Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Biz de seni allaha havale ediyoruz canim

iyi de ben zaten ona düşüncemi belirttim. yapmış bir hata boşanmış da olabilirdi. ben niye kabul etmiyim. bu düşüncemi paylaştım onunla da. bundan cesaret alıp da gidip öğrenebilirdi sonuçta. demek ki bni kandırma gibi bir niyeti yok.

o cümleyi de benim kararıma saygı duyduğu için söyledi. zaten ben düşüncemi belirtmiştim.

benim kararlarıma saygı duyduğunu belirtmek için öyle bir cümle kurdu. yoksa salak mı bu adam çocuğun anasına verir para otur bak der. kaldı ki bn zaten böyle bir şeyi kabul etmez. nişanlımda fazlasıyla duygusal biridir zaten böyle bir şeyi kendisi de yapmaz.

arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş.
bizde nişanlınla seni Allah'a havale ediyoruz.

Böyle tuhaf bir hikaye içinde sizin derdiniz kıskançlık? bende yazının sonunda bekliyorum sizce ayrılmalıyım demeni saf saf okuyorum... Zaafınıza uygun uydurulmuş bir hikaye gibi...

iyi de çocuk nişanlımın çocuğu kabul etmeyip ne yapıcam. benim de çocuğum olabilirdi. kıskançık benim bir zaafım maalesef ki.
sadece ben bayanlar olarak sizler kabul eder miydinmiz diye sormak istedim.

Böyle bir şüphe varsa neden şimdiye kadar DNA testi yapılmamış? İnsan bu şüpheyle nasıl yaşar yahu.

nişanlım çok kere kızı aramış sormuş. çocuk bendense evlencem demiş. ama kız cevap vermemiş sonra gitmiş sevgilisiyle evlenmiş. nişanlım da evli kadın kocasına karşı mahçup olmasın diye ortalığı bulandırmamış. sorumluluklarından kaçan biri değil ki. bunları 16 yaşında düşünen biri niye sorumsuz olsun ?

16 yaşında intikam için kızın hayatıyla oynamış tabi canım niye sorumsuz olsun. çok düşünceliymiş

lkızın zaten hamile kaldığı zaman sevgilisi varmış. kız da gitmiş sonra o çocukla evlenmiş. kızın ailesi peşine düşmemiştir zaten.

nişanlım çok kere aramış sormuş zaten kıza. ama kız bir şey dememiş. sonra kız evlenince evli insana böyle bir dava açıp ortalığı bulandırmak istememiş. ben de nişanlıma hala diyorum eğer istersen git tekrar konuş belki konuşur diye.

nişanlım 25
çocuk 8-9 yaşlarında

bak bahsettiğin yaş aralığında elbette herkes hata yapabilir.
bir yandan olumlu yaklaşıyorsun bu olaya, güzel bir şey.
ama bazı hataların bedelini o kişilerin ödemesi gerekir, bunun yaşla veya herkes hata yaparla ilgisi yoktur.
şimdi o kadar karmaşık ki, bir kere böyle bir şüphe bunca yıl çekilir mi, nişanlının dna testi yaptırması gerekirdi.
bu saatten sonra yaptırabilir mi bilmiyorum, ama bir şüphesi varsa bu konuyu netleştirmeli.

bu işler gizli saklı oluyor mu bilemem, bunu araştırabilirsin.

en nihayetinde baba nişanlınız ise de yapılan plan, bunca yıl geçirilen zaman...
bizler burada çocuk yönünden bakıyoruz olaya, siz ise kendi yönünüzden bakıyorsunuz.
ama kendinizi ve kendi anne babanızı düşünseniz olayın vehametini daha iyi kavrayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…