- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
ayşenin evlendiği sevgilisinin.
Hanım Hanım, senin nişanlın olacak adam eski sevgilisi ile hala görüşüyor sana da yol yapıyor ki yarın öbür gün iş üstünde yakalarsan ama "o benim çıcığımın anası " deyiversin... Eskiler boşuna dememiş işgilli g*t dingilder diye...
Ufff ne kadanda buldumcuksun ya. Hadi git otede pamuklara sar nisanlini.pardon da bu hakaretleri yapmak sizin haddiniz değil. kaldı ki ortada küfredbilebilecek birşey yok. nişanlım kızı ortada bırakmamış aksine çocuk bnmse ben sana sahip çıkarım evlenirim demiş. daha ne yapcaktı kendsinin olduğu blli olmayan bir çocuk için kzıı saçından sürükleyip nikah dairesine mi götürecekti ?
ayrıca gerçekte böyle birşey yoksa niye durduk yere anlatsın şizofren mi bu adam.
evet öyle görünüyorgörüşmek istese 10 yıldır görüşürdü zaten. benimle evleneceği zamanımı mı kolladı
İşte biz de bunu diyoruz. Kendi çocuğu olduğunu düşünen adam nasıl kılını kıpırdatmaz, nasıl bir şey yapmaz diyoruz.nabzımı yoklayacağı birşey yok ki. biz birbirimize karşı dürüstüzdür. kaldı ki çocuğu almak istese bunca yıl kii 10 yıl geçmiş. gider alırdı. illa benimle evlenmeyi mi bkledi ?
cocuğun babası nişanlın mı değil mi anlamak zor değil.
böyle bi durum yaşasaydım önce konuyu netleştirirdim.
diyelim çocuk bu adamdan , intikam için bi kıza kıymış bunu hazmedebilir miyim bunu değerlendirirdim.
diyelim bunu hazmettim attim içime çocuğun babası bu adam kızkanmak haddime değil otururdum.
çocuğu kabul edemiyorsan yol yakınken dön derim.
şu an diğer kadın çocuğuyla beraber mutlu mesut yaşıyor kimseden de bir talebi yok belli ki.neden n,şanlınız yıllar önceki durumu söyleyip olasılıklar üzerinden böyle yorumlar yapıyor anlamadım??
ya kadınla görüşüyor hala,evlenmeden yerini yapıyor sana çocuğun..
ya da kadına sorun çıakrmaya çalışıyor.
"Mecbur" kabul edicem derken ? Bakalimda o cocuk seni babasinin yaninda kabul edecek mi ?valla gençlik hatası. kız da hatalı bu da. ama napalım kimse dört dörtlük değil. zaten yaptığından da pişman. ben daha ne diyebilirim ki.
valla blki de hayatımızda hiç yaşamayacağımız bir durum için herşeyi si,lmeye gerek yok diye düşünüyorum. kaldı ki mecbur kabul edicem nişanlımın çocuğu sonuçta.
bu olaylar yeni olmadı ya yıllardır niye sahip çıkmamış?
hayır.ya kadının çocuğun bakımı konusunda bi talebi var mı?
nerde yaşıyorsunuz siz ?
mahkeme var hak var hukuk var ?
bunca sene bir babalık testi davası açamamış mı ?
bunca sene ihtimal üzerine mi yaşamış..
nasıl bir rahatlık bu ?
insan merak etmez mi hiç ?
Adamin kisilik ortada, somut bisey yani ona ait olan bir çocuk olsa ne olmasa ne?iyi de ortada daha somut bir şey yok ki neyi kabulleneyim. basit birşey gibi de anlatmıyorum. olduğu gibi anlatıyorum.
saçmalardan seçmeler gerçekten olayın üzerinden yıllar geçmiş, çocuk neredeyse 10 yaşına gelmiş
kızın ayrıldığı eşini babası biliyor. siz iki kafadar da kafa kafaya verip yıllardır tek talebi olmayan kadın ve çocuk üzerinde poponuzun üstünden kararlar alıyorsunuz.
çocuğun babannesine verilmesi konusuna girmiyorum bile psikolojisi okulu zartı zurtu herşeyi etkilenecek. bu yaşta babasının farklı ve vicdansız biri olduğunu öğrenecek. cici annesi izin vermediği için sonradan çıkan babayla da görüşemeyecek. okulunda mahallesinde evlilik dışı olduğunu arkadaşları öğrenecek alay konusu olacak uzar da uzar bu.
kadın boşanınca meydanı boş buldu heralde nişanlınız saracak yer arıyor. uzak durun ikisinden de en büyük katkınız bu olur.
E evinbuyumeyenkizi yüz keredir soruyoruz,neden adam durup dururken kimsenin bir talebi yokken,çocuk 9 yaşına gelmişken böyle saçma bir konuşma yapıyor???
çocuğun annesi de istese şimdiye kadar birşeyler yapardı değil mi? istemiyor demk..huzur kaçırmayın yeter..
Ortada bir suphe varken evlilik dusunceleriniz garip amaiyi de nişanlımın kaç kere sormuş kıza kız birşey demiyor. nişanlım naapsın. kız gitmiş sevgilisiyle evlenmiş hayatına devam etmiş. ama nişanlımın böyhle bir şüphesi var sadece. ayrıca benlik bir durum yok ki. beni aldatmamış etmemöiş. evlendiğimizde de ortaya çıkarsa durum mecbur sahip çıkcaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?