nişanlımın eski sevgilisini takıntı yaptım.

sızın ılk erkek arkadasınız mı pekı ?
herkesın hayatında bırılerı olur bıter abartmaya gerek yok hıc saglıklı bır davranıs degıl nısanlınızın eskı sevgılısını arastırmak paylasımlarına bakıp kendıne yormak falan allah askına ...
neden yapıyorsunuz bunu kendınıze
hayatınızdakı ınsan unutmus gıtmıs bıle onu

attığı mesajlar canımı sıktı galiba ama haklısınız kendi kendime ediyorum ona da yansıtsam aklında olmasa bile bizim ilişkimizin büyüsü bozulacak.

attığı mesajlar canımı sıktı galiba ama haklısınız kendi kendime ediyorum ona da yansıtsam aklında olmasa bile bizim ilişkimizin büyüsü bozulacak.
aynen gercekten buyusu bozulur bosverın
dunyanın her yerınde herkesın basına gelebılecek bırsey ınsanın esıne sevgılısıne ya da sıze bırılerı boyle yaklasabılır
hayatınızdakı ınsan tepkısını guzel koymus bıtmıs gıtmıs eger ıstese zaten devam ederlerdı

bosuna canınızı sıkmayın

siz rahatsız olmaz mıydınız eşinize ya da nişanlınıza yanaşmaya çalışan biri olsa
inanır mısınız var zaten şu an. eski sevgilisi instadan yazdır bir iki gün. gördüm mesajları. engelledik geçti.

-şuan evliyiz
bende çok eskilerden aynılarını yaşadım ve 1 değil 2 tanelerdi :( 2side uzun yıllarmış. ahh vahh. ne yapalım değil mi... adam biriyle birlikte.. o zaman yaşımda baya küçüktü tabiki ama onlara yapmadığımı bırakmamıştım :D :D şimdi geriye dönüp baktığımda sadece gülebiliyorum. ama artık olgun biriysek ve bu durum hala devam etseydi. kendi adıma konuşuyorum kıza msj atmamak için kendimi zor tutuyor olurdum. ve yeni atılan bir msjı yakalarsam kendimin cevap vereceğim günü beklerdim. biraz kıskancım galıba :KK23:

Yapabileceğiniz hiçbir şey yok o yüzden kendinize gereksiz yere takıntı yaratmayın. Gidip stalklamayın mesela öğrendiniz de ne geçti elinize? Kendinize dert edinmek için uğraşmışsınız resmen, nişanlınız sizin yanınızdan mı yanınızda eee daha ne ?

ama benle tanışmadan bi iki yıl önce ayrılmışlar. hatalı olan da kız fakat fakir bi kız galiba şartları kötü ve çok acındırmış kendini. evlenince neden suçluluk duysun ki?
neden geri dönüş yapsın bu nasıl bir kötü düşünce bi tek siz bu kadar ağır yazmışsınız. beni nişanlımın geri ona dönmesi korkutmuyor ki öyle bir endişem yok. sadece hayatımdaki insana bir başkasının iç çekerek dahi bakmasını kabul edemem bu rahatsız eder.
Aksine sandığınız gibi kötü düşünceli değilim sadece gerçekçi bakıyorum.....

Sanırım siz forumda eşi "eski sevdiğine dönen" yada "eşinin eski sevgilisi ile aldatılan" yada yada "eşi eski sevgiliyle masumane yazışan" kadınların konularını hiç okumadınız?

Ben çok okudum burada...

Yakın çevremde de birinin başına geldi ...adam evlendikten sonra eski sevgilisine karşı suçluluk(senin hakkına girdim, hakkını helal et diyerek başlayan bir yazışma) hissederek yazışmaya başlamışlar ve iş ilerlemiş....yasak olan cazip tabi..

Umarım sizin nişanlınız aklı başındadır da size farklı şeyler yaşatmaz.

Eğer nişanlınız görüşmeyi hiçbir şekilde istemezse zaten engeller ve kendisine ulaşılacak tüm yolları kapatır...

Son düzenleme:
Bu nasıl bir kötü düşünce bi tek siz bu kadar ağır yazmışsınız
Farklı düşündüğüm için eleştirmişsiniz ama zaten forumda farklı fikirler almak için konu açılır....

Yorumum işinize gelmedi ise görmezden gelin ama eleştirmeyin...

Aksine sandığınız gibi kötü düşünceli değilim sadece gerçekçi bakıyorum.....

