Nişanlımin ettiği hakaretler :(

Allah nişanlınıza sabir versin. Sizinle hayat zor bence. Egolu, kibirli, görgüsüz ve kaba bir insansınız. Adam resmen evliya gibi. Nişanlım bana bu lafları etse o dakika terk ederdim. Bir de yağ gibi üste çıkıyorsunuz. Kendisi yapamıyor siz ayrılın ve nezaket dersleri almaya başlayın bir an önce. Çok ihtiyacınız var. Baba bir söylemiş siz 10 söylemişsiniz. İnsan en azindan yumuşatarak karşısındaki kişiyi incitmeden söyler. Siz çok çabuk etkileniyorsunuz anlaşılan çevrenizden ya da çabuk gaza geliyorsunuz diyelim. Özür dilemesi gereken biri varsa o da sizsiniz. Düşmüşsünüz saf çocuğa parmağınızda oynatıyorsunuz!

Son düzenleme:
Nişanlınızın size söylediği hakaretler çok zorunuza gitti terk etmeyi düşünüyorsunuz da peki sizin ettiğiniz hakaretler onun zoruna gitmemişmidir ??Hep söylerim kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma diye..Benim eşim bana böyle birşey söylese var ya neyse.Oda benim şerefime laf etti ağrıma gitti demişsiniz bir yorumunuzda sizde onun adamlığına laf edip ağlatmışsınız ama birde burdan bakın objektif olun lütfen........

Bayıldım gerçekten harika özetlemişsin ilk paragrafta

Tükenmişlik sedromunu duymuştum da prenses sendromunu ilk defa duyuyorum ağzınıza sağlık çok güzel konuşmuşsunuz.

Ailesinin doldurusuna gelim nisanlisina kotü davranan taraf genelde erkek olur burda siz olmusunuz.ailenizin yaptigida cok ayip..protokol aile peh:/
Yazik adama ya bide sizi gorunce mutlu oluyorum diye aciklama yapmis..rezil etmisiniz adami..nasil kendini kotu hissetmisse..
Insallah ayrilirsinizda o hayat dolu adamda mutlu olur.
Sizde protokol sinifindan birini bulup mutlu olursunuz.

Lütfen ayrıl. Bir ömür seni çekmek zorunda kalmasın böyle hayat dolu bir insan...
Asıl böyle adamlar insanın ömrünü uzatır yaa üzüldüm adam için gerçekten bir an eşimin bana bu lafları söylediğini düşündüm çok incinirdim ondan önce ben bırakırdım

Tüh cillop gibi ekşınlı atar giderli konu kaçmış pihhuuu... Konu sahibi silmiş. Alintilayan vatandaşlar sağolsun olaya vakıf olduk. İletişim çok önemli bir husus ilişkilerde. Karşı tarafı tahrik edip edip sonradan bana hakaret etti demek biraz insafsızca oluyor. Konu sahibinin üslubu ve tarzı buradaki gibiyse Allah nişanlısına sabır versin. Millet de iyi ha konu aç fikir iste hoşlanmadığın yorumda milleti cirmalamaya çalış yapmayın öyle şeyler.

Bir insan nasılsa öyledir benim eşimde fazla ağır ve soğuk öyle ki abim sarılır o öyle kütük gibi kalır yani ona sarılsana diyemem nişanlınızın ailenizin yanında olduğu gibi olması rahat hissetmesi çok güzel birşey bence ben eşimin ailesinin yanında rahat olamıyorum sıcak davranamıyorum öyle şen şakrak değilim çünkü çooook kırgınım biliyorum ki hiç öyle olamam ama onlar dışında herkesle aynı nişanlınız gibiyim...

Farkında değilsin belki ama nişanlını ailenden uzaklaştırıyorsun. Benim nişanlım bana ailemin yanında asil ol, az konuş söyle yap böyle yap dese git öyle birini bul evlen derim. Terkedilmesi gereken kişi nişanlın değil bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…