Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Hangi devirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim buralarda bi dna testi diye bişey var. Varsayımlar üzerine konuşmak yerine bi kıl tüy vs. Vermek zor değil. Ayrıca normal şartlarda bunu kabul etmeniz gerekmez . Nişanlınız vicdansız bir adammış. Ayrıca namus konusuna da girmeyeyim. Siz kıskançlıktan önce bu adamın işlediği suça bakın

önce çocuk ve nişanlınız lütfen bir dna testi yaptırsınlar. cocugun psikolojisi acısından dna testi olduğunu söylemesinler. bir özel merkeze gidip bagdemciklerine bakıcaz kıl tüy diyip test tükürük örneği alınırsa iyi olur. sac örneği de olur ama onu da doktorun alması iyidir.
sonra çocuk kimden anlaşılır.
diyelim seninkinden. bir çocuktan babasını asla kıskanamazsın öyle bir lüksün yok.

iste bende inan eskiden öyle düsünüyordum ama insanoglu iste cig süt emmis bilemiyoruz
aralardinda ne gecti ne oldu kimse bilemez

16, 17 yaslarindaydi dogru anladigim kadariyla o yastaki yaptigi bir hata icin bütün ömrünü sevmedigi bir kadinla gecirmek icinde herkese zulüm olur

Sen su igrenc hikayeyi su carpik ahlaksiz iliskileri duyuyorsun ve hala bu adama nisanlim diyebiliyorsun oyle mi ? hala o adamla berabersin ve evlenmeyi dusunuyorsun oyle mi ?
Pes dogrusu pes toplum genclik ahlak nereye gidiyor bilmiyorum, cidden cokuntu icindeyiz cidden.
16 yasinda birbirini aldatan gencler , geri donup senle birlikte olmak istiyorum diyen genc kiz, kizdan intikam icin kizi eve atan genc erkek, hamile kalan ve cocugun kimden oldugunu bile kestiremeyen genc kizz
Pes pes pes brezilya dizisi gibi
ve siz tum bu hikayenin bas kahramanlarindan biriyle evleniyorsunuz oyle mi ? Tek derdinizde kimden bile oldugu henuz bilinmeyen o gunahsiz cocugun gelecekte sizin basiniza kalma ihtimali oyle mi ?
Pes pes pes

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? kız çocuk senin dememiş gitmiş başkasıyla evlenmiş, ortada dna testi yok , iddia yok, gelen yok giden yok!! nişanlın sana eksik veya yanlış anlatıyor ya da iki kaygılı birbirinizi buldunuz!

ha ha,
şaka mısınız,
dna testi denen bir şey var.

nişanlınızın öyle bir şüphesi varsa ayşe bir şey talep etmeden dna testi yaptırmalı ve babalık yapacaksa şimdiden yapmaya başlamalı.
bunu yapmayan adamla çocuk sahibi olmayı düşünmeniz de enteresan.
bir de ilk çocuğunu ben vermeliydim falan,
hakikaten değişik fikirler.

Aynen katiliyorum anasinin ciftligine inek topluyor sanki manyak cocuk bu yaaa konu sahibi bu adamdan ne koca nede baba olur sonra cokk uzulursun

Her şey bir yana da siz kendi çocuğunu anasına havale eden (bence çocuğun kimden olduğunu biliyor ve sizi hazırlıyor ) birine nasıl güveneceksiniz?
Ha diyelim ki emin değil. Şimdiye dek emin olmak için bir girişimde bulunmaması bile mide bulandırıcı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…