Nisanlimin eski sevgilisi

Judoo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
187
98
18
Arkadaslar konu cok onemli gibi durmuyo aslinda. Sadece yardiminizi istiyorum. Nisanlimin benden once 3 senelik bi iliskisi vardi. Biz o siradada tanisiyoduk nisanlimla. Cok mutluyum kendi kendime nazar degdirmek istemiyorum ama hersey yolunda. Birbirimizin hayatina saygi duyuyoruz gereksiz kiskancliklar yasamiyoruz. Ve gercekten cok seviyorum. Nisanlimin eski sevgilisiyle cok sorunlu bi iliskisi varmis. Kiz deger bilmez birisiymis acikcasi. Ufak bi ornek verebilirim dogum gunu yil basina denk geliyomus ve benimki kafe kapatmis. Iste hediyeler falan filan. Baya guzel bi ortam hazirlamis. Parasida cok az kalmis. Yil basinada halka acik bi konserde girmeyi planlamis. Kiz sen beni sevmiyosun bak insanlar barda egleniyo gibisinden kavga cikarmis ve benimki yilbasina hastanede girmis. Tabiki mutlu zamanlarida vardi. Ve ben yasadiklari mutlu seyleride biliyorum. Normalde gecmisi asla sorun etmem. Ama kizin o mutlulugu o aski haketmedigini dusundugum icin deliriyorum. Mesela dilek balonu ucurmak istedim ben. Nisanlima sordum daha once ucurdun mu diye evet dedi ne zaman ucurdun dedim bosver dedi. Anladim bende o kizla oldugunu. Benim simdi hayal ettigim bi cok seyi haketmeyen birisi yasadi. Edirnede yasiyorum ve kucuk yer arada bi karsilasiyorum o kizla. Otobuste beni gorunce arkadasina beni gostererek iyy dedi falan. Benimkinin arkadaslari bu kizin yaninda benimki hakkinda konusmuslar evleniyo iste falan demisler. Kiz evde aglaya aglaya annesine benimkini aratmis arkadanda kizin aglama sesleri falan geliyodu. Ya gercekten cok buyuk bi konu degil farkindayim. Sadece kafamdan atmak istiyorum. Arkadaslarima anlattigimda bisey diyip teselli olamiyolar acikcasi. Nisanlima anlatip canini sikmakta istemiyorum sadece bi kez konustuk bu konu hakkinda. Onun bi sucu yok ustune gitmek istemiyorum. Nasil atabilirim kafamdan hatta bazen ruyalarimdan

Düşünmeyeceksin ...bunun başka yolu yok .

Yaşadığın anın tadını çıkar . Bahsi geçmiyormuş (normal olan bu) geçmemeye devam etsin .

Durup dururken suratın düşer , dalıp gider ...vs hallerine girersen güzel olan ilişkini zedelersin .

Cok dusunme. Gecmisi degistiremezsin. Bu adam senle sevgili olana kadar fanusta beklemiyodu sonucta.

Dilek balonu falan da cok sacma gereksiz otesi bisey. Al iste o kizla da ucurmus, sonsuz mutluluk dilemistir filan ama balonla olmuyomus. Sende ucurmayiver.

Takma, sen onu görmezden gel yokmuş gibi davran unut ve kendi mutlu hayatına bak

Şuan o kızın hasetinden kıskançlığından yaptığına eminim o ıyy ları filan. Daha ötesini de yapabilir ama siz mutluluğunuzu onun yüzünden bozarsanız amacına ulaştırmış olursunuz

Kizin neden mutlulugu haketmedigini dusunuyorsunuz?

Belki o da tam tersi sizin mutlu olmayi haketmediginizi dusunuyordur.
Hayir oyle dusunmuyorum. Herkes mutlulugu hakeder tabi ama ben yaptiklarini biliyorum. Ve karsiliginda yasadigi mutlulugu biliyorum o yuzden oyle dedim

Gercekten farkindayim hic cevap vermiyorum. Sadece ben kafamdan atamiyoeum sorun bu

Haklisin tabi sadece dilek balonu degil o bi ornek sadece. Ucmamis zaten balonlari hahaha :))

Onun yanindayken fazla hatirlamiyorum aslinda. Dalip gitmeler falanda degil ben kendimle basbasa kaldigimda. O kizin adini baska bi yerde duydugumda falan kotu oluyorum

Ama kizin o mutlulugu o aski haketmedigini dusundugum icin deliriyorum.
Benim simdi hayal ettigim bi cok seyi haketmeyen birisi yasadi.
Benimkinin arkadaslari bu kizin yaninda benimki hakkinda konusmuslar evleniyo iste falan demisler. Kiz evde aglaya aglaya annesine benimkini aratmis arkadanda kizin aglama sesleri falan geliyodu.

Nereden biliyorsunuz ki o kızın o ilişkide yaşadıklarını hak edip etmediğini? Size ne? Belki de kız ayrılığı hak etmiyordu, siz neyi ne kadar biliyorsunuz nişanlınızın ve onun arkadaşlarının size aktardıklarından fazla?

Kafanızda kurmayın, iyisiyle-kötüsüyle bir ilişki yaşanmış bitmiş. Bu kız ile irtibatı kesmiş nişanlınız ve herkes hayatına bakıyor şu an. Siz de kendi nişanlınıza ve ilişkinize, sizinle olan kısmından itibaren bakmaya başlasanız daha sağlıklı yaşarsınız birlikteliğinizi.

Ve kim haber getiriyorsa eski sevgiliye dair, onu uyarın, anlatıp durmasınlar kızı size. Siz de sormayın.
Aratmışsa aratmış bırakın... Nişanlınız kapatmıştır telefonu herhalde, umursamamıştır.
İleriye bakın, bu tavrınız hoş değil.

Bende onu amacina ulaştırmak istemedigim icin kafamdan atmaya calisiyorum. Aklima geliyo ve bunu engelleyemiyorum

Onun yanindayken fazla hatirlamiyorum aslinda. Dalip gitmeler falanda degil ben kendimle basbasa kaldigimda. O kizin adini baska bi yerde duydugumda falan kotu oluyorum

Kötü olacak bir durum yok , yaşanmış bitmiş . İlla sevgilimizle , eşimizle '' ilkleri '' beraber yaşayarak mutlu oluruz diye bir kaide yok .

Dediğim gibi yaşadığın mutluluğun tadını çıkar , düşünme .

Birilerinin mutluluğu hak etmediğine karar vermeye kalkarsan mutsuz olursun.

Yaşanmış şeyler var ortada, değiştiremezsin. Zamanında onlar da birbirlerini sevmiş, mutlu olmuşlar şimdi senin nişanlını sevdiğin mutlu olduğun gibi. Ama bişeyler yolunda gitmemiş bitmiş. Hiç bir şeyin garantisi yok ki şu hayatta.

Önceden yaşadıkları şeyleri güzel ya da kötü anıları yok edemezsin. Dilek balonu uçurmuşlarsa ne olmuş, sizde uçurun. Önceden yapmış olması neyi değiştiriyor?

Ve unutma ki o kadın nişanlının tercihiydi. İnsanlar genelde benzer insanlar tercih ederler hayatlarına alırken. Çevrendekilerin sevgililerine, eski sevgililerine dikkatlice bir bak. Muhakkak ortak noktalar bulacaksın. Yani onu seçen adam seçti seni de. Ya bu adamın seçimleri kötü ya da senin bahsettiğin ya da düşündüğün kadar kötü bir kadın değil karşındaki.

Valla benim eşimin de eski sevgilisi vardi. Esimle 5 sene çıktık 2 sene bu kız bizle uğraştı. Ruh hastası facebooktan mesajlarmı dersiniz,okuldan arkadaslarima varana kadar mesaj atti. Esimi surekli aradi. En sonunda evlendi de oyle kurtulduk.8 ay once dügünumuzun oldugu gecede instagramdam eklemis. Yanlislikla yapmistir muhtemelen ama hala bakiyo demekki... Yani bizim deli kadar ruh hastasiysa kolay degil isin. Gakma sen o uhrastigiyla kalir ancak...

Iyisiyle kotusuyle basindan sonuna kadar anlatildi bana acikcasi merak edip sormadim. Gelip anlattilar. Nisanlim oldugu icin demiyorum haketmedi diye. O insanlari uyaricam daha once uyarmadim dinleyip dinleyip ben sinir oldum uyarmam gerekir haklisiniz. Benim yanimdayken denk geldi bi telefon tanimadik bi numara aradi oda acti. Kadin dedi nisanlin nasil annenle babanin kiziysa eger oda benim kizim. Arkadaslarini uyar nispet yapar gibi konusmasinlar falan dedi. Oyle bi iki dk konustular sonra kapandi telefon

Cok tesekkur ederim. Peki sana bisey sorabilir miyim? O surecte sen nasil hissettin. Bunu dusunmeken nasil kurtuldun

Hayir oyle dusunmuyorum. Herkes mutlulugu hakeder tabi ama ben yaptiklarini biliyorum. Ve karsiliginda yasadigi mutlulugu biliyorum o yuzden oyle dedim

Ama kiz su an mutsuzmuş agliyormus. Bir dilek balonu ucurdu o anda mutlu oldu diye dert edinmek cok sacma degil mi?

Siz zaten onlar beraberken de taniyormussunuz nisanlinizi. Yani biliyorsunuz herseyi ve boyle kabul edip nisanlandiniz.

Gecmis gecmiste kaldi. Siz bugune bakin bugun nisanlinizla mutluysaniz baska dert aramayin.

Bunu bende yapardım. Onunla şuraya gittin mi? Bunu yaptın mı?... düşünüyorum o güzel günlerin değerini bilememişim. Şimdi yanımda olsaydı da heryere gidip herşeyi yaşasaydım.

Öylesi arkadaşlardan hayır gelmez benden söylemesi; siz sorsanız bile "Amaan boşver" diyebilecek insanlar olmalıydılar böylesi konularda. "Yaşlar biraz ufak mı?" diyecektim ki profiline baktım 17 yazıyor. Doğru mu yaşın? Nişan derken, kendi aranızda taktığınız yüzüklerden bahsetmiyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…