Nişanlımın davranışları

Bende çalışıyorum izinlerimi de düğünüme sakladığım için gidemem ve gitmem o kadar basit değil ki pasaport vize işleri yani çok uzun

bence ikinzide bahane etmissiniz , 3-4 gun izin kullansan ne olacak yani ?ayrica pasaport vize islemleri dedigin en fazla 1 ay hadi vermediler bidaha basvur 2 ay surer. Ya sen istedin ailen gondermedi, ya sende umursamadin, yada gittiginde kalacak rahat bir yeri yoktu sevgilinin yoksa bunlar haricinde gerisi bahane yani.
Hepsini gectim takvime uzerinde 3 senelik iliskin var ama adamla toplamda cok az gorusmussunuz bence sen daha cok onu tanimaya bak evlilik bu sakaya gelmez.

Seni üzmek gibi olmasın ama acaba orada başka birini mi buldu... evlilik çok ciddi bir müessese çok dikkatli ol... yaptıklarını söylediklerini sineye çekmek ve susmak yerine direk dile getir ve konuş... Umarım hersey güzel olur ama olmazsa geç kalmadan yolun sonuna gelmeden önleminizi almış olursunuz... Bu durumu yaşayıp sineye çekip evlenip sonrasında çocuğu ile ortada kalan çok örnek var...
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

ben anlamadım.nişanı y.dışında mı yaşıyor? siz de evlenince oraya mı yerleşeceksiniz?
3 yılda toplasan 5-6 ay beraber kaldık diyorsunuz,ne kadar tanır ki insan birbirini? çevresini ark. bile tanımıyorsunuz bence*
siz gşdecekseniz evlenince zaten işi bırakacaksınız bu durumda neden iznim yok diyorsunuz anlamadım??

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizin fikirlerine saygım var başka biri olma ihtimalini hiç düşünmedim ama bence öyle bir şey yok çünkü kadın hisseder yani ben onun yanına gitmeyi çok isterdim ama dediğiniz gibi ailemde izin vermez kendisi de 2 arkadaşıyla bir evde yaşıyor bende evlendikten sonra isime devam edecegim o yuzden yıllık iznimi de dugune bırakıyorum normalde burda çalışıyordu sözlendiğimiz zaman maaşı iyi bir teklif gelince Arabistana gitti kendisi ev yapmak istedi ve gitti evlendikten sonra burada ki işine devam edecek benim gitme ya da onun orada kalması gibi bir durum yok her şey ilerisi için oldu yani ama biz 3 yılımızdan olduk 3 senedir uzaklaştığını hiç hissetmedim bu günlere kadar tabii soğuduğunu uzaklaştığını hissediyorum malesef ama bu durumun geldiğinde devam etmemesini diliyorum ben her zaman ona destek olmaya çalışıyorum burda az bir süremiz kaldı umarım geldiğinde her şey duzelmis olur

oranın maaşı iyiymiş ya bırakmak istemezse
belki de söylemek isteyip de soyleyemedigi şey budur
hani şey demiş yaa ne 20 günü 24 gün var 4 günü niye saymıyorsun bu cümle bana gelmek istemiyor o yüzden süreyi uzun söylüyor gibi geldi
çünkü aynısını ben yapardım bir zamanlar

keske yaninizda kalsaymis ne olacagi belli olmayan gelecek için bugunlerinizden olmuşsunuz

InsAllah geldiginde bu soguklugu asarsiniz.dugune 20 gun kala gelicek demissiniz.bu 20 gunde duzelme olmazsa dugunu erteleyin derim ben.

Boyle dusunup cok kisi hayatini yakmiyo mu zaten? Dugun stresi, evlilik stresi bilmem ne.. Millet gerçek yuzunu gösteriyor ama bizim millet ustunu örtüp bile bile lades diyor.. Evlenince de daha beter oluyor.. Gecimsiz insan her seyi sorun eder, gecinmeye gonlu olan buyuk bisey bile olsa yapıcı davranir..
Elbet insan stres olabilir, yorulabilir.. Ama bu karsisindakini (kaldi ki eşi olacak insan) rencide etmesine hakli bi gerekce olamaz.. Adamlar resmen bagira bagira 'ben buyum' diyor, bizim millet 'evlenince duzelir' diyor..
Nisan donemi analiz etme, tartma donemidir..
Ve bu dönemde cikan problemler evlenince duzelmek şöyle dursun; katlanarak artiyor.. Hem duzelicek diye hayaller kurulan skntilari cikaranlar, en heyecanli olmasi gereken nisan donemini bile berbat ediyorsa, evlendiklerinde sihirli değnek değmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…