Sanırım siz forumda eşi "eski sevdiğine dönen" yada "eşinin eski sevgilisi ile aldatılan" yada yada "eşi eski sevgiliyle masumane yazışan" kadınların konularını hiç okumadınız?

Ben çok okudum burada...

Yakın çevremde de birinin başına geldi ...adam evlendikten sonra eski sevgilisine karşı suçluluk(senin hakkına girdim, hakkını helal et diyerek başlayan bir yazışma) hissederek yazışmaya başlamışlar ve iş ilerlemiş....yasak olan cazip tabi..

Umarım sizin nişanlınız aklı başındadır da size farklı şeyler yaşatmaz.

Eğer nişanlınız görüşmeyi hiçbir şekilde istemezse zaten engeller ve kendisine ulaşılacak tüm yolları kapatır...

inşallah böyle şeyler gelmez başıma. biraz da benden korkuyor ben ondan giden tek bi mesaj görsem kaldıramam biliyor. yani bunlar değildi korkularım. helallik isteyecek bi durumu yok zaten.

Seni çok iyi anlıyorum benimde yakın zamana kadar nişanlıma eski kız arkadaşı mesaj atıyordu bende aynen takıntı yapmıştım.Kız nişanlı olduğumuzu bildiği halde yaz aya devam ediyordu.Hala da instagramdan bakarım arada neler yapıyor diye ama insanoğluyuz merak ediyoruz

nişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yüzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar çıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam böyle şeyleri içimde tutarım. sevgili olduğumuz dönemde de bu kızın 6 ay öncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gördüm mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların içeriği sıkıntı bi sürü şeyden bahsediyor ama yüzük falan takmışlar kendi aralarında buna üzüldüm. bi kaç defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha çok atar diye. neyse öğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım için biliyorum. duygusal duygusal gönderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. geçmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan için dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi için. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu
Canim benim şu takıntı durumunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Bende senin kafadanım gördüğümü duydugumu yada şüphelendiğim birseyi aklimdan çıkaramam. Daha 2 haftalık evliyken eşimin telefonun da yani telefonun dan silmiş ama wpden giden gelen resimler dosyalarımda kalmış. Bende durduk yere bakarken bazı fotoğraflar videolar gördüm ama o an dünyam başıma yıkıldı resmen. Biliyordum eskiden olanları aslında bana geldiğinde Allah var daha bu zamana kadar kafasını kaldırıp daha bir kıza bakmış değildir yada her hangi birşey sezip yakalama durumum olmadı. Ama ışte insan öyle şeyler görünce çok kötü oluyo bizde ozaman çok tartıştık ben uzattım ağladım bi anda ışte zoruma gitti yani insan kendini tutamiyo. Ama sende bu kadar takma kafana yoksa bile isteye aklına sokan sen olursun

Canim benim şu takıntı durumunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Bende senin kafadanım gördüğümü duydugumu yada şüphelendiğim birseyi aklimdan çıkaramam. Daha 2 haftalık evliyken eşimin telefonun da yani telefonun dan silmiş ama wpden giden gelen resimler dosyalarımda kalmış. Bende durduk yere bakarken bazı fotoğraflar videolar gördüm ama o an dünyam başıma yıkıldı resmen. Biliyordum eskiden olanları aslında bana geldiğinde Allah var daha bu zamana kadar kafasını kaldırıp daha bir kıza bakmış değildir yada her hangi birşey sezip yakalama durumum olmadı. Ama ışte insan öyle şeyler görünce çok kötü oluyo bizde ozaman çok tartıştık ben uzattım ağladım bi anda ışte zoruma gitti yani insan kendini tutamiyo. Ama sende bu kadar takma kafana yoksa bile isteye aklına sokan sen olursun

bazı şeyleri bilmek ile kendi gözünle görmek o kadar farklı ki. teşekkür ederim

Seni çok iyi anlıyorum benimde yakın zamana kadar nişanlıma eski kız arkadaşı mesaj atıyordu bende aynen takıntı yapmıştım.Kız nişanlı olduğumuzu bildiği halde yaz aya devam ediyordu.Hala da instagramdan bakarım arada neler yapıyor diye ama insanoğluyuz merak ediyoruz
nasıl vazgeçirdin peki

Hiç yansıtmamaya çalış nişanlına.
Ama takipte kal ve karsına al konuş her yerden engellesın onu.
Ve işin boyutu degısırse cık karsısına kızın herseyi söyle. Korkut gözunu utanmıyor musun vs dıe.
Herkes yerini bilsin.
Yasanmıs gecmıs gıtmıs herkes tercihini yapmış.
Son pişmanlık fayda etmez.

