- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
bu adam ailenize uygun değilse zaten çok sorunlar yaşarsınız. Bana çok sağlıklı bi durum gibi gelmedi, çok sıkıntılar çıkar bu beraberlikten..Haklsiinzi dedim inanın belki on defa guzellikle konuştum bu konuyu güzelce anlattım.artk kendi evlerinde bizde kal demesi babamın yanında bardağı tasrdi nasl bı aile olduğunu blerek.ben sinirlilik ve dediğimi blemme huyumu degstrmeye cakisiyirm
Klavyemin azizliği.yeni tel alısamadim.ayrica edebiyat öğretmeniyim karşımda olsan çok güzel anlatırdım ama kesinlikle anlamazdın bu kafaylaValla anlayamaz kesinlikle. Çünkü siz Türkçeyle uzaktan yakından ilgili degilsiniz. Degil 2 cumle 12 cumle de yazsaniz kimse sizi anlayamaz bence.
Klavyemin azizliği.yeni tel alısamadim.ayrica edebiyat öğretmeniyim karşımda olsan çok güzel anlatırdım ama kesinlikle anlamazdın bu kafayla
Ben rahatsız değilim zaten bu haline aşığım.ama ailemle de sorun yaşamak istemiyorum.bu konuda hassaslar.hc konuşma gulme demiyorum denemesi gereken şeyler diyor.neyse sağolun bu açıdan bakabildginiz icinYazınızı bidaha okudum.bir bakıma haklısınız.erkek biraz oturaklı olunca daha güzel oluyor, bu espri yapmamalı az konuşmalı anlamına gelmiyor elbette. Babanın yanında 'bizde kal' demesi seni zor durumda bırakması vesaire.ama bilginiz olsun karakteri o şekilde, siz nasıl ağırbaşlı ve soguksaiz ve degisemezseniz o da bu şekilde.siz seviyorsaniz, onu bu haliyle kabul ediyorsanız başkalarının ne dedigine bakmayin.fakat siz de rahatsizsaniz bit çözüm yolu arayın derim.. İyi akşamlar.
bu adam ailenize uygun değilse zaten çok sorunlar yaşarsınız. Bana çok sağlıklı bi durum gibi gelmedi, çok sıkıntılar çıkar bu beraberlikten..
Nisanlinizin yaptığı bütün şeyleri sizin yapmanız gerekirdi
Yani özür dilemesi gereken kişi sizsiniz
onlar diyebilir, sizde hayır dersiniz olur biter. Eşimin annesi derdi bizde kalsın bitter diye annem hayır kalmak falan yakışık almaz biz hoşlanmayız öyle şeylerden derdi ve konu kapanırdı. Bu hiç sorun olmadı bizde. Ki benim ailem de mutaassıp bir ailedir. Hatta annemler bikaç gün evde yoklardı yalnızdım, kaynanam o zaman da bizde kalalım annenlerin nerden haberi olcak dedi. Bende, ben aileme yalan söyleyemem onlar bilmese de Allah biliyor vicdanım rahat etmez, hoşlanmıyorum böyle şeylerden demiştim. Birdaha da teklif etmediler zaten.Korkum bu zaten cikiyorda.onlar çok rahat bu gece bizde kal dicek kadar bizimkiler çok mutasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?