- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Nişanlınız vicdansız derken onu kastetmedim. O yaşta bir kıza tecavüzden bahsettim ki rızası olsun olmasın o yaşta biriyle ilişkiye girmek tecavüzdüriyi de dna testini nasıl yaptırcak. kadının rızası lazım. cevap bile vermeyen bir insan dna testine mi izin verir ?
nişanlım vicdansız olsa niye kızın evine kadar gidip ısrarla sorsun ki bnden mi çocuk bendense sana sahip çıkarım diye?
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde o olur diye bir laf var duydunuz mu hic ? Bir kizdan intikam almak icin kizin hayatini bitirmis bir erkekten bahsediyoruz burda size cok masum bir hata gibi gelebilir ama bana gelmiyor ne yazikki.
Kendi 16 yasindaki halinizi dusunun bakalim oyle seyler yapacak bir insanmiydiniz yada neler yaptiniz o yaslarda.
Ahlaki degerleri tamamen kaybolmus veya o yasa kadar ailesinden cevresinden hicbir ahlaki deger edinememis insanlardan bahsediyorsunuz burda. Kizin kiminle ne zaman beraber oldugu belli degil sonra bir sekilde oteki cocuga hamileleigini kabul ettirip evlenmis, sizin nisanlinizin intikam alma anlayisi cok baska ve zamaninda bu kizin hamileliginde haberdar olup birsey yapmamasi yillarca kizi uzaktan takip etmesi simdi bu olayi size anlatip vicdan yaptirmasi.
Sizi bilmem ama ciftler arasi kiskancliktan cok baska cok ote cok daha onemli seyler var burda siz sadece ona takildiysanizda zaten benim yazdiklarimin sizin icin birsey ifade edeceginiz sanmiyorum.
Herkesin farkli hayat, ahlak, yasayis, dogru ve yanlis anlayisi olabilir.
sağolasın. hayır söylemedim.kolay gelsin bacım işin zor ne diyim. senin ailenin haberi var mı nişanlının bu durumundan?
neresi fırıldak oluyor pardon ?
adam çocuk bendense sahip çıkıcam diyor. sadece benim kararıma saygı duyuyor. eğer ben evet dersem çocuk bizimle yaşar. hayır dersen babannesinde kalır diyor.
16 yaşındaki bir kadın nasıl evleniyor? Hadi açıkla bunu konu sahibi. Hayır avukatım. Ben bilmiyorum. Bekliyorum açıklamayı ama.
söyle.sağolasın. hayır söylemedim.
babaanne bakar demiş ya onun haberi var mı bu ihtimalden
Birde aldatılmışsınız farkındamısınız? Bu kısımda çocuk kadar önemli..
Nisanlinin bir cocugu var ve sen bunu bildigin halde onunla devam mi ediyorsun canim???
Helal olsun sana ....
Ilerleyen zamanlarda da kardesleri cikmaz ins. Ortaya
o zaman neden uzak ihtimallere olmayacak çözümler getirmeye çalışıyosunuz.
diyelim ki çocuk nişanlınızın. başka bi kadın için çocuğundan vazgeçen adamla evlenebilmek de cesaret ister.
iyi de ben nişanlımla daha 3 yıldır beraberim. 10 yıl öcen oluyo bu
16 yaşında intikam için kızın hayatıyla oynamış tabi canım niye sorumsuz olsun. çok düşünceliymiş
Zihniyetiniz çirkin. Siz kabul etmeyin o çocuğu mümkünse. Bırakın çocuk bu şekil anasının yanında yaşasın. Daha düzgün bir hayatı olur eminimkız zaten o yaşında sevgilisiyle düşüp kalkıyordu. pek hayatıyla oynancak bir durum yok zaten.
bak bahsettiğin yaş aralığında elbette herkes hata yapabilir.
bir yandan olumlu yaklaşıyorsun bu olaya, güzel bir şey.
ama bazı hataların bedelini o kişilerin ödemesi gerekir, bunun yaşla veya herkes hata yaparla ilgisi yoktur.
şimdi o kadar karmaşık ki, bir kere böyle bir şüphe bunca yıl çekilir mi, nişanlının dna testi yaptırması gerekirdi.
bu saatten sonra yaptırabilir mi bilmiyorum, ama bir şüphesi varsa bu konuyu netleştirmeli.
bu işler gizli saklı oluyor mu bilemem, bunu araştırabilirsin.
en nihayetinde baba nişanlınız ise de yapılan plan, bunca yıl geçirilen zaman...
bizler burada çocuk yönünden bakıyoruz olaya, siz ise kendi yönünüzden bakıyorsunuz.
ama kendinizi ve kendi anne babanızı düşünseniz olayın vehametini daha iyi kavrayabilirsiniz.
ayy zaten kabak tadı verdi konu. artık zihniyete değinmiyorum bile..Zihniyetiniz çirkin. Siz kabul etmeyin o çocuğu mümkünse. Bırakın çocuk bu şekil anasının yanında yaşasın. Daha düzgün bir hayatı olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?