- 22 Ocak 2011
- 344
- 416
- 103
nişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu