- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Sevmesine sevmesinde telefon demekki istemediği biri kutluyorKızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo
sizce neden böyle bu adam
Yıllardır huyu değişmemiş ve asla ilgi manyağı değil yaniIlgi manyagi bence aksine. Veya eskilerden birileri arasin istemiyor.
Çok dobradır istemediğini hayatında tutmaz anında engeller ailesini istemiyor desem anne ve babasına çok düşkğn aşırı değer veriyorSevmesine sevmesinde telefon demekki istemediği biri kutluyor
Yani ne önemi var sevmiyorsa sevmiyor. Ben de bu doğum günü olayının abartılmasunı sevmiyorum. Bi pasta hediyeler tamam da son yıllarda bir de sayısız cicek olayı peyda oldu. Bir kişinin doğum günü oldu mu sabahtan akşama kadar duruma cicekler hediyeler konuyor. Doğum günü sanırsın nişan nikah kutlamalar gırla. Bu kadar abartı israf masraf şaşaa. Yani gercekten cılkı çıktı herseyinKızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo
Valla 10 yılı aşkın evli kaldım. Büroya tek bana gelmemiştir çiçek çikolata böcek insan kıskanıyor ama yaYani ne önemi var sevmiyorsa sevmiyor. Ben de bu doğum günü olayının abartılmasunı sevmiyorum. Bi pasta hediyeler tamam da son yıllarda bir de sayısız cicek olayı peyda oldu. Bir kişinin doğum günü oldu mu sabahtan akşama kadar duruma cicekler hediyeler konuyor. Doğum günü sanırsın nişan nikah kutlamalar gırla. Bu kadar abartı israf masraf şaşaa. Yani gercekten cılkı çıktı herseyin
SanmıyorumÖzel gün bahanesi ile arayan mesaj atan bir takığı mı var acaba?
Benim de Bi ara canım istedi evde söz ettim eşim kızlarım yolladı arada.Valla 10 yılı aşkın evli kaldım. Büroya tek bana gelmemiştir çiçek çikolata böcek insan kıskanıyor ama ya
Belki 2 yıl önce tamda doğum gününde terk falan edildi aklına geliyordurKızlar nedenini bir türlü anlayamıyorum 2 yıldır beraberiz liseden beri görüştüğü arkadaşlarıylada konuşmuştum bu konuyu kendisi doğum gününün kutlanmasından nefret ediyor 2 yıldır(öncesindede yapıyormuş) 27 ocak doğum günü 26 ocak gecesi saat 00 olunca telefonunu kapatır ve 1 gün boyunca açmaz ... doğum gününün lafının edilmesini bile sevmez kutlanmasına gelmeyeceğim bile hediyedende nefret eder doğum gününe yönelik yapılan her şeye karşı sebebini sorduğumda bu sorunun cevabını bende bilmiyorum ama sevmiyorum diyo
Yani şov değil bence çünkü liseden beri varmış yani ergenliği çoktan geçti 26 yaşındaSevmemesi normal de telefon kapatmak falan biraz show değil mi
26 yaşında bi erkek pek olgun gelmiyor banaYani şov değil bence çünkü liseden beri varmış yani ergenliği çoktan geçti 26 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?