Nişanlımin ettiği hakaretler :(

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
13
Evet baslikta dediğim gibi ondan hiç beklemediğim hakaretler duydum çok üzgünüm.sebebi ise o uzak bir şehirde çalışıyor izne geldi ve ailecek iftar yaptik nişanlım çok konuşkan esprili bir insann bense çok ağır fazla konusmayan biriyim.beraberken güler eğleniriz seviyorum bu huyunu ama benim gibi ailemde ağır ve bu kadar hareketli olmasını elstryolar çok konuşuyo dedi babam bikere.bende nisanlima dedim ki en azından ailemin yanında biraz agir durur musun dedim bozuldu ama tmm filan dedi dikkat ettide.ama geçenki iftarda yne yapti herkesten çok konuştu güldü ben kendimi kötu hssettim aileme karşı yine elstrcekler dye.neyse eve gelince ne var bu kadar gülecek braz ağır dur adam gibi otur.ne çok espiri yapıp gülüyosun.asil dur braz braz sifir asalet.senden utanıyorum yada senin adına utanıyorum gbi bı laf ettim tam hatrlamiyorun neyse telefonda tmm dikkat ederim dedi geçti uzulerek kapatti teli.ertesi gün buluştuk .braz soguk olmakla beraber kinustuk.konu acilinca o zamn fazla gorusmeyiz ailenle dedi bende oylemi dedim bda senlede görüşmem diyip terkettim onu orda kalktim gttim.arkamdan geldi bindim arabaya çok sınırlıydı.aglayarak bağırdı çağırdı onu hiç böyle görmemiştim bana ahlaksız serefsz sen benden nasl utanirsin.nasl byle seyler dersin diyerek çıldırdı resmen.cok sakın sinirlerine acayip hakim bı insandır bense cok sinirli dilinin kemiği olmayan biriyim bana ragmen iyi davranirdi hep.gururuna dokunmuş laflarim braz zaman geçti o sinirle ne dedigimi blmiyormdum tabiki öyle düşünmüyorum diyip defalarca özür diledi bunu telafi etmrk icin sana cok guzel bi surpriz hazrlicam filan dedi kapandi oyle gdecegi icin uzatamadim ama kalbim çok kırıldı.terketmeyi düşündüm.aklima geldikçe deli oluyorum napsam bı lafla bitirilirmi

Özür dilemesi gereken nişanlınız değil sizsiniz. Kocam, sırf ailesine benzemiyorum diye benden utandığını söyleyip biraz kadın ol, sıfır asalet dese ben gün yüzü görmemiş küfürler ederim sinirden. Sonra da yürü git asil biriyle evlen madem derim. Bu nasıl bir üslup yahu. Egonuz dağ olmuş maşallah. Kibre gel. Ayrılın da mutlu olsun çocuk. Bir ömür ağır aile ve kızına uyum sağlama mecburiyeti yorar adamı.

Valla bence ağır hakaret eden taraf sizsiniz. Hiç karşı tarafa yüklemeyin. Asil değilsin filan çok ağır laflar etmişsiniz.

Yazık adama, hala ağlamış üzülmüş. Kurtarmaya çalışmış. Yazık valla ayrılın da iyiliginiz dokunsun

Oh valla adamı delirt delirt sonra da terk etsem olur mu de. Adamın mizacı konuşmak, gülmek, eğlenmek. Ne güzel ya, millet böyle nişanlı ister. Sense sırf ailen çok konuşuyor bilmem ne dedi diye gitmiş adama yok asil ol, yok az konuş vs demişsin. Koca adam yahu. Çocuğa denmez senin dediklerin.

Anlattığın kadarıyla ben seni hatalı buldum, kusura bakma. Sonuçta ailen evlenmiyor, sen evleniyorsun. Annene babana ne yani çok konuşmasından?

