Nisanlimin eski sevgilisi

Bosanmana uzuldum dicem ama mutlu gorunuyosun:) hayirlisi neyse o olsun :)

geçmiş geçmişte kalır. kurcalamanın anlamı yok. daha önceden şunu bunu yaptın mı tarzı sorular tatsızlıktan başka bir şey getirmez. bunları nişanlınla konuşmamakla iyi etmişsin.

4 yildir tanisiyoruz 1 senedir falanda beraberiz. Evlilik dusunuyoduk tabi ama bizde bu kadar erken nisan beklemiyoduk. Nisanlilik surecimiz uzun olucak bizim evlilik icin cok erken

4 yıldır tanışıyorsanız,eski sevgiliyle olan döneme şahit oldun demektir.Bu yüzden mi çok aklına takılıyor acaba ?

4 yıldır tanışıyorsanız,eski sevgiliyle olan döneme şahit oldun demektir.Bu yüzden mi çok aklına takılıyor acaba ?
Hayir cok goz onunde yasamadilar. Sadece iliskilerini biliyodum. Nisanlimla ortak arkadaslarimiz var. Biz konusmaya basladigimizdan itibaren gecmisini bana anlatip duruyolar. Kasten oldugunu dusunmuyorum. Ama illa ki konu oraya geliyo. Hatam onlari uyarmamak ama bu sefer gecmis gecmiste kaldi neden rahatsiz oluyosun ki gibi laflarla karsilasicagimi düşünüyorum.

Dilek balonundan ziyade, nişanlı birini neden arar bir insan? Büyük konuşmayayım ama bilemiyorum.

Siz boşverin o konuları. Mutlu iseniz sıkıntı yok. Bu konular boşuna baş ağrısı yapar.

Hep mutlu olun inşallah.

Reactions: KV_
Canim mutlu olmak istiyorsan sen o kizla sunu yapmis bu kizla bunu yapmis deme ya cunku bu devirde iliskisi olmayan erkek yok artik kadında yok sen onune bakacaksin benimle mutlumu degilmi diye ona bakacaksın eger mutluysaniz sorun yok ama seninleyken yuzu dusukse ilgilenmiyorsa o zaman uzulebilirsin

dimi yaa aynen katılıyorum dilek balonu da ne.
konu sahibş, sizinde daha önce sevgiliniz olmadı mı? en basiti onla el ele yürümediniz mi?

böyle küçük saçma şeyleri kafanıza takmayın lütfen.

ona bakarsanız benimde daha önce uzun ilişkim oldu. hayatıma girecek kişi bana sorsa daha önce bunu yaptın mı şunu yaptın mı diye açıkçası ben rahatsız olurum. sonuçta kimse hayatına 'nasıl olsa çıkacak' diye birini almıyodur diye düşünüyorum

Amin amin. Annesi aradi iste arkadaslarini uyar kizima nispet yapar gibi konusmasinlar diye. Ustelik benimkide sanssizlik ne zaman adini ansam yada aklimdan gecirsem karsima cikiyo daha sinir oluyorum :) beni gorunce tavirlari degisiyo. Basarisiz bi omuz atma girisimi oldu :)

Oyle tabiki hak veriyorum. Sadece kafamdan atmakta zorlaniyorum

Ne kadar kötü niyetli birisiniz ya. Okuduguma inanamadım. Mitsizim cinki i kiz nisil mitli ilir(( nasil bi fesatlik ki bu kiz siz daha ortalıkta yokken mutlu oldu diye mutsuz olup bunu dert ediniyorsunuz. Hem saygısız hem fesatsiniz. Nişanlınız o kızla 3 yıl silah zoruyla birlikte olmadi, mutluydu, mutlulardi. Kabul etseniz de etmeseniz de. Kizin hakedip haketmedigi de asla sizi ilgilendiren bir sey degil. Nisanlinizin geçmişine saygı duymak zorundasınız.

Yok ya ilgisizlik kiskanclik saygisizlik sevgisizlik gibi hicbiseyden sikayetim yok cok sukur. Kendi kendime nazar degdirmek istemiyorum (masallah) hersey guzel. Konusarak cozebiliyoruz herseyi. Gerildigimizide bunu farkedip o konuyu sakin bi zamana erteliyoruz falan. Cok sukur rabbime uzulmekten kte kafama takiyorum iste konu ufak farkindayim kafamdan atmak icin çabalıyorum

Gecmisine saygim sonsuz. Baska hic kimse icin boyle demedim arada kacirdiginiz cumleler var sanirim. Detay veremem ama son bi yili zaruriydi ben bunu yazdim daha once. Tehditler saygisizliklar ve bazi nedenlerden oturu sevmedigi halde beraberdi bir yil koskoca bir yil. Benim nisanlandigim hayatima aldigim insani gecmiste cok cok mutlu etseydi amenna ama ona cok zarar verdi.

Takılmayın geçmişe mazi geleceğe Niyazi :)) Allah bozmasın mutluluğunuzu maşallah siz yaşamaya ve evlendikten sonra da bu mutluluk ve aşkı daimi kılmaya çabalayın. Ve o şahsı düşünüp kötü enerji yaymayın etrafınıza

Cok tesekkur ederim. Peki sana bisey sorabilir miyim? O surecte sen nasil hissettin. Bunu dusunmeken nasil kurtuldun

E gerildim tabi 2 yillik bi gecmisleri vardi neticede bi kaybetme korkusu oldu. Ama atilan yuzlerce kufurlu tehditli mesajlara ragmen terbiyemi bozmadim. Ve tabiki esimin o donemki sevgilimin yani basini yemedim hic. Sonunda o evlendi biz evlendik. Allah hepimize mutluluk versin :) geciyor hepsi :)

İlk önce profilinde yaşın 17 yazıyor ve nişanlısın? bu yaşta bu kadarı fazla değil mi?
Onun dışında ilişki içinde iken geçmişinizi kurcalamayın her ikinizde geçmişinize bakarsanız önünüzü göremezsiniz kız kıskançlık yapıyor şuan o çocuk kıymete bindi gözünde ,önemli olan sevgilinin karşılık vermemesi,o arkadaşlarına gösterip ıyy yapmaya devam etsin senin güzelliğine katlanamıyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…