Nisanlimin eski sevgilisi

Bende Edirnedeyim;-) Ya yapman gereken şey basit. Duyma görme...Sen iliskinize odaklan. Kim ki o? Bitmiş gitmiş.

17 yaşinda evlilik dusunmek nedir ya.nişanlanmak nedir.git yaşitlarin gibi gez toz dersine bak limonata iç filan. ha ayrica diğer kizi da bu kadar kiskanma salla gitsin kendi kendine dert yaratmaa
Oyle olmasi gerekti oyle oldu mutluyum sonucta. Elestiriye tabiki acigim ama bulundugum durumda en yapmam gerekeni yaptim

Ne yazik ki bilmek kotu bir yuk..eskiyi bilmemek en guzeli aklindan bir an olsn cikmiyo hala evlensede bakiyosn kiza ama onu nisanlindn hissedeceksin hala lafi acldgnda tavri ne uzuluyormu dert etmiyorsa kafana takmaya gerek yok

Ne yazik ki bilmek kotu bir yuk..eskiyi bilmemek en guzeli aklindan bir an olsn cikmiyo hala evlensede bakiyosn kiza ama onu nisanlindn hissedeceksin hala lafi acldgnda tavri ne uzuluyormu dert etmiyorsa kafana takmaya gerek yok
Yok hayir dert etmiyo onca seye ragmen nefret bile etmiyo sadece gecmisinde yer aldig icin onu tanidigini ve hayatina aldigindan dolayi pismanlik duymadigini cunku bunun bi tecrube oldugunu falan soyluyo iste. Evet bende aklimdan atmaya calisiyorum zaman en guzel ilac heralde biz mutlu oldukca benimde akimdan cikar diye düşünüyorum

Onla eğlenmiş seninle evlenicek daha ne olsun, ıyyy demiş bi de, emin ol o seni senin onu düşündüğünden daha çok düşünüp deli oluyodur takma hiiiç görme al koluna sevdiğini gez,toz...

Sizin hayatınızda daha önce biri oldu mu?

Sizinde ilklerinizi yasadıgınız baska biri olabilir sorun burda degıl, sonlarını yasadıgı ılk ınsan sız olmalısınız.. Yani onunla anı yaşayan..

Onla eğlenmiş seninle evlenicek daha ne olsun, ıyyy demiş bi de, emin ol o seni senin onu düşündüğünden daha çok düşünüp deli oluyodur takma hiiiç görme al koluna sevdiğini gez,toz...
Hahahaha orasida var tabi

Sizin hayatınızda daha önce biri oldu mu?

Sizinde ilklerinizi yasadıgınız baska biri olabilir sorun burda degıl, sonlarını yasadıgı ılk ınsan sız olmalısınız.. Yani onunla anı yaşayan..
Gecmisindeki tek insan o degil ki. Gecmisi gercekten onemli degil sadece pislik kiz uzdu cok benimkini dusunmemeye calisiyoeum daha cok. Ani yasamak en

Cok sagol cok rahatlattin gercekten insallah mutlu bi evliligin vardir. Bizde bu kadar erken dusunmuyoduk ama oyle oldu. Suan pisman degilim kararimin arkasindayim umarim ilerdede pisman olmam
Çok şükür canım saygı ve sevgi çok önemli herseyden önce birbirinize güzel seslenin tatlı dille saygıyı bozacak kelimelerden kacinin zaten o zaman mutlu olursunuz inşallah canım Rabbim başaca çıkarsın inşallah :)

Nerden biliyorsun kızın haketmedigini?

Aminnn cok tesekkur ederimm

Daha oncede seyetmislerdi cevap verdim bu soruya. Bi kac kotu arkadas sagolsun. Hep anlattilar. Ben sormadim ama dinledim. Dinlemekte benim hatam oldu
Nişanlın sıradan bi insan değil mi ?
Nisanlinla birlikte olmak lütuf mu sıradan bi adam işte normal sevgili olmuşlar bunda hakedip haketmeyecek ne var ?
Ayrıca adam sevmiş 3 yıl.
Kız bu kadar kötü olmasına rağmen sevmisse coookk büyük sevgi var demek ki arada. Adam baya aşık olmuş

Evet dedigim gibi guzel baslayan bi iliskiymis. Ask cok buyukmus. Sevdimi tam sever cunku. Yaptigi onca guzel seye ragmen istedigi daha cok para daha cok ilgi olmus. Eski sevgilisine benzetmeye calismis. Onun esyalarini benimkine vermis falan. Son 1 yilida biraz zaruri devam etmis iliskinin. Bende bu kadar buyuk bi ask varken boyle yapan bi kiza boyle guzel bi aski yakistiramadim. Baslarda boyle degilmis kiz. Sonradan cok degismis ama

Bak güzelim kimsenin lafına inanma. Kimsenin lafiyla kimsenin ne olduğuna karar verme. Eski sevgilim benim hakkımda neler neler anlatmiss hiç birinin aslı yok .
NişanlıM eski ilişkileri hakkında bi sürü şey anlatıyor ben biliyorum ki o da biraz uyduruyor.
Ben eski Sevgilimin arkasından Ayy ne iyi çocuktu demiyorum haliyle ben de her şeyi olduğu gibi anlamıyorum.

Yani bunu hepimiz yapıyoruz .
Hangimiz eski sevgililerimizin yeni sevgilisini seviyoruz ? Veya simdikilerin eskilerini.
Herkes birbirine çamur atıyor .
O yüzden bilemezsin kim neyi hakediyor.
O kadar kötüyse kız nisanlin saf miymis? O kadar sene cekmis.
Yani dert ettiğin şey o kadar komik bir şey ki
Olmuş bitmiş işte.
Geçmiş

Dedim zaten cok buyuk bisey degil ufak bisey. Ve kafaya takmamam gerektiginide biliyorum. Nasil kafamdan atabilirim bilmiyodum acikcasi cunku surekli aklima geliyodu ve bende sinir oluyodum. Burdaki yorumlar sayesinde daha az dusunucem insallah zamanlada gidicek kafamdan bu düşünce

Her ne kadar kesinleşmemiş olsa da ben eşimden boşandım kafam rahat şimdi. Görümce kurnazlık yapıp eski sevgiliyi hayatımıza sokmuştu bir ara, ta o zaman boşanıyorduk neredeyse. Bu tür sorunlar yaşayan birine bir daha selam dahi vermeyeceğim. Görmezden gelip usulca uzaklaşacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…