Nişanlımın davranışları

pelinn09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
40
5
1
30
Merhaba kızlar sizlerle son dönemlerde yaşadığım duyguları paylaşmak istiyorum nişanlıyım arada kavgalarımızda olsa da güzel giden bir ilişkimiz var ama benden çok uzaklarda tam 346 gündür ellini tutmadan gözlerine bakmadan geçiyor ama çok şükür kavuşmamıza 34 gün kaldı ve düğünümüzü yapacağız Allah'ın izniyle ama bu son günlerimizde benden çok uzaklaştığını hissediyorum konuşmalarımız o kadar kısa oluyor ki ben bir konu bulup konuşmazsam eyse senin konuşacağın yok ben uyuyacağım diyor ama uyanalı daha 5 saat olmamış bunu yapıyor ben sevinip bak bitanem bir ayımız kaldı ne güzel diyorum bana dediği ne bir ayı ya iyi misin 4 günü niye saymıyorsun diyor bir şey konuşmak isterken hevesim yarım kalıyor güzel konuşmalarımız çok azaldı hep benden beklemesinden çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ağustosta düğünümüz var ama onun benden bıktığını düşünmeye başladım az kaldığında daha çok mutlu daha çok heyecanlı olacağını düşünüyordum ama hiç öyle değil fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Canim benim bu kadar zaman gorusmemk niye ??

Yurtdışında çalışıyor düğün ve evi yapabilmek içinde uzun bir süredir gelmiyor
Neden 2 gun izin alip gelse bari bu oldukca uzun bir sure insan 1 haftada ozluyor
Bu dugun asamasinda hic gelmeyeckmi yabanci gibi dugun gunu mu gekcek yok sa

Belki sizden değil de oradan sıkılmıştır? bir de düğün varmış. Sizden değil de sıkıntıdan bunalmış olabilir.

Malesef düğün için bukadar ayrı kalmak zorunda kaldık düğünden 20 gün önce burda oluyor 1 sene sözlü 2 sene nişanlılık yaşadım geçirdiğimiz 4 5 ay vardır sadece 2 gün gelip gitmesi de ne yazık ki okdar kolay değil bir bilet alıp gelmesi ve gitmesi onun 2 3 aylığına denk geliyor bir sıkıntısı olup olmadığını benimle paylaşırsa çok sevineceğimi sürekli dile getiriyorum ama bişey yok diyor

Bende çalışıyorum izinlerimi de düğünüme sakladığım için gidemem ve gitmem o kadar basit değil ki pasaport vize işleri yani çok uzun

O kadar süre gorusmediyseniz bunları yaşamanız normal ama. Şimdi neden nasıl diye sormayın. Gözden uzaksiniz gönülden de uzak oluyorsunuz işte. Artık yapacak bişey yok malesef. Umarım dönünce duzelirsiniz.

Dönünce eğer düzelmezsek ne olacak peki son 20 gün kala ayrılacak mıyız ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya

Düğün yapabilmek için 1 sene?
Gözden ırak gönülden de ırak durumu var bence.
Tatil geliyor alın biletinizi.
Hangi ülke bu acaba 2-3 maaşa denk geliyor. Okyanusya mı?
Gidiş dönüş 4000 lira ancak orası.
Bence soğumuş sizden nişanlınız. Bu şekilde olmaz. En kısa sürede gidin. İlişkinin temelinin sağlam olması adına.

Dügün stressi olabilir
Bunalmis olabilir , yani hersey olabilir Ama en önemlisi toplam da 4 ay görüsmüs oluyosunuz bu sürecte icinde bir insani tanimaya yetermi yetmez bence.

Évlilikten korkar belki bazı erkekler düğün günü yaklaştıkça stres yapıp bu şekilde davranabiliyor inşallah dönünce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…