Nisanlimin eski sevgilisi

Ya fazla detayini anlatamadim. Kizin bazi tehditleri isin icine birilerinin karismasi falan. Son zamanlari sevmeyerek devam etti. Kiz seviyodu yada oyle soyluyodu tabi bilemem. Ilk zamanlarda cok guzel baslamis ama sonradan kizin tavirlari degismis. Hatta ayrildiklarinda benimkinin ozgurluk diye bagirdigini biliyorum

Hayir aile arasi olan bisey

Cok tesekkur ederim haklisiniz aslinda boyle dusunmemistim

21 yasinda bende 18 sayilirim bi ay sonra dolduruyorum bazi nedenlerden dolayi boyle oldu ailevi baski ayirmaya calismalar falan. Cok uzun onun detayi ama evliligi tabiki erken dusunmuyoruz.

E çok küçükmüşsün sen daha. Belli ki nişanlın da o kız da küçük. Bu yaşlarda olur böyle şeyler de evlilik için bu acele nedir anlamış değilim.

Bunu bende yapardım. Onunla şuraya gittin mi? Bunu yaptın mı?... düşünüyorum o güzel günlerin değerini bilememişim. Şimdi yanımda olsaydı da heryere gidip herşeyi yaşasaydım.
Bende adige psaseyim bu arada. Tesekkur ederim yorumun icin kiymet bilmek lazim haklisin

eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

nişanlınla ne konuşacaksınız konuşmayın içinizde yaşayın ne yaşıyorsanız ve siz o kızı kıskandığınız sürece bu böyle devam edecek evlensenizde onu düşüneceksiniz çünkü
kıskanıyorsunuz herşeyi onunla yaşadı diye

E çok küçükmüşsün sen daha. Belli ki nişanlın da o kız da küçük. Bu yaşlarda olur böyle şeyler de evlilik için bu acele nedir anlamış değilim.
4 yildir tanisiyoruz 1 senedir falanda beraberiz. Evlilik dusunuyoduk tabi ama bizde bu kadar erken nisan beklemiyoduk. Nisanlilik surecimiz uzun olucak bizim evlilik icin cok erken

Onunla sadece bi kere konustum bu konuyu ustelemiyorum yada onu suclamiyorum

Yas 17 imis. Zaten dilek balonunu ben ucuramadim o ucurdu diye uzulmek ancak bu yaslara has olsa gerek.

Bu aralar forumda 17 yasinda olup evlilik nisanlilik ile ilgili konu sayisimi artti sanki?

Yahu ben 17 yasindayken tek derdim acaba hangi universiteyi yazsam hangi meslegi secsemdi.

Simdikiler kalkmis nisandan dugunden bahsediyorlar.

Hayir aile arasi olan bisey
21 yasinda bende 18 sayilirim bi ay sonra dolduruyorum bazi nedenlerden dolayi boyle oldu ailevi baski ayirmaya calismalar falan. Cok uzun onun detayi ama evliligi tabiki erken dusunmuyoruz.

Her ne ise, dönüp dönüp ardına bakarsan, ayağın takılır düşersin.
İlişkinde ileriye bak, geçmiş geçmişte kalmış.
Madem böyle bir yola girdin 17-18 yaşında, hayatına katmak istediğin insanı iyi gözlemlemeye çalış.
Bugün eski ilişkisindeki kızın ardından "Oh kurtuldum-özgürlük" vb. konuşan adama da gözün kapalı güvenme derim. Henüz toy yaşlar bunlar...

Arkadaşlarınızı uyarırsınız, baktınız hala daha konuşuyorlar, ona göre mesafe koyar ya da irtibatı kesersiniz.
Nişanlandım diye, okuldan vazgeçmeyin hem... Hakkınızda hayırlısı olsun.

Anne de anneymiş yani kızı agliyo diye git elin adamını ara. Kapatın bence konuyu eski sonuçta eskide kalmış catlasın ayrıca hattını degistirsin nisanlin yoksa rahatsız edebilirler

Suan onyargili yaklasiyosunuz. Sebepleri bilmeden yargiliyosunuz. Actigim konu basligi nisanlanmali miyim evlenmeli miyim degil. Icinde bulundugum sartlarda benim verdigim karar bu. Saygi duymali ve yakindigim konuya cevap vermelisiniz cevap yazicaksaniz

Beden egitimi ogretmeni olmayi planliyorum hayirlisiyla. Tesekkur ederim yorumun icin

Anne de anneymiş yani kızı agliyo diye git elin adamını ara. Kapatın bence konuyu eski sonuçta eskide kalmış catlasın ayrıca hattını degistirsin nisanlin yoksa rahatsız edebilirler
Tesekkur ederim ikimizde hatlarimizi degistirmeyi dusunuyoruz zaten ya burda anlatmak gercekten rahatlatiyomus. Uye olmadan once cok takip ettim. Bugunde ben uye olup yaziyim istedim gercekten sagolun

Ben mesajimda yargilama gormedim. Sadece 17 yasimdayken derdim universiteydi dedim.

Simdi sana ne desem bos. Buyuyunce ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.

O dediginiz cumleyi soylerkenki uslubunuz hosuma gitmedi sadece

Tesekkur ederim ikimizde hatlarimizi degistirmeyi dusunuyoruz zaten ya burda anlatmak gercekten rahatlatiyomus. Uye olmadan once cok takip ettim. Bugunde ben uye olup yaziyim istedim gercekten sagolun
Rica ederim canım bende 18 imde nisanlanip 19 da evlendim rabbim kolaylik versin huzur versin insallah

17 yaşinda evlilik dusunmek nedir ya.nişanlanmak nedir.git yaşitlarin gibi gez toz dersine bak limonata iç filan. ha ayrica diğer kizi da bu kadar kiskanma salla gitsin kendi kendine dert yaratmaa

Rica ederim canım bende 18 imde nisanlanip 19 da evlendim rabbim kolaylik versin huzur versin insallah
Cok sagol cok rahatlattin gercekten insallah mutlu bi evliligin vardir. Bizde bu kadar erken dusunmuyoduk ama oyle oldu. Suan pisman degilim kararimin arkasindayim umarim ilerdede pisman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…