Ya fazla detayini anlatamadim. Kizin bazi tehditleri isin icine birilerinin karismasi falan. Son zamanlari sevmeyerek devam etti. Kiz seviyodu yada oyle soyluyodu tabi bilemem. Ilk zamanlarda cok guzel baslamis ama sonradan kizin tavirlari degismis. Hatta ayrildiklarinda benimkinin ozgurluk diye bagirdigini biliyorumBirilerinin mutluluğu hak etmediğine karar vermeye kalkarsan mutsuz olursun.
Yaşanmış şeyler var ortada, değiştiremezsin. Zamanında onlar da birbirlerini sevmiş, mutlu olmuşlar şimdi senin nişanlını sevdiğin mutlu olduğun gibi. Ama bişeyler yolunda gitmemiş bitmiş. Hiç bir şeyin garantisi yok ki şu hayatta.
Önceden yaşadıkları şeyleri güzel ya da kötü anıları yok edemezsin. Dilek balonu uçurmuşlarsa ne olmuş, sizde uçurun. Önceden yapmış olması neyi değiştiriyor?
Ve unutma ki o kadın nişanlının tercihiydi. İnsanlar genelde benzer insanlar tercih ederler hayatlarına alırken. Çevrendekilerin sevgililerine, eski sevgililerine dikkatlice bir bak. Muhakkak ortak noktalar bulacaksın. Yani onu seçen adam seçti seni de. Ya bu adamın seçimleri kötü ya da senin bahsettiğin ya da düşündüğün kadar kötü bir kadın değil karşındaki.
Hayir aile arasi olan biseyÖylesi arkadaşlardan hayır gelmez benden söylemesi; siz sorsanız bile "Amaan boşver" diyebilecek insanlar olmalıydılar böylesi konularda. "Yaşlar biraz ufak mı?" diyecektim ki profiline baktım 17 yazıyor. Doğru mu yaşın? Nişan derken, kendi aranızda taktığınız yüzüklerden bahsetmiyorsun değil mi?
Cok tesekkur ederim haklisiniz aslinda boyle dusunmemistimAma kiz su an mutsuzmuş agliyormus. Bir dilek balonu ucurdu o anda mutlu oldu diye dert edinmek cok sacma degil mi?
Siz zaten onlar beraberken de taniyormussunuz nisanlinizi. Yani biliyorsunuz herseyi ve boyle kabul edip nisanlandiniz.
Gecmis gecmiste kaldi. Siz bugune bakin bugun nisanlinizla mutluysaniz baska dert aramayin.
21 yasinda bende 18 sayilirim bi ay sonra dolduruyorum bazi nedenlerden dolayi boyle oldu ailevi baski ayirmaya calismalar falan. Cok uzun onun detayi ama evliligi tabiki erken dusunmuyoruz.Öylesi arkadaşlardan hayır gelmez benden söylemesi; siz sorsanız bile "Amaan boşver" diyebilecek insanlar olmalıydılar böylesi konularda. "Yaşlar biraz ufak mı?" diyecektim ki profiline baktım 17 yazıyor. Doğru mu yaşın? Nişan derken, kendi aranızda taktığınız yüzüklerden bahsetmiyorsun değil mi?
Ya fazla detayini anlatamadim. Kizin bazi tehditleri isin icine birilerinin karismasi falan. Son zamanlari sevmeyerek devam etti. Kiz seviyodu yada oyle soyluyodu tabi bilemem. Ilk zamanlarda cok guzel baslamis ama sonradan kizin tavirlari degismis. Hatta ayrildiklarinda benimkinin ozgurluk diye bagirdigini biliyorum
Bende adige psaseyim bu arada. Tesekkur ederim yorumun icin kiymet bilmek lazim haklisinBunu bende yapardım. Onunla şuraya gittin mi? Bunu yaptın mı?... düşünüyorum o güzel günlerin değerini bilememişim. Şimdi yanımda olsaydı da heryere gidip herşeyi yaşasaydım.
