nasıl görmez ya fotolarım her yerdeBence hakan senin profil resmini görmemiş, hakana mesaj at bence "sen benim profil resmimi gördün mü" diye. O zaman nişanlına yazdığı mesajdan utanacaktır...
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzOnların arası açılmadan evlenmeyin, bunu bilir bunu söylerim. Benzeri bir durum yaşadım. Konu bir whatsapp grubu, 5 erkek, sadece eşim evli, diğerinin sevgilisi bile yok. Eşimi evden attım, halbuki eşimin hiç cevap vermediğini görüyorum ve biliyorum ama o kadar can sıkıcı oluyor ki... Eşimin adı geçiyor olduk olmadık konularda. Yani ben de eşimin iş yerinden kızlarla ne konuştuğunu okumazdım whatsapptan o grubu okurdum sadece. Gruptan çıkıyor, geri alıyorlar almayın diyor yine alıyorlar.
Adı ahmet olsun, densizin biri eşimin adını geçirerek benim de hamile olmamı konu ederek kendince esprisi yapıyor. Bunu gördüm gece yarısı eşimi evden çıkarttım, git ahmette kal bin kez konuştuk bu konuları hala devam ediyor dedim. Babamı aradım gel al beni diye. Ancak o zaman sustu duruldu o grup.
teşekkür edrimkız zamanında abuk subuk konuştu diye her konusunda böyle konuşmanız çok saçma ya
foto atabilirm motive olman için. biz burda birbirimize yardımcı olmak için varızkonu dışına banlanmak istemiyorum bbye
böyle bi şey olsa da zil takıp oynayan çok olur burda zaten. Kimse de tutup biz kadınlar olarak senin yanındayız diyemez. çünkü kıskançlıgınız gözünüzü öyle kör etmiş ki. Burası bi kadın platformu ama şu yaşananlar çok acıHe belli gormediginden tüm bu muhabbet. Bir de gorse demek ki...
Kusura bakma ama ikiniz de nisanlin da sen de biraz dışarı fazla aciksiniz.
Sen eski sevgiliyle gorusuyorsun ona başka arkadaşı kız ayarlaması söyleyebiliyor falan. ya sevginiz yalan dolan yada egosal sorunlar kompleksler ikinizde de var.
Biz sevgiliyken benim sevgilimin de vardı çapkın yavsak arkadaşı ama ayarlama muhabbeti acamazdi. Bir kere tesebbus etti ilk zamanlarımzda o zamandan aldı cevabını bir daha da sesi kesildi.
Bu işlerde gözü olmayan adama o laflar söylenmez Aysenaz megolamanligindn burnunun ucunu goremiyorsun. Belli yani arlarinda telefonlara yansıtmayan bu tip muhabbetleri döndüğü. Belki de arada ayarliyordur arada tek gecelik fln.
foto atabilirm motive olman için. biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız
diyecek bir şey bulamadım Allah yardımcınız olsun zor bi durumBen de tıpçıyım ben de intörnüm ben de güzelim benim de sevgilim dr ben neden bu kadar popüler değilim acaba
ben sizin ne yapacagınızı daha çok merak ediyorumAyşenaz bak Hakan ve Sinan daha önce de konuşmuşlar.
Çocuk 5. sınıfta olduğunu söylemiş.
Büyük ihtimalle tıpçı o kız da, ya senden mikemmelse?
Ya Sinan seni bırakıp o kızla olursağğ?
O zaman sen napacaksın?
amin ya kurtulsun böylece hakandanAllahım sen Sinan kardeşime tez vakit doğru yolu göster, amin.
Hee ya hakan'dan kurtulsun.amin ya kurtulsun böylece hakandan
Hee ya hakan'dan kurtulsun.
Ona atarken de yuzunu karalayacak misin daha once yaptigin gibifoto atabilirm motive olman için. biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız
yeterince görmedin mi yüzümü ,doyamadınız ayol beni sevmelereOna atarken de yuzunu karalayacak misin daha once yaptigin gibi
Senin Şu anki durumun kadar zor olamazdiyecek bir şey bulamadım Allah yardımcınız olsun zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?