Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Nisanlinin bir cocugu var ve sen bunu bildigin halde onunla devam mi ediyorsun canim???
Helal olsun sana ....
Ilerleyen zamanlarda da kardesleri cikmaz ins. Ortaya

görüşmek istese 10 yıldır görüşürdü zaten. benimle evleneceği zamanımı mı kolladı

Ufff ne kadanda buldumcuksun ya. Hadi git otede pamuklara sar nisanlini.

nabzımı yoklayacağı birşey yok ki. biz birbirimize karşı dürüstüzdür. kaldı ki çocuğu almak istese bunca yıl kii 10 yıl geçmiş. gider alırdı. illa benimle evlenmeyi mi bkledi ?
İşte biz de bunu diyoruz. Kendi çocuğu olduğunu düşünen adam nasıl kılını kıpırdatmaz, nasıl bir şey yapmaz diyoruz.
Bu nasıl sorumluluk sahibi olmak diyoruz. "İsteseydi alırdı" bakın bu cümleniz anlatıyor her şeyi.

Bu yazdıklarının hepsini miden kaldırıyorsa biz sana daha ne diyelim ki zaten miden kaldirmasa o nişanı çoktan atardin hala birlikte oldugunuza göre kaldırıyor. Hepsinii geçtim ortada bir cocuk var kendi çocuğunu koysana bir o melegin yerine o cocuk mu bu dünyaya gelmek istedi sizin sacmaliklariniz yüzünden o çocuk bi başına kalamaz boynu bükük kalamaz yok anneme veririm bakar yüzünü görmem falan oldu o zaman ya herkes çocuk yapsin intikam ve hirs uğruna sonra götürüp annesine versin baksin diye

valla gençlik hatası. kız da hatalı bu da. ama napalım kimse dört dörtlük değil. zaten yaptığından da pişman. ben daha ne diyebilirim ki.
valla blki de hayatımızda hiç yaşamayacağımız bir durum için herşeyi si,lmeye gerek yok diye düşünüyorum. kaldı ki mecbur kabul edicem nişanlımın çocuğu sonuçta.

adı stünde yıllar geçmiş üzerinden. o kadınla görüşüyor olsa benimle niye 3 yıldır birlikte ve evlencek ?

"Mecbur" kabul edicem derken ? Bakalimda o cocuk seni babasinin yaninda kabul edecek mi ?

Yorumlar fazla abartı geldi bana. Kız cevap vermiyosa belli ki nişanlısının çocuğu değil. Hiç yoktan olay olmuş.

Yalnız nişanlının da seninde düşüncelerin hiç normal değil. Çocuğu babanneye bırakmak ve kıskanmak?

nerde yaşıyorsunuz siz ?
mahkeme var hak var hukuk var ?
bunca sene bir babalık testi davası açamamış mı ?
bunca sene ihtimal üzerine mi yaşamış..
nasıl bir rahatlık bu ?
insan merak etmez mi hiç ?

kkız evlenmiş gitmiş. nişanlım dava açsa kız kocasına kötü olur. blki de çocuk o adamdan gerçekten de . ortalığı boşu boşuna bulandırmak istememiş. kıza sormak istemiş

nişanlım günün birinde karşımıza böyle bir durum çıkabilir diye anlattı zaten. bizim bir karar aldığımız yok ki sadece nişanlım benim kararlarıma saygı duyduğunu belirtmek için öyle konuştu. yoksa kendi görmeyeceği bir çocuğu niye annesine bıraksın. öyle birşeyi ben zaten kabul etmem.

nişanlım zaten yıllardır bir gün çocuğun benim çocuğum olduğu belli olursa ne yaparım diye düşünmüş. sadece benimle ilişkisi ciddileşince bana da söyledi. günün birinde böyle bir şey olursa seni kandırdığımı düşünme diye.
zaten ihtimaller üzerine konuşuyoruz. henğz ortada birşey yok.

Ortada bir suphe varken evlilik dusunceleriniz garip ama
Nisanlinin acilen dna testi yaptirmasi gerekir su durumda, ben senin rahat olmana sasirdim. Ortada bir cocuk var ,kimin oldugu belli degil. Sonradan ortaya cikacagina simdi ciksin ve gerekiyorsa nisanlin da gorevlerini yerine getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…