4 yildir tanisiyoruz 1 senedir falanda beraberiz. Evlilik dusunuyoduk tabi ama bizde bu kadar erken nisan beklemiyoduk. Nisanlilik surecimiz uzun olucak bizim evlilik icin cok erkenE çok küçükmüşsün sen daha. Belli ki nişanlın da o kız da küçük. Bu yaşlarda olur böyle şeyler de evlilik için bu acele nedir anlamış değilim.
Onunla sadece bi kere konustum bu konuyu ustelemiyorum yada onu suclamiyorumeşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
nişanlınla ne konuşacaksınız konuşmayın içinizde yaşayın ne yaşıyorsanız ve siz o kızı kıskandığınız sürece bu böyle devam edecek evlensenizde onu düşüneceksiniz çünkü
kıskanıyorsunuz herşeyi onunla yaşadı diye
Hayir aile arasi olan bisey
21 yasinda bende 18 sayilirim bi ay sonra dolduruyorum bazi nedenlerden dolayi boyle oldu ailevi baski ayirmaya calismalar falan. Cok uzun onun detayi ama evliligi tabiki erken dusunmuyoruz.
Suan onyargili yaklasiyosunuz. Sebepleri bilmeden yargiliyosunuz. Actigim konu basligi nisanlanmali miyim evlenmeli miyim degil. Icinde bulundugum sartlarda benim verdigim karar bu. Saygi duymali ve yakindigim konuya cevap vermelisiniz cevap yazicaksanizYas 17 imis. Zaten dilek balonunu ben ucuramadim o ucurdu diye uzulmek ancak bu yaslara has olsa gerek.
Bu aralar forumda 17 yasinda olup evlilik nisanlilik ile ilgili konu sayisimi artti sanki?
Yahu ben 17 yasindayken tek derdim acaba hangi universiteyi yazsam hangi meslegi secsemdi.
Simdikiler kalkmis nisandan dugunden bahsediyorlar.
Beden egitimi ogretmeni olmayi planliyorum hayirlisiyla. Tesekkur ederim yorumun icinHer ne ise, dönüp dönüp ardına bakarsan, ayağın takılır düşersin.
İlişkinde ileriye bak, geçmiş geçmişte kalmış.
Madem böyle bir yola girdin 17-18 yaşında, hayatına katmak istediğin insanı iyi gözlemlemeye çalış.
Bugün eski ilişkisindeki kızın ardından "Oh kurtuldum-özgürlük" vb. konuşan adama da gözün kapalı güvenme derim. Henüz toy yaşlar bunlar...
Arkadaşlarınızı uyarırsınız, baktınız hala daha konuşuyorlar, ona göre mesafe koyar ya da irtibatı kesersiniz.
Nişanlandım diye, okuldan vazgeçmeyin hem... Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim ikimizde hatlarimizi degistirmeyi dusunuyoruz zaten ya burda anlatmak gercekten rahatlatiyomus. Uye olmadan once cok takip ettim. Bugunde ben uye olup yaziyim istedim gercekten sagolunAnne de anneymiş yani kızı agliyo diye git elin adamını ara. Kapatın bence konuyu eski sonuçta eskide kalmış catlasınayrıca hattını degistirsin nisanlin yoksa rahatsız edebilirler
Suan onyargili yaklasiyosunuz. Sebepleri bilmeden yargiliyosunuz. Actigim konu basligi nisanlanmali miyim evlenmeli miyim degil. Icinde bulundugum sartlarda benim verdigim karar bu. Saygi duymali ve yakindigim konuya cevap vermelisiniz cevap yazicaksaniz
Rica ederim canım bende 18 imde nisanlanip 19 da evlendim rabbim kolaylik versin huzur versin insallahTesekkur ederim ikimizde hatlarimizi degistirmeyi dusunuyoruz zaten ya burda anlatmak gercekten rahatlatiyomus. Uye olmadan once cok takip ettim. Bugunde ben uye olup yaziyim istedim gercekten sagolun
Cok sagol cok rahatlattin gercekten insallah mutlu bi evliligin vardir. Bizde bu kadar erken dusunmuyoduk ama oyle oldu. Suan pisman degilim kararimin arkasindayim umarim ilerdede pisman olmamRica ederim canım bende 18 imde nisanlanip 19 da evlendim rabbim kolaylik versin huzur versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?