Nişanlımin ettiği hakaretler :(

Bir de konuyu bir lafla bitirilir mi diye sorarak bitirmiş :) he valla bitirilir bacım. Sıfır asalet lafı bitmesi için yeterli mesela. Senin adına utanıyorum da bitme sebebi olabilir.

Evleneceğiniz adamı ailenizin istediği gibi birine dönüştürmek için yontmak yerine,ailenize uygun,ailenize benzeyen biri ile evlenseniz daha iyi olur.
Adama etmediğiniz hakaret kalmamış. Size hakaret edilince auuuw.
Ne demişler istediğini söyleyen, istemediğini işitirmiş.
Yazık nişanlınıza .

Son düzenleme:
İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekir yok edemiyorsanız kendinize mizacınıza uygun biriyle olursunuz. Ailen nişanlını eleştirdiğinde o böyle çok sevecen çok pozitif biridir diye onları olumlamalıydınız. Nişanlın sana dese buzdolabı gibisin biraz sıcak ol gülmeyi biliyor musun gibi laflar etse olmadığın biri gibi davranmanı istese ne hissedersiniz? Adama demediğini bırakmamışsın o kadar anlayış göstermiş ki ben olsam o lafları ilk ettiğinde ayrılırdım. Ne kadar sakin olursa olsun her insanın bir bam teli vardır bilmem anlatabildim mi? Ayrılmayı değil orta yolu bulmayı düşün ha yok çekemem diyorsan da ayrılmak en sağlıklısı.

Nişanlınızla konuşacağınıza ailenizle konuşun. Evlenince de ağızları durmayacak o zaman siz her daim adamı didikleyip duracak mısınız.
Ben olsam sizden ve asilliği az konuşmak sanan ailenizden koşarak uzaklaşırım.

Çok yanlış davranmışsınız.Sizin de dilinizin kemiği olmalı.Evlenmeyi istiyorsanız birbirinizi bu şekilde aşagılamamanız gerekir.Hakaret ederek uyarmak da neyin nesi.

Babanız beğenmiyor olabilir davranışını,benim eşim de öyleydi ama evlenince seneden seneye oturaklaştı.Kimse kimsenin huyunu değiştirmek zorunda Degil,aksine sizi kendine ne kadar yakın görmüş demek ki rahat davranmış.

Erkeğin çenesi düşük olanın hiç çekilmez. Bu adamla bence evlenmeyin ya egoist şuursuz bir tip gibi geldi. Nişanlıyken olan sorunlar evlenince 10 la çarpılıyor asla da düzelmiyor bilginize

Aileni uyarsan daha mantıklı olurdu nişanlına karşı hatalısın ve ayrıca bende olsam beni eleştiren davranışlarımı beğenmeyen insanlarla görüşmek istemem veya görüşmelerimi en aza indiririm bu eşimin nisanlımın ailesi de olsa komşumda olsa farketmez yani.Utanılacak bir durumda yok nişanlınız açısından sonuna kadar haklı adamcağız.

Yazdığıminhatrlamak için telefon mesajıma mesaj senin yerine ben utanıyorum demişim senden utanıyorum demek dgl bu.yani i hcbi bir lafı utanmadan çekinmeden babamın yanında konusur.babamin yanından bizde kal bu gece drdi defakarca mesela babam kizardi ben kizardi o devam etti.aslinda sinirlendim buydu daha cok.malesef bu konuda ailem beni çok bunaktiyir.laf duyammak adına yapıyorum.mutasio insanlar hersey elstryolar kendine uymayan.soylesemde o böyle dye kabuk etmiyorlar.yazmmaisim ama ben ondan önce defalarca özür diledim merak etmeyin.size hakszda olsanız sevdiğiniz serefsz ahlaksız dese siz ne yapardınız

Hareketlerinize ve söylediklerinize karşı yinede gayet olgun ve düşünceli davranmış suçlu olan sizsiniz yada kendinizi suçlu duruma düşüren...

Ondan utanmiyirm bura yanlış anlaşılmış.bizde kal demesi babamın yanında utanmıyor ben utaniyirm ve başka bikkac laf daha.aikemede o böyle eldememe rağmen elstryolar artık bıktım arada kalmaktan

Oh ne ala... siz adama ağır ol adam ol derken iyi, niye çünkü dilinizin kemiği yok?
Nasıl bir bahane allah aşkına?
Normalde bu kadar hakaret eden birine hak vermezdim ama nişanlınız haklı.

Adam ne güzel neşeliymiş, espriliymiş.
Sizin gibi ailesi olacak yazık içi çürüyecek...
Siz ayrılığı daha ciddi düşünün de kurtarın şu adamcağızı...

Iyi gizelde kardeskm bu oyle senin yaptigindan ben utaniyorumla izah edilecek bir durum degil.
Yani usluo bu olmamali. Benim ailem bu tarz konularda biraz kapali, anliyorum biraz rahatsin ben seni boyle aevdim ama benim hatrim icjn biraz daha dikkat eder misin deseydi inanin tepkisi boyle olmazdi. Ha senden utaniyorim demissiniz, ha senin yerine ben utaniyorum demissiniz. Iki turlu de davranislarini rencide etmissiniz. Nihayetinde hepimiz farkli ailelerde farkli kulturlerde buyuduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…