ya aslında ben nişanlıma böyle biriyle nasıl görüştün diye kızmalıyım.. o kadar komik arabesk şeyler paylaşıyor ki dün sinirlenen ben şimdi gülüyorum kızlar hepiniz sağolun. saçma sapan bişey için asla huzurumu bozmayacağım. nolur dön diye şarkılar mı dersiniz seni hala bekliyorum sana tekrar inanmak istiyorum mu dersiniz aslında komik komik şeyler ama gerçekten huzur bozuyor. sağolun kızlar derdime dışardan bakmamı sağladığınız için :KK200:

bazı şeyleri bilmek ile kendi gözünle görmek o kadar farklı ki. teşekkür ederim
Ne demek. Bak şuan 5 aylık evliyim ve yaşadığım bu olayda benim kaldiramicagim birşeydi çünkü insanın aklinda bi es profili olur. Kendimce dedim ki ben kendimi ne kadar temiz tutarsam karşıma çıkacak insan da öyle olur dedim. Ama olmadı gönül sevdi bikere demekki bu konuda sinanacakmisim yada zamanında büyük konuşmuşum diyorum. Eşimin o kadar geniş bi çevresi varki youtube ye yüklenmiş payvon karılarının arasında bile tanıdığı cikiyo yani yok ezel yok alex falan artık araştırmaktan bende isimlerini ezberledim. Sonra artık bi durdum kendi kendime yeşim sen napiyosun dedim ya. Sana gelip evlenmeden önce hattasevgiliyken bu adam herşeyi anlatmış ve senin gelisinle hepsi gitmiş zaten. Eski eskide kaldı önüne bak sen evlisin artık dedim. Yani sende önüne bak ha nisanlin dan bi şüphen varsa bunu onun önüne köy açıklama bekle ama Eg er kendince düşünürsen işin içinden cikamazsin

Ne demek. Bak şuan 5 aylık evliyim ve yaşadığım bu olayda benim kaldiramicagim birşeydi çünkü insanın aklinda bi es profili olur. Kendimce dedim ki ben kendimi ne kadar temiz tutarsam karşıma çıkacak insan da öyle olur dedim. Ama olmadı gönül sevdi bikere demekki bu konuda sinanacakmisim yada zamanında büyük konuşmuşum diyorum. Eşimin o kadar geniş bi çevresi varki youtube ye yüklenmiş payvon karılarının arasında bile tanıdığı cikiyo yani yok ezel yok alex falan artık araştırmaktan bende isimlerini ezberledim. Sonra artık bi durdum kendi kendime yeşim sen napiyosun dedim ya. Sana gelip evlenmeden önce hattasevgiliyken bu adam herşeyi anlatmış ve senin gelisinle hepsi gitmiş zaten. Eski eskide kaldı önüne bak sen evlisin artık dedim. Yani sende önüne bak ha nisanlin dan bi şüphen varsa bunu onun önüne köy açıklama bekle ama Eg er kendince düşünürsen işin içinden cikamazsin

ondan o kadar eminim ki hiç aklıma gelmedi bir başkasını bana tercih edebileceği. kıskanmak değil benim ki benim olana iç geçirsin dahi istemiyorum başka biri. sağda solda insanlar hala başka birinin benim sevgilimi sevdiğini düşünmesin. yoksa zerre korkum yok çok şükür. erkekler genelde böyle düşünür hatta :D

ondan o kadar eminim ki hiç aklıma gelmedi bir başkasını bana tercih edebileceği. kıskanmak değil benim ki benim olana iç geçirsin dahi istemiyorum başka biri. sağda solda insanlar hala başka birinin benim sevgilimi sevdiğini düşünmesin. yoksa zerre korkum yok çok şükür. erkekler genelde böyle düşünür hatta :D
Heh ışte sen nisanlin dan eminsen gönül rahatlığıyla keyfine bakabilirsin insanlar utanmaz aç gözlü bile bile yaparlar bazı şeyleri sen mutluluğuna bak boşver. Siz mutlu oldukça zaten eninde sonunda vaz ge ce ceekk🙋🏼‍♀️

nişanlınız sevse bu zamana kadar zaten çok fazla şans verebilirdi ama istemiyor ve sizi seviyor böyle takılırsanız üzülen siz olursunuz. hayatınıza bakın lütfen yazık etmeyin sevginize, ilişkinize.

Back
X