..............................
bu insan için imkansızdım ben onuniçin...aylarca peşimden koştu...benimle 1 dk zaman geçirebilmek için neleri göze alıyodu...bazen benmi yanlıyorum diyorum..bazı davranışlarından sora bu insan beni seviyor diyorum sadece işleri gerçekten çok yoğun ve şu sıralar yeni atılımlar içinde....onu hiç böyle yoğunken görmemiştim...
ama telefon konuşmalarımz o kadar kısaldıki...gün içinde çok arar ama hepsi kısa kısa.........biraz daha beklemeyi düşünüyorum......
düğününüz yakınmı canım..Belki de düğün stresi olabilir maddi şeyler belki düşündürüyordur onu...geçici bir durumdur
düğünümüz önümdeki nisan sonu ama yinede kesin tarihimz yok henüz...
nişanlımın eski ilgisi yok.....her konuyu açtığımda işlerden,şu sıralar fazla üstüme gelme diyor..kaçmak uzaklaşmak isityorum diyor bazen...eskisi gibi ince düşünmüyo,iltifat etmiyor..telefonu açnca naber canım demeye başladı..eskiden bu tazr şeyleri yoktu...biz 1 yıl flört dönemi yaşadık 4 aydrda nişanlıyız...
bazen diyorum bu durum düğün stresndenmi kaynaklanıyor acaba ki tek stres yaşayan o sanki..........az önce aadaı mesela o kadar soğuktiki...ben ablama geldim haber vermek için aradım tamam dedi...ben daha açar açmaz bunu söyledi.....bende tamam haber verdin saol dedim telefonu kapadım.....sanki annesne haber veriyor...sevgilim aşkım gibi sözcukleri kullanmaz oldu....
ayrılmayı bile düşünür oldum....eskisi gibi yanıma gelmez oldu..eskiden beni 2 gün görmese dayanamzdı..
çok sıkıldım bu durumdan...hayatmda biri varmı yokmu anlayamıyorum bile artık...konuşmalarımız hep kısa kısa...bazen çok resmleşyor...soğuk geliyor bana...
sizce geçiçi bu durummu...ciddi ciddi ayrılmayı düşünüoyrum artık..çokk sıkıldımm
İnann defalarca konustum bu konuyu ama düzelme olmadı herhangi...gün içinde armasna bişey demiyorum ama eve geldkten sonrada ki konuşmalrmzda kısa...genelde uyuyacğı zaman arıyor...normal değil....ne bilyim eskski gbi iltfatlarıda yok..çok sıkılıyorum onla görşmek dahi istemiyorum artık..neden böyle oldumki
arkadaşlar cevaplarınız için teşekklür ederim...
gelişmelerden bahsedicem şimdide..
önce arkadaşların sorularına cvp vereiyim..
bu davranışları son 1 ayda sergimeleye başladı ama ufak ufak...
burcuda başak,
şimdi konumuza gelelım..
bu bahsettğim olaydan sonra nişanlımla uzun uzun konuştum,ne konuşacağımı,derdimi nasıl anlatarak kendimi daha iyi ifade edebilceğimi düşünüdüm uzun süre..
dedimki son 1 aydır naber canım diye açıyosun telefonları,eskiden daha nazıktin,kelimelerini süzgeçten geçirirdın...bana cevabı ise inana farkında değilim oldu...çok haklısın..sana bu şekilde konuşmamam gerekirdedi...
son zamanlardaki davranışarın beni üzüyor,hayal kırıklıkları yasatmaya başlıyosun bana...hatırlasa benimle 5 dk görüşmek için ne diller döktüğün günleri..
kolaymı elde ettin sahip oldgun bu sevgiyi dedim......beni sana bağlayan tek şey bu yuzukmu...yüzüğü atınca stresin hiçbişeyin kalmayacaksa eğer atayım bu yuzuğu....
eğer bana yürekten bağlıysan ben atsam sen acısını yavaş yavaş yaşarsın önce...daha sonra pişmanlıklar sarar dört bi yanını...arkadaşlarının düğünü oldgnda bi hiç uğruna beni kaybettğin günleri anıcaksın.....biliyorum beni çok sevdiğini.....ama yasadığn iş stresimi yani bunu tek nedeni...yoksa birilerinin konuşmaları seni etkliyormu dedim.......bak şunu artık idrak et dedim,bundan 50 yıl sonra ailelerimiz belkide hayatta olmayacak....kardeşlerimiz desen hepsi çoluk çocuğunun derdine düşcek....o zaman elinde bastonun olsa bile diğer elinden ben tututacm senin....birlikte yüzümüzdeki çizgileri görücez...saçımızın beyazlamasını...belkide ölümü birlikte tadıcaz....
