Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne yapabilirim
sabah sadece mj attım.
başka?
çok önemseyen biri değil bu tarz şeyleri. ama vaktım az cıkacam birazdan işten ve benı alacak.
onu etkileyecek hoşuna gıdecek ne söyleyebılırım ne yapabılırım.
son dakıka fikirlerinize ıhtıyacım var
ne yapabilirim
sabah sadece mj attım.
başka?
çok önemseyen biri değil bu tarz şeyleri. ama vaktım az cıkacam birazdan işten ve benı alacak.
mutlu yaşlaraher ne kadar önemsemede bence hoşuna gider ,zamanınız çok kısıtlı madem şuan ona bir yazı yazın bir kağıda onu nekadar svdiğinizi, sizin için değerli olduğunu vs ,çıktığınızda bir cafeye giderseniz girmeden bir bakkaldan browni kek alın 1 tane minik mum cafede çay vs geldiğinde çıkarın kutlayın aklıma bu geldi:)
not: ayrılırken de kağıdı tutuşturun oku diyin öpün ve gidin
plan yapmadınız mı hiç? bence güzel bir yerde bi yemek ayarlayabilirdiniz.en azından aksam yemeğini/iftarı birlikte yiyebilirsiniz.
tabi bunun için bir hazırlık da yapmanız gerekirdi..
ben çok şık bi restaurantta yer ayarlamıştım..hediyesini aldım, bir de hediyenin yanına küçük not kağıtları koymuştum, çok hoşuna gitti.
aynı zamanda biraz abartılı giyinmiştim saçlar falan düğüne gider gibi:) ama gayet şıktım.ve çok begenmişti herşeyi.gözleri dolmuştu:)))
ben aslında ıkımızın ılk tanıştığımızdan bu güne cektırdığımız tum fotoları albüm yaptım.dayanamadım doğum gününden önce verdım.
arkadaşlarım bıle cok beğendıler ama o bır kez baktı. o kadar.
bugun erken çıkayım evlerıne gıdıp onu bekleyim suprız yapayım ıstedım.pastasını hazırlayayım dedım ama aksam alırım senı canım deyınce bısey dıyemedım.bu arada genelde hergun alır işyerınden.
ne yapabilirim
sabah sadece mj attım.
başka?
yaparmısın bilmem ama ben yinede söyleyim. Geçenlerde eşimle tanışma yıldönümümüzdü hediye almak için gereksiz bir gün dedim ama ufak elde sürpriz hazırladım kapsüllü ilaçları boşalttım küçücük kağıtlara notlar yazdım(eşim kimyager ve ilaçlara bayılıyor) çok beğendi.
birde bekarken eşim bana çileğim derdi küçük çilek şeklinde çantaya çilekli sakız koymuştum. en pratikleri mektup yaz
kızlar
not yazma fikri iyi geldi.
onun dışında hep gittiğimiz çok güzel bı restoran var oraya gıderız .
ne bılım :S
offf ya.
bu arada ben 27 o 31 yasında.32 oldu. ama görsenız bebek gibi :):)
hayır çok aldımda. bugun öncesınde dayanamadım verdım.
ya benımkısı farklı bıraz odun.
ne bılım bışey beğenmez kolay kolay. bellı takıntıları vardır falan.
albüm en güzel hedıye değil mi.cok uğraştım onun ıcın.
biz onla sevgılıler gününde ılk kez buluştuk ben aldım o almamıştı hedıye o derece odun hatta 4 gun öncede benım doğum gunumdu.
ben aslında ıkımızın ılk tanıştığımızdan bu güne cektırdığımız tum fotoları albüm yaptım.dayanamadım doğum gününden önce verdım.
arkadaşlarım bıle cok beğendıler ama o bır kez baktı. o kadar.
bugun erken çıkayım evlerıne gıdıp onu bekleyim suprız yapayım ıstedım.pastasını hazırlayayım dedım ama aksam alırım senı canım deyınce bısey dıyemedım.bu arada genelde hergun alır işyerınden.
Bu hediyeni o kadar önemsemeyip sadece bir kez bakmakla yetindiyse, ben olsam hiçbirşey almazdım. :)
kendisi sana doğumgününü hatırlayıp bir hediye aldı mı canım?