- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Biz de seni allaha havale ediyoruz canim.
arkadaşlar çok saçma yorumlar yapılmaya başlandı. haa umrumda mı bunlar tabi ki değil. ama benim açtığım bir konuda böyle saçmalıklar dolu yorumların olmasına gerek yok. ben samimi bir şekilde bir fikir almak istemiştim. ama nişanlıma kadar hakaret ediliyor. çok çirkin. Allaha havale ediyorum.
Çok zor değil ya bi test.Evlenip boşandığını tek maaşla yaşadığını öğrenen bi zahmet test için kültür alma yolunu da bulur.Bunlara da gerek yok.Bir dava açar.Hukukçular ona yol yordam gösterir.Onu da geçtim kendinden olduğunu bilmiyorsa !!!!!!!! derdi ne.
Nişanlım diyor ki o kız şu an bekar ve tek maaşıyla geçiniyor. Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyor. Doğal olarak Sahip çıkarım diyor. Bence nişanlın çocuğun kimden olduğunu gayet ama gayet ama çok çok gayet iyi biliyor.
Güzelim baştan bilmediğin bir konu.Sana anlatılmamış.Aşık olmuşsun bi yola girmişsin.Her nedense anlatma ihtiaycı duymuş.Sonradan öğrendiğin şeyi kabullenmek gibi bi zorunluluğun yok.Ortada bir çocuk var ve beyefendi benden mi değil mi bilmiyorum.Bilsin sana öyle gelsin söylesin.Kıza sordum cevap vermedi sadece ağladı diyor.Yahu gerçekten kaç yaşındasın sen.Bu kadar mı aşk gözünü kör etti.
Yarın evlendiğinde çocuk bendemiş bakmak zorundayım diyecek.İtiraz etme hakkın olmayacak.Çünkü baştan sana analttım diyecek.Senin ailen yok mu.Ailenle paylaşmalısın bunu.Böyle bir olayda tek başına karar veremezsin.Çok ciddi bir mesele bu.Çocuk ya çocuk.Ortada bir can var.Ve adam sen istemezsen annem bakar görmezsin gibi çiğ,iğrenç utanmaz bir cümle kuruyor.
hayır.
sizi aldatmamaış evet
fakat eğer ki çocuk onunsa bir kadın uğruna (ki bu kadın siz oluyorsunuz) çocuktan vazgeçebilmesi, anneme veririm hiç görmem demesi, sizi aldatmasından daha vahim
yani vicdani yoksunluk nasıl hoşunuza gidebiliyor aklım durdu
sizi aldatmasın da bir çocuk babasız büyüsün ne olacak!
pes
.
arkadaşlar çok saçma yorumlar yapılmaya başlandı. haa umrumda mı bunlar tabi ki değil. ama benim açtığım bir konuda böyle saçmalıklar dolu yorumların olmasına gerek yok. ben samimi bir şekilde bir fikir almak istemiştim. ama nişanlıma kadar hakaret ediliyor. çok çirkin. Allaha havale ediyorum.
Böyle tuhaf bir hikaye içinde sizin derdiniz kıskançlık? bende yazının sonunda bekliyorum sizce ayrılmalıyım demeni saf saf okuyorum... Zaafınıza uygun uydurulmuş bir hikaye gibi...
konu sahibi hala nişanlısını nasıl paylaşacağının derdinde..
9 senelik gamsızlık var ortada bunu nasıl sineye çekecek hayretler içerisindeyim..
velev ki test yapıldı çocuk nişanlınızdan değil nasıl güveneceksiniz bu adama..
yaptıklarının sorumluluklarını alamayacak tiynette..
16 yaşında intikam için kızın hayatıyla oynamış tabi canım niye sorumsuz olsun. çok düşünceliymişnişanlım çok kere kızı aramış sormuş. çocuk bendense evlencem demiş. ama kız cevap vermemiş sonra gitmiş sevgilisiyle evlenmiş. nişanlım da evli kadın kocasına karşı mahçup olmasın diye ortalığı bulandırmamış. sorumluluklarından kaçan biri değil ki. bunları 16 yaşında düşünen biri niye sorumsuz olsun ?
Nişanlın ayrılmak istediği için böyle bir hikaye uydurmuş olabilir mi ?
Intikam icin mi beraber olmus pes yani olan o çocuğa olmus minicik yavrunun ne gunahi var intikam almak istiyorsa herkes kendi yoluna der olir biter intikam cocuk yapmaylami olur16 yaşında intikam için kızın hayatıyla oynamış tabi canım niye sorumsuz olsun. çok düşünceliymiş
konuyu okumadın sanırım.Intikam icin mi beraber olmus pes yani olan o çocuğa olmus minicik yavrunun ne gunahi var intikam almak istiyorsa herkes kendi yoluna der olir biter intikam cocuk yapmaylami olur
Kızla 16 yaşında iken intikam amaçlı birlikte oluyor. Ee bu kızın anası babası yok mu .? 9 ay nasıl bir hamilelik geçirdi. Kızın ailesi bu çocuğun babası kim deyip peşine düşmedi mi ? Nişanlınız bişeyleri uyduruk anlatıyor bence ? Çocuğun kendinden olduğundan bile emin değil, kim bakacak ilerde o bile düşünülmüş... bence siz bu kişi ile evlenmeyin... ne malum yarın birgün sizdende intikam almayacagi!
Hayır vanim gec kalmisimkonuyu okumadın sanırım.
valla konu sahibi soruma cevap vermedi acaba kendi ailesi haberdar mı bu durumdan.Ha
Hayır vanim gec kalmisim
aa ben bunu okumamıştım..
sizde 3 yıldır biliyorsunuz yani bu mevzuyu..
neden gerçeği öğrenmesini istemediniz bunca zaman..
şimdi sadece nişanlınız değil sizde gamsız oldunuz ..
böyle bir ihtimalle yaşamaya devam etmek büyük rahatlık ne diyeyim..
100 yaşını görürsünüz karı koca artık..
nişanlım 25
çocuk 8-9 yaşlarında
eee nişanlına dna testinden bahsettin mi bari
Yazik gercekten o minige yazik hic birsey diyemiyorumvalla konu sahibi soruma cevap vermedi acaba kendi ailesi haberdar mı bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?