Nişanlımın Gayrimeşru Çocuğu

babasıysa eğer ki bir dna testine bakar, kızın tek başına ortada kalmasını beklememeli hemen bir an önce nüfusuna alıp evladına bakmalı zaten.

Konu cok karisik.bu kiz hamile kaliyor sonra sevgilisiyle evleniyor o arada cocuk.doguyor eee sevgilisi demiyomu bu cocuk kimden.
Senin nisanlin emin degil bu cocugun babasi kim.peki;(
Biri durumu ozet gecebilirmi

Ne kadar da sacma bir hikaye
Kiz biriyle evlenmiş o zaman bosandigi kocasi cocugu kendinden saniyor, yani su an cocugun bir babasi var!
Gunun birinde niye ustune atsin cocugu eger derdi birine yamanmaksa, bulmuş iste birini?
Yok o adam da cocuk benden degil diye ayrildiysa kucucuk bir kiz su an gayri mesru bir cocuk mu buyutuyor?
Siz de her seyi bir yana koydunuz ben kendim doguracaktim mi diyorsunuz?
Mavi ekran verecegim birazdan

ben olsam boyle ılıskıler yasayan mantıksız bı adamla evlenmezdım
ozaman sorun kokten cozulmus olur
bu ne ya ne bıcım hayatlar var

KK halkı olarak yine neresinden tutarsan tut elimizde kalan bir konu...
Konu sahibesi senin gerçekten iyi bir psikoloji içinde olduğunu düşünmüyorum...
Her şeyi bir kenara bırak karşındaki adam intikam için bir kızı yatağa atmış bir adam ya kendine gel intikam için bir kişiyle beraber olmak ne aşağılık bir ruh halidir...
Çocuk ondan mı değil mi zaten belli değil...
Kaldı ki ondansa annemler bırakırız nedir adam gibi bari çocuğuna sahip çıksın...
Ne olursa olsun çocuğuna sahip çıkmayan biri Var karşında ne olur bunları düşün...
Bir de '' . Yarın öbür o kıza bir şey olsa veya o çocuğa bakamayacak durumda olsa; karşımıza çıkıp al çocuğuna sahip çık der diyo'' kızın bile demesine gerek kalmadan sahip çıkılması gereken bir çocuk bu, kendinizi o bayanın yerine hiç koydunuz mu acaba ya bu kadar şey varken hala derdiniz kıskançlık mı???

adamın anası ne tepki verir böyle bişey olursa ben onu merak ettim. kaynana demesin birde oğluna, çocuğunun annesiyle evlen oğlum torunum anasız babasız büyümesin diye. Ah birde burdan yakk sonra.

Bence ayrıl mutlu olmayacaksınız

az daha sağlam kurgulasaydın şu hikayeyi ya. dna testi gibi basit bir işlemle çocuğun kimden olduğu ço k kolayca anlaşılabilecekken, ortaya 2.bir adam vs çıkarmışsın.

Kız senin ne dertlerin varmış meğersem önceki konunda nişan bohçasını sorun etmişsin hiç derdin yokmuş gibi.

Zaten herkes söylenecekleri söylemiş, dns testi yaptırsın, belki de babası bile değil, başkasının çocuğunu mu sahiplenecek?

Bi de aklıma şu geldi. Senin eski sevgilinden çocuğun olsaydı, nişanlın bunu kabul eder miydi peki? Çocuğu geçtim seni kabul eder miydi? Sen önce bunu bi sor kendisine.

Ay siz sabah bohca muhabbeti yapan degil misiniz?
Su sorunu halletmeden nasil evlenmeye kalkabiliyorsunuz?
Nisanliniz biyolojik baba mi degil mi belli degilken?
Once netlestirin durumu, baba kendisiyse o cocuga babalik yapmak zorunda
Ha siz bunu kaldirirsiniz kaldiramazsiniz o sizin sorununuz, ayrilirsiniz
Kiskanclikmis, su anda onemli olan buymus gibi
Ne kadar rahatsiniz ya?nisanliniz da sorumsuzun onde gideni.

Allah karaktere zeval vermesın dıcem ama coktan vermıs lutfen kendınıze gelın nasıl bır kandırmakdır bu .. ıntıkam ıcın yaptım uzerıne bırde kımden oldugu bellı olmayan bı cocuk var. yazık gunah gercekten .. evlendıkten snra burada eşimin gayrimesru cocugu sureklı bızde dıye bı konu acmadan toplayın kendiinizi.

Adam intikam için değil düpedüz keyfinden aldatmış sizi, sonra ayşe hanımcık hamile kalmış,şimdi bu durumu size bu senaryoyla sunmuş, siz de inanmış ve hâlâ evlenmeye niyetlisiniz..

Benim senaryom da bu.

Ben sadece o masum yavruya üzüldüm. Babalık yapmayan bir babası ve şimdiden küçücük çocuğa düşman olan babasının eşi olacak öyle mi?
Yavrum bahtı güzel olsun
Ayrıca böyle bir şüpheyle soeumsuzluk yapıp araştırmadan, sahip çıkmayan birine ben babalık konusunda guvenemezdim. Benimde adamdan çocuğum olacak. Keser döner sap döner demişler . Bir gün benim çocuğum da annesiz kalabilir. Demekki bir başka kadın için de benim çocuğuma " görmem onu" der diye de düşünürdüm.
Boşuna dememisler "Erkeğe en çok merhamet yakışır " diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…