- 4 Mart 2012
- 16.044
- 37.328
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Memursa bu kadar kolay tayin hakkı olur mu? BilemedimBen büroda memur sanıyordum. Şu anda hayretler içindeyim.
Düz memurlarda oluyor. Pek sorun çıkmıyor.Memursa bu kadar kolay tayin hakkı olur mu? BilemedimYanlış biliyorum belki de
Demek ki Zorunlu da yaş tahtaya basmamış.. Saf kız değil demek kiZurna hocası falandır zümre değildir, boş gezenin boş kalfası değil miydi bu adam memur kadın buldu coreklendi dedik ne ara okudu atandı.
Evet ya. Zaten öğretmenler zümre hocası demez. Öyle bir tabir yok. Ama memurlukta da zümre hocası diye bir makam yok ki. Anlamadım gitti. Tek temennim öğretmen olmamalarıZurna hocası falandır zümre değildir, boş gezenin boş kalfası değil miydi bu adam memur kadın buldu coreklendi dedik ne ara okudu atandı.
Şükürler olsun istifa dilekçemi geri çekiyorumÖğretmen değil düz memur.
Yavrum reyiz de antrenör gibi bişeydi, Zorunlu biraz karıştırıyor galiba duble rahat olun.Şükürler olsun istifa dilekçemi geri çekiyorum
Antrenör mü? Beden öğretmeni mi yoksaYavrum reyiz de antrenör gibi bişeydi, Zorunlu biraz karıştırıyor galiba duble rahat olun.
Oh iyi seneye uzman öğretmenlik sınavına gönül rahatlığıyla girebilirimYavrum reyiz de antrenör gibi bişeydi, Zorunlu biraz karıştırıyor galiba duble rahat olun.
Öğretmen dime işte dimeAntrenör mü? Beden öğretmeni mi yoksa
Antrenör demişti ama öyle garanti bi işi yokmuş bi orda bi burdaymış arada işsiz de kalıyormuş eski konulardan biliyorum.Antrenör mü? Beden öğretmeni mi yoksa
Memurdu yaw ne öğretmeni. Değildir yani umarım.Ay zorunlu öğretmense şuracıkta getirin bana kolonya tutun 10-15 litre kadar bileklerime doğru
Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Yavrum reyiz de antrenör gibi bişeydi, Zorunlu biraz karıştırıyor galiba duble rahat olun.
Güven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
Canımmm hayırlı olsun. Allah bir yastıkta kocatsın, musmutlu olun inşallah. Tebrikleeer.
Eğer gelin çiçeğini bana atacaksan ben düğününe gelirim.
Antrenör demişti ama öyle garanti bi işi yokmuş bi orda bi burdaymış arada işsiz de kalıyormuş eski konulardan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?