- 4 Ağustos 2023
- 1.032
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aranızdaki bağ güçlü olursa sıkılmaz, yoldan da (muhtemelen) çıkmaz.Güven değil de sanki benden sıkılacak gibi;(
Öğretmen olarak atanmıştı sanırım. O yüzden rahat hareket ediyorZorunlu da mı öğretmen?
Ay zorunlu öğretmense şuracıkta getirin bana kolonya tutun 10-15 litre kadar bileklerime doğruÖğretmen olarak atanmıştı sanırım. O yüzden rahat hareket ediyor
Ben büroda memur sanıyordum. Şu anda hayretler içindeyim.Öğretmen olarak atanmıştı sanırım. O yüzden rahat hareket ediyor
Ben istifa ediyorumZorunlu da mı öğretmen?
Tasma da takın istersenizNişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Nişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
Öğretmen olarak atanmıştı sanırım. O yüzden rahat hareket ediyor
Ben büroda memur sanıyordum. Şu anda hayretler içindeyim.
Ajsjsjahaahhahashha. Tavsiye versek de dinlemiyorsunuz. Yorulmak yerine bunu yazayım sksjjwjdjwjdhwjjdksNişanlım ile bir ay sonra düğünümüz var asla bana karşı bi yanlışını bir senedir görmedim , ancak Facebook’unda dün iki tane açık seçik kadının sayfasını ziyaret etmiş ve ilkokuldan kız arkadaşının ailesini kardeşini ve iki kız daha ziyaret etmiş . Onun demesine göre bu iki yabancı kadını takibi bırakmak için ki bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bırakmış . Bir de iki kız buna istek atmış sonra isteği silmek için sayfasına girdim dedi . Birde bugün zümre hocası ikinci haftasında istek atmış instagramdan , kadın 38 yaşında iki çocuğu var , yani yanlış anlamayayım diyorum ama ;( sizce ne yapmam gerekir . Yani ders olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?