yani siz ustune dusdukce biyerleri havalaniyor olabilirmi ?
Hayir yani simdi konusmaktan bu kadar acizse ilerde evlendiginizde daha kotu olabilir. Mesela bizde nisanliyken donen muhabbetlerin haddi hesabi yoktu simdi esim cani isteyince konuşur sadece ve bu beni sinir eder. Dugununuze de az kalmiş heycanlanmasi gerekirdi baska bir sorunu da olabilir tabiki

Ben nişanlilikta bir kaç ayı saymassam cok guzel gecirdigimi dusunenlerdenim...
Şuan bile derim keşke nisanli kalsaydik diye cok guzeldi. Birde el ele tutusup yeni asiklar gibi gezmek ooofff ooof cok guzeldi birde herkese yuzul gosterme cabasi falan var tabi. Evlendik ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…