Nisanlimin en yakin arkadasi

Nisanlinin tarzi biraz degsik, siz arkadasindan hoslanmadiginizi soylemissiniz,esinizde iyi cocuktur demis, belli ki siz o coxuk hakkinda je kadar kotu soz soylerseni nisanlinizla aranizda kava sebebi olacak, o yuzden hic bajsetmeyin, aysenaz gormesin muhbbetine gelince hakan serserinin teki nisanliniz da arkadsini kirmamak icin sadece haha yazmistir buyuk ihtimal, onlar arasindaki gevezelige pek takilmayin, sonra msjlari okudugunuzu soylerseniz siz yine guvenmemekle suclanirsiniz, nisanlinizin size olan tavrina bakin, kendinizi naza cekin, trip atmayin, hakanla gevezelik yapin laf sokun, sakin surat asmayin, surat asarsaniz hakan sinani doldurabilir.

Şimdi bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. :)
Mesela ben, arkadaşlarımın ilişkilerine burnunu sokan, kazanova tipli biri değilim. Eh arkadaşlarım da değil.
İlişkim olduğunu bile bile, arkadaşım gelip de kanka ben şunu kesiyorum, sana da şunu ayarlayalım diyemez bana. Çünkü ne haddine? Ki ben de bir arkadaşımın ilişkisi hakkında kesin hükümler vererek tavsiyelerde bulunamam. Ben kim oluyorum da ayrıl gitsin diyorum bir kere? Bir ilişkinin muhatabı 2 kişidir, 3. kişiyi karıştıranda sorun vardır.
Kısacası senin Sinan epey hatalı. Hahahaha diye gülebiliyorsa, ben olsam son güleni iyi güldürürdüm şu hareketten sonra.

Kizlar zeki ,guzel,intorn ama asistanlarin daha once gormedigi kadar bilgili intorn, pirlanta yuzuk istemeyen bi milyoncu yuzukleri favorisi olan, sen benim profil fotoma baksana diye sayfalarda uyelere saldiran minnos kizimiza cok yuklenmeyin. Zira eski konularina bakarsaniz annesi tarafindan asagilanan hakir gorulen sevilmeyen bi insan. Bence bu hallerinin nedeni tam olarak SEVGISIZLIK

Onların arası açılmadan evlenmeyin, bunu bilir bunu söylerim. Benzeri bir durum yaşadım. Konu bir whatsapp grubu, 5 erkek, sadece eşim evli, diğerinin sevgilisi bile yok. Eşimi evden attım, halbuki eşimin hiç cevap vermediğini görüyorum ve biliyorum ama o kadar can sıkıcı oluyor ki... Eşimin adı geçiyor olduk olmadık konularda. Yani ben de eşimin iş yerinden kızlarla ne konuştuğunu okumazdım whatsapptan o grubu okurdum sadece. Gruptan çıkıyor, geri alıyorlar almayın diyor yine alıyorlar.
Adı ahmet olsun, densizin biri eşimin adını geçirerek benim de hamile olmamı konu ederek kendince esprisi yapıyor. Bunu gördüm gece yarısı eşimi evden çıkarttım, git ahmette kal bin kez konuştuk bu konuları hala devam ediyor dedim. Babamı aradım gel al beni diye. Ancak o zaman sustu duruldu o grup.

Kız ayşe koca doktor oldun bi whatsapp yazmayı beceremedin hala wassap hala wassap.
Kızım ya kendine gel sen ayse'sin. herkes önce bi senin profil fotoğrafına baksın sonra da senin önünde diz çöküp tövbe etsinler deli. Dünya senin peşinde senin taktigin k*çı kırık bi hakan, bir de hacettepe 5. dönem bir kız yani. hiç yakistiramadim sana bu kıskanç halleri bebeğim. öpüyorum.

Ben annemle ilgili konu actigimi hatirlamiyorum ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…