- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yanlıs görmedim diyorsunuz ama masallah aldıgı nefesten haberiniz var?bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim
Zorunlu senin nişanlın pek öyle kıskanılabilecek bişi değil sakin ol cınım.Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Yok be dert arıyor.Adamda vukuat bol herhalde zumresi ekledigi için iskillendiginize gore
Güven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(Nisanliniza hic guvenmiyorsunuz dimi? Itiraf edin artik
Ama napayım ya ;( sen olsaydın ne yapardınZorunlu senin nişanlın pek öyle kıskanılabilecek bişi değil sakin ol cınım.
Güveneyim dimiYavrum nişanlına guvenmelisin
Vukuat yok ama eklediği için kıskanıyorum, benden önce tüm hocaları eklemişAdamda vukuat bol herhalde zumresi ekledigi için iskillendiginize gore
Yani benimle ilişkiye başlamadan önce bütün hocalar ekliydiVukuat yok ama eklediği için kıskanıyorum, benden önce tüm hocaları eklemiş
Zorunlu da mı öğretmen?Nişanlınız da mı Öğretmen?
Güvenmelisin, bir yola girdin. Sana gereken açıklamayı yapmış. Eğer her hareketin altında bir şey ararsan yine sen üzülürsün, olay büyür.Güveneyim dimi
Ne var ki bunda, sen isyerindeki insanları eklemiyor musun?Vukuat yok ama eklediği için kıskanıyorum, benden önce tüm hocaları eklemiş
Sen ondan sıkıl o senden sıkılmadanGüven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
Çok iyi bişey olsa sana kalmazdı öyle düşün bi de.Ama napayım ya ;( sen olsaydın ne yapardın
Zorunlu böyle devam edersen sıkılır tabiGüven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?