ben senin hayatındaki sonuncu öncelik değil,hep ilk öncelik olmalıyım...bende seni hayatımdaki ilk öncelik yaptım....seni 1.5 yıldır tanıyorum,bazen bana anlatamadığın konuları anlayabiliyorum...hiçbişey söyleme...ablaların konusuyor,ailen mutlaka yorum yapıyor....ve sende çabuk etkileniyosun.....ister istemez bana karşı tavırlarn değişiyor...bunu anlamamak için ne olmam lazım dedim.....sen 29 yaşında bi bireysin...ablaların senden büyük,aileler...yarın bigün bizde seninle bi aile kurucaz....ilerde pişman olacagın hiçbişey yapma...biliyorum sen bu kadar ince ruhlusun..seni ben bu yuzden seçtim...ailene karşı yüzelttğin için,savunduğun koruduğun için seçtim...bana aldığın hediyeler için dedği hatırlasana otorup karaklem resmimi yapmak için saatlerce emek harcamıştın,bana vbugüne kadar verdğin en güzel hedye bu oldgu için seçtim....hastalandğmda sormadan etemeden alde ilaçlarıma kadar düşünüp aldğn için seçtim...kibar,saygın oldugun için seçtim...ama senden uzaklaşmamaı istiyorsan eğer bu şeklde davranmaya devam et......bu davranışarın sadece senden uzaklaşamamı sağlıyor,seni sevmemekten korkuyorum anlıyomusun?bu korkuyu daha fazla yasşatma bana...bak işlerinde yoluna giriyor yavaş yavaş falan filan kızlar kusura bakma baya uzun oldu belki benimle aynı durumda olan arkadşlar vardır nasıl konuşcaklarını kafalarında tasarlamaları için yazdım fikir amaçlı:)
oda söylediklermden çok etkilendi....sana yasaştmak istedğim bi hayat var..bunu yasatmak için çabalıyorum ve olmayacağndan korkuyorum....iş hayatımın daha iyi noktaya gelmesi için seni ihmal ediyorum...daha çok çalşıyorum.....ben sana bugüne kadar ne yaptıysam hepsi içimden gelerk yaptğım şeylerdi...senin bi gülümsemen bile benim için bi ömre bedel....seni üzmek bu hayatta isteyebilceğim son şey bile değil..söylemek istemezdim ama doğum günün için 2 hafdadır koşturuyorum ve bu yuzden senınle görüşemeyorum,biraz kendmi uzaklaştrmak istedim sana güzel sürprzler hazırlıyorum dedi...aslında ben seni yürekten seviyorum....sen hayatımn heryerındesin...aklımdan hiç çıktığın yokki...bazen iş hayatın vermş oldgu zorluklar yüzünden sana yanstabiliyorum.........gibi daha biçok yazamadğm cümleler söyledi...sonuç
sanırım hersey yoluna giriyotüm gün meslea yaptlarını düşünüp kendsne kızdğı itiraflarnda bulundu....kendnsı afftrmek için yarın için güzel bi sürprz yaptnı söyledi....ve sen yoksan bu hayat,hersey ama hersey o kadar boşki....ne olur bitirme kelmsni bidah aklına getrme...perişan oluyorum düşüncesi bile beni mahvetti...
benımle konuştğun için teşekkür ederim.....ben bunların çoğunun farknda değildim gibi şeyler söyledi kızlar...bazen güzel güzel sakin sakın konuşmak gerçekten çok işe yarıyo...
bağır çağır yapmadım...hemn bitirmedim....benımle aynı sorunu olanlar konuşsun..bende işeyaradı dilerim sizdede yrar...allah başka büyük der vermesin
sizi seviyorum kk
Yazdıklarının hepsini okudum canım.Benzer bir durum yaşamış olduğum için yanıt verme ihtiyacı duyuyorum.Ben şöyle hissettim yazdıklarını okuduktan sonra...Nişanlının üzerinde seni maddi anlamda doyurabilmek konusunda(hediyeler,süpriz,yaşam standardı vs...) ciddi bir endişe hasıl olmuş.Şimdi oturup dürüstçe kendine sorman gerekiyor.Bunu hissetmesine sebep olacak ne yapmış olabilirim?Ben yazdıklarından anladığım kadarıyla senin maddi değerlere düşkün bir yapın olduğunu sanmıyorum.Sevgiye dair çok önemli noktalara çok güzel değinmişsin çünkü.Fakat ne yazık ki,özellikle evlilik arifesinde ilişki iki kişilik bir kavram ve özel olmasına rağmen üçüncü kişiler ortalığı karıştırabiliyor.Bazı durumlardan senin hiç haberin bile olmuyor olabilir.Ailen ya da akrabalarından maddi yönde bir baskı gördüyse nişanlın,paniklemiş olabilir.Bu da yine sana ve geleceğinize önem verdiğini gösterir.Bence onun içine biraz olsun su serpmek adına,ailelerin elbette saygı duyulması gereken önemli bir yere sahip olduklarını ama evlendiğinizde kapınız kapandığı anda içeride yaşanacaklardan sadece sizin sorumlu olacağınızı anlatmaya çalış.Kim ne derse desin,sevgiye aç bırakmaması gerektiğini ve gerisinin aşılabileceğini anlamasını sağla.Çünkü bu endişeyle uzun süre yaşarsa kendini çok yıpratır,sinirleri gerilir ve bir süre sonra ister istemez bu ilişkinize de yansır.Allah hayırlısıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?