Tabii ki nişanlın da hakaret etmemeliydi, o da o konuda haksız. Ama senin hatan daha büyük bence.

senden utanıyorum demedim hanfendi mesajına baktm senin yerine ben utanıyorum yazmisim çünkü hicç çekinmez her lafı der rahatça.o anlamda.bende özür diledim ileri gttiggimi söyleyerek defakarca.burdan yazdgima bikc cümleden kibirli olduğumu çıkarmayın o gayet mutlu benle

Bende kötü şeyler söyledim kabul ediyirm normal kemiği nirmal bahsetsem elestrmem kendimi madığını söylüyorum zaten eleştirdim kendimi.ama şerefine vs laf etmedim.bu agirıma gtti
Hakaret sadece size yapıldığında hakaret olmaz.

Kendi hakaretlerinizden çok normal gibi bahsetmişsiniz.

Kusura bakma da boyle de denmez yani. Insan sevdiginden utanir mi yahu?
Ne kadar guzel esprili olmasi. Nisanlanmadan once bilmiyor muydun?
Alttan almis bir de utaniyorum dediginde. Sen de ona hakaret etmissin.
Ayrilacaksan ayril bence nisanlin kendisi gibi eglenceli konuskan birini bulsun. Kendini surekli kisitlayacagi bir ortama bir omur girmektense kendi gibi olabilecegi bir yerde daha mutlu olur.
Bu konuyu nisanlin acmis olsa arkana bile bakmadan kac. Kendi fikirlerinden daha cok ailesinin fikirleriyle hareket eden, senden utanan biriyle evlilik dusunme derdim... hayati istedigin gibi dolu dolu esprili guzel yasa ve kendin gibi guzel bir insan bul derdim...

Nisanlin hakaretlerinde sende tepkinde haksızsın ki o senden özür dilemiş ayrıca onun çok konuştuğunu nişanlanmadan önce bilmiyormuydun ?

Çok dogru soylemissiniz valla.. kendi ozur dileyecegi yerde karşı taraftan özür aliyor ve birde terk etsem mi diyor(!)

Şaka gibisiniz. Yazdıklarınızı ağzim acik okudum. Sizde bu yazdıklarınızı okuyun,empati yapın. Kendinizi nişanlınızın yerine koyun lutfen..

Lütfen ayrıl. Bir ömür seni çekmek zorunda kalmasın böyle hayat dolu bir insan...
Surda yazdgima iki kelimeyle nasl biri oldugumumu anlayacaksınız.ben zaten onun bu neşeli halini seviyorum birlikte gülmeyi.ama ailem beni laflarla deli ediyor bende bunları duyammak adına ona dikkat etmesini söyledim birkaç bişey daha sinirlnerek ileri gttim.benden memnun olmasa inanın bırakırdı 5 yıldır.siz rahat olun

Nişanlınız adına üzüldüm. Ailenizin dediğine bakarak kalbini kirmssiniz.ben evliyim, eşim bana ailesine uyum saglamadigm için asil ol, ağır dur vesaire dese ayrılırm, adam sizi seviyor ki yine de düzeltmeye çalışıyor herseyi. Ve haklı hani bu kadar sorun ediyorsanız ailenizle görüşturmezsiniz fazla veya benin nişanlım böyle sen şakrak diyin geçin.bu kadar egoist ve aileniz yüzünden evlencegnz adami kıracak yapisaydaniz ayrılın da bi iyiliğiniz dokunsun bu güler yüzlü esprituel ve konuşkan iyi insana..

O ne ya...
Ne demek.senden utaniyorum.
Bence siz ozur dileyin nisanlinizdan. Garibim bi de sizden ozur diliyor.
Neden değiştirmeye calisiyorsunuz. Herkes birbirine benzemek zorunda degil. Aile olarak oyle olabilirsiniz ama bir laf vardir ele karismak kolay degil diye. Szi sebmissiniz diyebilirdiniz ailenize onun yapisi boyle hep boyleydi diye. Siz onu ailenize kabullendirmek yerine utanmayi secmissiniz. Bence yaptığınız cok agir. Eger akilliysa size yalvarip geri dondurmeye calismaz.

Ben diledim özrümu drfakarca ondan önce dilediği m halde cildrdi zaten.ben ona şerefine namusuna ahlakına laf etmedim.hak verdim empatyide kurdum merak etmeyin.size serefsz ahlaksız dese sevdiğiniz kişi hissedersiniz acaba bı bayan olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…