Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

Pehh, bunda zaten azcik akil olsa, tekmeyi coktan basardi boyle bir serefsize. Yorumlari begenmedi bence konu sahibi. Kucaginda bi cocukla gozu yasli kalinca anlar anyayi konyayi. Allah akil versin.

nişan bohçası konusunda epey yorum yapmış çünkü herkes ne gerek var demiş

Bir de nasıl masumane anlatıyorsunuz nişanlınızı. İntikam için birlikle olmuş. Kesin emin olmadığı bir çocuk. Onun gayrimeşru olması falan filan.
Bir kere çoktan dna testi yaptırıp çocuk kendininse sahip çıkması gerekirdi. Çocuğun ne günahı var?
Nişanlınız sizi bu sürece alıştırmaya çalışıyor. Pembe hayalleriniz nişanlınızın ilk çocuğunun sizden olması falan oooo...
Böyle bir adamla evlenip aile kurmadan önce bir daha düşünün derim. Eminim o çocuk zaten onundur. Kendi çocuğuna sahip çıkmayan adamdan ne babalık ne eşlik bekliyorsunuz merak ettim doğrusu?
Nişanlınız babası olsada olmazsa da o çocuk adına üzüldüm. Allah yardım etsin. Hayat zor. He bu arada konu sahibesi çocuğun evlilik içi yada evlilik dışı olması fark ettirmez. Bir insanın hayatını böyle etkiletmek çok yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuğun kendinden olduğundan emin sizi yokluyor, kulağa su kaçırıp sizi alıştırıyor.
Sizde bu durumda hala kıskançlıktan bahsediyorsunuz bu da ilginç. Bence yol yakınken dönün evlenmeyin o çocuğun kendinin olduğunu bile bile böyle yapıyor yok annem bakar yok hiç görmem filan, sizin doğurduğunuza da iyi baba olmaz yani

Ben ilk iş olarak dna testi yaptırmasını isterdim çünkü kızın durumu karışık biraz
test babasının nişanlın olduğunu söylüyorsa seve seve katlanacaksın babası sonuçta mecbur maddi ve manevi yanında olacak

3 yıl çıkıyorlar 16 yaşında ayrılıyorlar. Bir de çocukları oluyor. siz kaç yaşındasınız şu anda. İfade çok komik bu arada, hırsından aldatmış hırsından birlikte olmuş.. bu olayların böyle olduğuna emin misin?

Ben anlamadım ki çocuk onun mu ?
Onun ise ne kıskançlığı hanımefendi onun parçası o
Sahiplenmesi gerekiyor masraflarını karşılaması gerekiyor
Çocuk oyuncağımı bu!!!!!

birincisi bu kızla hiçte intikam almak için birlikte olmamıştır inandırıcı değil 16 yaşındayken kız hamile kalıyor hiç ses etmiyor diğer adamdan olmuştur diye diğeri kızla muhtemelen bu sebepten evleniyor.. zaten her ikisiyle beraber olmuşsa o da bilmiyordur kimden çocuk ?nişanlınız şu an kaç yaşında bilmiyorum ama sonuçta ciddi bir konu ve bir şüphe var sizinle paylaşmıyor şimdi paylaşmak nereden aklına geliyor ? en başından şüphesiyle gidip test neden yaptırmamış da şimdi nişanlanıp ilişki sağlamlaşınca paylaşılıyor ?
bence gayet çocuğu yapmışlar kız diğer adamla evlenip senin demiş sonra çocuğun nişanlından olduğu ortaya çıkınca eşi bunu bırakmış nişanlında varsayımmış gibi yapıp seni bu fikre alıştırıyor.
ben olsam bunu bana iş ciddiye binince söylemesinden dolayı o nişanı atarım.. tabi ki o baba olarak bakmalı büyütmeli görmeli ve annesiylede görüşmeli sen sanıyor musun o kadın alın bir daha bana vermeyin der ?
eğer bunları kaldırrım dersen devam et ama o eski türk filminde olan intikam olayına kanma

Çüş bu nasıl bir konu? Nasıl kabullendin ve böyle basit bir şeymiş gibi anlatıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…