Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

yanlıs dusunuyorsunuz
kadın konusunda doyum noktasına ulasan bırı bakmaya tenezzul etmez dıyorsunuz ya bunu doyumla alakası yok karakterle yapıyla ılgısı var

suan sız ınkar asamasındasınız
kabul etmek ıstemıyorsunuz bazı seylerı gormek ıstemıyorsunuz
sız bu adamla evleneceksınız
evlendıkten sonra konu acacaksınız ve bız demıstık dıyecegız
Katılıyorum, daha önceki üyeler de savunuyordu.
Belli bazı şeyler. Görmemek için öyle kılıflar uydurmuşlar ki karşılıklı, sorun o kılıflara sığmaz duruma gelince yazarsınız artık.

Bu kadar öfkelenecek bisey yok. Geyik yapmış. Siz biraz kati ve tekduzesiniz heralde. Hic mi böyle konusmazsiniz yakin arkadaslarinizla.

bence var.
kadınlar konusunda doyum noktasına ulaşıp da önünden neler geçse bakmaya tenezzül etmeyen adamlar gördüm.
bunu ona ilk sorduğumda meslekten kalma gibi bişey demişti. Üniversite döneminde barista olarak bi yerde çalışırken sürekli kafeye giren çıkanı takip etmekten kalmış.
Bence o da değil. Bunun annesi de böyle. Herkesi inceleyip yorum yapıyor.
Doyuma ulaşmış biriyle niye evlencen ki ya. Birlikte örgü mü orceksiniz evde? Sende biraz premses sendromu var adam da renge göre şerbet vermiş bunca zaman. Gercek yüzünü görmek ağır gelmiş showmaninin. Halbuki bildigimiz normal erkek işte :) zorla komik komik yalanlar soylettiriosunuz adamlara ya. Meslek hastaligi olmus demek boyun otomatikman dönüyor hedefe bak sen. Nikahi basinca malulen emekli olur artik.

Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.

Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.

Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?

Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. 3500 tl bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl de ona girdi şeklinde yorumlamış.

Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Sizin erkek arkadaşınız varken çekici bi erkek gördüğünüzde aklınızdan anlık olarak buna benzer şeyler geçmiyor mu. Aldatmaktan bahsetmiyorum. Aldatmak değil bu. Ciddi ilişkin olsada olmasada insan gözüne hoş gelen birini o anlık düşünür yani. Gerçekten o kişiyle bi ilişki yaşamak istediğin anlamına gelmiyor bu ya da aldatacağın anlamına gelmiyor. Abartılacak şeyler değil bence.

Bu durumu ilk defa yaşıyoruz evet. Burda daha detaylı anlattım her şeyi. Her şeyi eksiksiz yapıyor doğru, benim moralimi bozan üslubu. Yüzüklerden bahsederken 3500 bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl ona girdi şeklinde yazmış.
Dediğim gibi ben her şeyi olduğu gibi anlatıyorum sadece bunu böyle söylediği için her şeyi bir anda silip atmıyorum. Benim aklımı karıştıran olay bu bebek gibi kadınlara adım atmasını engelleyen bir bariyer miyim onun için. Bu kısmını da kabullenemiyorum.
Ya güzelim ben birinin bebek gibi kadinlara bakmasina bariyer olduğumu anlasam oha be ben neymişim der sevinirim. Sen biraz mantik hatalariyla yasio gibisin. Bu kadar nefret ediosan adamdan bu is nasi olcak?

Size kısaca anlatıyım.
Normal şartlarda efsane anlaşıyoruz. Aileler de öyle.
Ben ne istersem yapıyor, bir dediğim iki olmuyor. Rahatsız olduğum şeylerin çoğunu yapmıyor.Ben ne dersem benim sözüm geçiyor. İlişkinin kalbi benim açıkçası. Olgunluk ilişki konusunda yok. Günlük hayatta çok olgun olduğu konular var. Aileme karşı da çok saygılı onların da her dediği kelimesi kelimesine oluyor. Bana her zaman ben hiç ciddi ilişki yaşamadım, beni sen ve ailen yönlendirsin diyor.
Maddi konuda, şu an bana projelerim çok olduğu için macbook aldı, kredi kartlarımı düzenli olarak yatırıyor, tatillere gidiyoruz, ev eşyalarının bir kısmını aldı. Durum bu şekilde.
Yüzük olayını da tam anlatıyım. Arkadaşıyla konuşurken 3500 tl bana girdi ilk defa bir anda 3500 lira harcadım bir anda diyor benim yüzüğümü de kaynanam aldım 2000 tl ona girdi şeklinde yorumluyor. Bunu kaba bir dille söylememiş olsaydı masraflar açısından haklıydı. Ama kötü bir dil kullanıyor.
Biraz özetledim.
Sen bu herifin ciğerini dalagini falan da sök az olmuş. Diyaliz gibi kendine bağlamışsın. Kendi başına nasi düşünür konuşur derhal kellesi vurula moduna girmişsin. Ondan agir gelio okuduklarin.

