canım teşekkür ederim yazdıkların için..
nişanlımın beni maddi anlamda doyurabilmek için sürekli çaba halinde olması doğru..bunun nedeni ise benim aileden maddi dururmum onunkine nazarn daha iyi...o sonrada maddi durumu düzelmiş biri ben ben kendimi bildim bilelei hep güzel bi hayat içinde oldum çok şükür ama annemle babamın zamanında ne sıkntlar yasayark bu zamana geldğni bildiğim için asla madyata önem verdim..aksıne sevgi olduktan sonra aşılamayacak hiç bişeyin oldguna inanıyorum...nişanlımı severkende asla onun bana yaptığı sürprzlerle değerlendrmedim..tamam her kız gibi buda benım hoşuma gidiyordu ama elleryle yazdğı bikaç satır benım için çok daha büyük önem arz etti..
nişanlım bunu iyi idrak edememiş ve sanırım bu konuşmadan sonra anladı herseyi...ve ben onada söyledim artık gereksiz harcamalr yapma ...herbeğendğim şeyi alman beni mutlu etmıyor aksıne düğün arifesnde masrafa girmen canımı sıkıyor artık dedim bundan önceki konuma bakarsanız bunun üzerinede bi problem yaşamştık ve bu konuşmada onuda açığa kavuşturduk..
teşekkür ederim güzel dileklerin için,umarım bundan sonra hersey daha iyi olur..:)