Nişanlımin ettiği hakaretler :(

He bir de sevgililik ve nişanlılık döneminde ezilen ve alttan alan erkekler evlenince hulk gibi gömlek parçalıyor anacım haberin olsun. Siz böyle ailem de ailem diyerek adamı gömüyorsunuz ya, o da sana minnoş sürprizler yapacağım diyor. He evlenince tüm bunların intikamını alacak. Erkek beyni bu şekilde çalışıyor. Bir tane bile istisna görmedim. Hani illa evlenmeyi düşünüyorsanız geri dönüşü muhteşem oluyor ezik günlerin, bilin istedim :)

Evlenince de muhtemel konu başlıkları "kocam ailemle görüşmeme müdahale ediyor" , "kocam sürekli beni eleştiriyor beni beğenmiyor" şeklinde olabilir. 31 yaşında evli çocuklu bir ninenin tavsiyelerine kulak ver kardeş :)

Düzgün yazar mısınız lütfen, anlayana kadar çatlıyo insan.

Hatalı olan da sizsiniz, bir kadın olarak ben o lafları duysam ağzıma geleni sayar nişanı atardım.. Evlerden ırak..
Özür dileyen benim daha sonra ağır konuştuğumu farkedip.ama onun ettgi hakaretler bunu gerektirmezdi.bi kadına denilmeyecek laflar deglmi

Yo valla ezik olmadı hiç ne desem trtsisr cevabını verir.tmm aşkım tmm sevgilim sen ne dersen o adamı degl yani kendi ist medgi hssetmedgi biseyi yapmaz.dedginiz gbi gbi oolmz yinede umarim

Tabikide o lafları haketmiyorsun ama konuyu acarken masada bigun bende kal dedi patavatsizca konustu daha net algilardik sende ona bi daha babamin yaninda boyle bi sey soyleme diyebildin asil davran adam gibi dur gibi laflar yerine olanlar olmus artik bundan sonra ikinizde birbirinize karsi daha dikkatli cumleler sarf edin birbirinizi kiramayin eger bu yolu beraber yuruyecekseniz

Bu konuda defalarca söyledim güzellikle aynen böyle dediğiniz gbi ama karakter işte değişmiyor demekki vir dikkat ediyor iki dikkat ediyor yine başlıyor.ben seviyorum benlik problem yok ailem çok bunlatyor onalrin dediklerini duysaniz bide

Mutluluklar öyleyse ne diyeyim :) insallah kıymetini kaybetmeden anlarsın erkek arkadaşının..

Biraz kulak tikayin ailenize.
Yaoamiyorsaniz ayrilin. Nihayeyinde uyuamuyorsunuz demek ki...
Ne siz zor durumda kalin ne de onu kirin

Yani kusura bakmayın da bu adamın karakter özelliği, böyle biseyi nasıl törpülemeyi düşünüyorsunuz? Bir gün yapsa diğer gün eski haline geri döner. Siz ağır başlıyim demissiniz. Nişanlınız ailemin yanında biraz espri yap, gül eğlen dese ne kadar uyabilirsiniz? Ama aynı şeyin farklı versiyonunu siz ondan istiyorsunuz. Hatalisiniz net. Bence siz onun gönlünü alın, yazık ya.

Kusura bakmayin ama adam hakli.
Yazik ya ben adama uzuldum.
Ne demek utaniyorum senden ?
Sunu bana nisanlim dese yuzune bakmam bi daha. Ne kadar ayip etmissiniz farkinda degil misiniz ?
Bi de zeytinyagi gibi uste cikmissiniz.

Ondan utanmiyirm bura yanlış anlaşılmış.bizde kal demesi babamın yanında utanmıyor ben utaniyirm ve başka bikkac laf daha.aikemede o böyle eldememe rağmen elstryolar artık bıktım arada kalmaktan
Babanın yanında bizde kal demesi seni zor durumda bırakmış şimdi daha iyi anladım seni.Bence sen kendini hem nişanlına hem bizlere tam ifade edemedin.Böyle yapıyorsa elbette ailen eleştirebilir haklılar da sonuçta toplumumuzda bu daveti çoğu baba elestirir.Bu durumda senin yapacağın en güzel şey tatli dille uyarmak anlamıyorsa da bir seçim yapmak.

Özür dileyen benim daha sonra ağır konuştuğumu farkedip.ama onun ettgi hakaretler bunu gerektirmezdi.bi kadına denilmeyecek laflar deglmi
ama çok tahrik etmişsiniz, siz bi kendinizi karşı tarafın yerine koyar mısınız?

Hayatım ailemi biliyosun mutaassıp insanlar onların yanında biraz daha ölçülü olabilir misin, beni arada bırakma lütfen diyebilirdiniz. Ailenize de ben onun bu halini sevdim zaten diyebilirdiniz. Adamın onurunu gururunu kırmışsınız, ki dilimin kemiği yoktur demişsiniz artık adam nasıl dolduysa patlamış. Bu üsluplarla çok zor.

Ayrıca istediğiniz kadar özür dileyin, o dil yarası geçmiyor ne yazık ki. O yüzden baştan düşünüp öyle konuşmak lazım. E karşınızdaki de bi ömür geçirmeyi düşündüğünüz şahıs olunca, haliyle daha tatlı dilli olmak gerekiyor. Yoksa ne saygı kalır ne sevgi.. Bi ömür geçmek bilmez.

Siz sessiz sakin oturunca kendinizi asil mi zannediyorsunuz? Asalet sessizce oturmak değildirki. Sinirlenince ne kadar kibirli bir varoş olan gerçek yüzünüz ortaya çıkmış işte.
Gel sana gosteryogerek yzuumu görmedin.terbyesiz varoş sensin iki cumlemle anlamazsn nasl biri olduğumu altında yatan olayları

Haklsiinzi dedim inanın belki on defa guzellikle konuştum bu konuyu güzelce anlattım.artk kendi evlerinde bizde kal demesi babamın yanında bardağı tasrdi nasl bı aile olduğunu blerek.ben sinirlilik ve dediğimi blemme huyumu degstrmeye cakisiyirm

Gel sana gosteryogerek yzuumu görmedin.terbyesiz varoş sensin iki cumlemle anlamazsn nasl biri olduğumu altında yatan olayları
Valla anlayamaz kesinlikle. Çünkü siz Türkçeyle uzaktan yakından ilgili degilsiniz. Degil 2 cumle 12 cumle de yazsaniz kimse sizi anlayamaz bence.

Yazınızı bidaha okudum.bir bakıma haklısınız.erkek biraz oturaklı olunca daha güzel oluyor, bu espri yapmamalı az konuşmalı anlamına gelmiyor elbette. Babanın yanında 'bizde kal' demesi seni zor durumda bırakması vesaire.ama bilginiz olsun karakteri o şekilde, siz nasıl ağırbaşlı ve soguksaiz ve degisemezseniz o da bu şekilde.siz seviyorsaniz, onu bu haliyle kabul ediyorsanız başkalarının ne dedigine bakmayin.fakat siz de rahatsizsaniz bit çözüm yolu arayın derim.. İyi akşamlar.

Başlığı görünce sakın hakaret kabul etmeyin ve hakaret eden kişiyle evlenmeyin diyecektim ki adamda ki sabra hayran kaldım.

Size gelmeden önce , telefonda iyi idare etmiş.

Bence siz hep hakaret eden o da alttan alan taraf , bu yüzden bu defa şaşırdınız.

Haksizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…