Hanımefendi iyi misiniz? Ailemiz ne isterse onu yapalım ne demek?
Annesi birsey yaptıracak size heralde. Kabul Etmeyeceğiniz için yol yapmış
Ayrıca size hiç saygısı yok ve gözü dışarda. Yazmışsınız yanımda kadınlara gözünü dikip görmemiş gibi bakıyor diye
ailemizin içinde kalan isteklerini yerine getirelim demek istemişti orda.

Sizin erkek arkadaşınız varken çekici bi erkek gördüğünüzde aklınızdan anlık olarak buna benzer şeyler geçmiyor mu. Aldatmaktan bahsetmiyorum. Aldatmak değil bu. Ciddi ilişkin olsada olmasada insan gözüne hoş gelen birini o anlık düşünür yani. Gerçekten o kişiyle bi ilişki yaşamak istediğin anlamına gelmiyor bu ya da aldatacağın anlamına gelmiyor. Abartılacak şeyler değil bence.
inanır mısınız bilmem ama çok nadir olan bi olay bu bana. kim yapsa da partnerine saygısızlık olarak görüyorum

Ya güzelim ben birinin bebek gibi kadinlara bakmasina bariyer olduğumu anlasam oha be ben neymişim der sevinirim. Sen biraz mantik hatalariyla yasio gibisin. Bu kadar nefret ediosan adamdan bu is nasi olcak?
neyine sevinmeliyim ki bunun? sanki küçük bi çocuğa zor kurallar uygulayan bi anne gibi hissediyorum kendimi. bi insan bişeyi yapacaksa zorla değil, olması gerektiği için de değil istemediği için yapmaz.

kızlar ben konuyu konuşucam onunla ama bunları konuşurken sanki küçülecekmişim gibi hissediyorum.
konuyu nasıl açsam daha mantıklı olur?
ya bir anda her şeyi açıkça konuşmak
ya da bi olay olmasını bekleyip o an yüzüne vurarak

Bu adamda göz flörtü var. Beni rahatsız ediyor.
Gözleri kör olsun demiyorum. Yanında ben varken de karşıdaki bi kadına hayatında hiç kadın görmemiş aç gözlüler gibi de bakmasın. Dün de aynısını yaptı. Bi kadına gözlerini dikmiş 3-4 kez bakıyor. Ben böyle sapıkça davranmasını istemiyorum yanımda. Kabul da etmiyorum.
Yorum yapmim ban yemiyim diyorum ama dayamadım e kabul etmişsiniz işte kendinize boş gaz vermeyin bari kabul etmeseniz nişanlı olmazdınız

Ya siz bu kadar sevseydiniz nişanınızı buraya bize sormaz kendiniz hallederdiniz sorununuzu. Ama diğer sorularınızı da biliyorum sürekli bir açık arıyorsunuz nişanlınız da çömez hep açık veriyor. Ayrılın bence ayrılmak istiyorsunuz ama itiraf edemiyorsunuz kendinize bana kalırsa.
Sevse nolck olay bence sevgi değil
Fikir ayrılığı yaşam zitligi.
Flört ederken bunları görmezden geldi seviyorum diye iş ciddiye binince sorgulamaya başladı.
Evlilik sadece sevgi ile yürüyen birşey olsa şuan kimse bosanmazdi.
Fikir birliği yaşam uyuşmasi olması lazım.

Aklımızdan geçen herşeyi birilerine iğrenç bir uslupla anlatamıyoruz bazen tövbe tövbe diyoruz bazen düşündüğümüzden utanıp bunu düşünmemiş gibi yapıyoruz bu insanlıktır zaten ama diğeri karaktersizliktir net.. Şunu normalleştirmeyin ne erkek sevdası ya her yaptıkları bir kulp bulunarak örtülüyor..
Misal bir erkek yere tükürse abartma canım hapşırmıştır derler
Bir kadın yere tükürse vay edepsiz ağzını yırtın onun derler vahh halimize

Sevse nolck olay bence sevgi değil
Fikir ayrılığı yaşam zitligi.
Flört ederken bunları görmezden geldi seviyorum diye iş ciddiye binince sorgulamaya başladı.
Evlilik sadece sevgi ile yürüyen birşey olsa şuan kimse bosanmazdi.
Fikir birliği yaşam uyuşmasi olması lazım.
öyle olmadı. çok keskin yorumlar yapıyorsunuz.
flört zamanında veya sevgiliyken hiç bunlar olmadı bir şeyleri iyi gizleyip sakladı.
iş ciddiye binince çıktı ortaya daha ne kadar saklarım zaten ortaya çıkacak diye düşündü

Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.

Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.

Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?

Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. 3500 tl bana girdi benim yüzüğümü de kaynanam aldı 2000 tl de ona girdi şeklinde yorumlamış.

Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Diğer konularıniza da baktım aranizdaki sevgi ne kadar ona bir bakın derim. Evlilik kolay degil ve zorlukları aşabilmek için sevginin güçlü olması lazım, sevgiyi zedeleyecek hallerden uzak durarak korumak lazım. Eger seviyorsaniz o anda mesajlara bakmış bulundum ve kırıldım sana o cümleleleri yakıştıramadim. Ben varken başka birilerine bebek gibi demek veya annem hakkında o cümleler çok üzdü deyin. O da sizi seviyorsa dikkat eder. Ama bu haller basitlik alameti genel davranışı buysa hiçbir zaman değişmez onu sizin yanınızda da gösteriyordur zaten gizleyemez.
Bir de daha büyük bir sorun kendinizi ondan üstün görüyorsunuz gerek maddi gerek güzellik olarak. Ya sizden aşağı biriyle olmayın veya olduysanız onu öyle kabul edin. Açıkça ifade etmeseniz de mesajlarda hissedildiği gibi ona hissettiriyorsunuzdur. Bu da nişanlinizin onuruna dokunur, kendini kanitlayacak başka alanlar arar zamanla. Aranızda kültür farki var mi?

öyle olmadı. çok keskin yorumlar yapıyorsunuz.
flört zamanında veya sevgiliyken hiç bunlar olmadı bir şeyleri iyi gizleyip sakladı.
iş ciddiye binince çıktı ortaya daha ne kadar saklarım zaten ortaya çıkacak diye düşündü
O zaman sanslisin.
Evlenmeden önce bu tarz şeylerin çıkması sizin lehinize.
Ben de mesela keşke nisanliyken esimin ailesini görebilmesi çok isterdim.
O zaman aşkından ölsem kabul etmezdim.
Sizinde farklı sorgulamalariniz var.
Şuan gözünüze batan şeyler ileride daha sıkıntı çıkaracak size.

Diğer konularıniza da baktım aranizdaki sevgi ne kadar ona bir bakın derim. Evlilik kolay degil ve zorlukları aşabilmek için sevginin güçlü olması lazım, sevgiyi zedeleyecek hallerden uzak durarak korumak lazım. Eger seviyorsaniz o anda mesajlara bakmış bulundum ve kırıldım sana o cümleleleri yakıştıramadim. Ben varken başka birilerine bebek gibi demek veya annem hakkında o cümleler çok üzdü deyin. O da sizi seviyorsa dikkat eder. Ama bu haller basitlik alameti genel davranışı buysa hiçbir zaman değişmez onu sizin yanınızda da gösteriyordur zaten gizleyemez.
Bir de daha büyük bir sorun kendinizi ondan üstün görüyorsunuz gerek maddi gerek güzellik olarak. Ya sizden aşağı biriyle olmayın veya olduysanız onu öyle kabul edin. Açıkça ifade etmeseniz de mesajlarda hissedildiği gibi ona hissettiriyorsunuzdur. Bu da nişanlinizin onuruna dokunur, kendini kanitlayacak başka alanlar arar zamanla. Aranızda kültür farki var mi?
zaten 7-8 aydır toplu gruba yazmıyor sadece arada bi normalden yazmışlar o asla sevgiliyken kullandığı üslubu kullanmamış.
beni artık damat olarak benimsediler, kendimi ait hissediyorum buraya. 1 yıla evlenicem artık,nişanlımın ailesine ve ona layık olmam lazım gibi konuşmalar geçmiş.
bunlara da bu hep böyle gitti mi diye emin olmak için gece baktım. çünkü gidişatına göre yol çizmem gerekiyordu.

sonuç olarak, şu an 1 yıl önce yazdıkları gibi düşündüğünü sanmıyorum.Tam tersi herkese beni ve bizimle ilgili planlarını anlatıyor. Ama benim bunları okumama rağmen hala aklımdan gitmiyor o iki konu.

Evet, kültür farkı da var bazı konularda.İlk nişanlanmaya karar verdiğimiz zaten sana hiç yetişemicem dedi bana. Ama her zaman senin için en iyi şeyleri elde etmeye çalışıcam dedi. İsteklerini yapma konusunda, yanına yakışma konusunda vs.

Back
X