Nisanlimin hareketleri

Gizemmkomut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
190
91
23
27
Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladım bir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?

birbirinize uygun değilseniz zorlamayın,ayrılın. nişanlılık döneminin amacı da birbirini tanımaktır zaten.

kaldı ki ufak tefek düzeltmeler,ricalar yapılır ama siz beyefendiyi komple değiştirip kendi dilediğiniz bir karaktere/ insana dönüştürmek istiyor gibisiniz. yani majör değişiklikler talep ediyorsunuz.

devamlı çocuk gibi bir şeylerin dikte edilip, uyarılması,o adam açısından da bir süre sonra patlak verir bence.

eğer ömrünüz böyle geçecekse,her ikinizin de kendine uygun insanlar bulması daha mantıklı ve sağlıklı olur gibi.

çünkü dediğim gibi hem o bıkacak bir yerden sonra, hem de sizin sabrınız yetmeyecek,siz de bıkacaksınız böyle giderse.

Hayır uyarmıyorum. İnsan içinde utanacagim biriyle birlikte olmak istemezdim. Ben oyle agir başlı bir tip değilim yeri geliyor baya cıvıyoruz ama herşeyin bir yeri, ortami var. Bazi şakalar ve sohbetler samimi arkadaş ortamindayken gider, bazi şeyler evde baş başayken gider. Tutup bunlari tek tek ben ögretecek değilim. Ortamina göre konuşmak ve davranmak önemli.

Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artik napsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi

Evet kesinlikle Nisan da taki sırasında bu denmez,arkadaş ortamı olur konu açılır o zman bende bir sey demem güluşürüz ama kalabalıkta yapması işte uyarmadan olmuyor

Ben çok ciddi biri olmadığım için takmıyorum bu tür şeyleri. Ben güler geçerdim, aralarında alınmaca gücenmece olmuyorsa sorun yok. Neden değiştirmeye çalışıyorsunuz? Size uygun değilse neden berabersiniz? Yaptığınız çok büyük bir hata ve sonu büyük bir pişmanlık olur.

Son düzenleme:
23 yaşındasın ve 30 yaşında biriyle evleniyorsun adamda olgunluk desen o da yok. Neden ya

Evet kesinlikle Nisan da taki sırasında bu denmez,arkadaş ortamı olur konu açılır o zman bende bir sey demem güluşürüz ama kalabalıkta yapması işte uyarmadan olmuyor

İşte nereye kadar uyaracaksin. Şu şakayi şu ortamda yap, bu muhabbeti aramizda yapalim, şunu aile içinde soyle veya soyleme şeklinde ögretebilecek misiniz? Cocuk olsa ogretilir belki ama bilemedim.

İnanılmaz yorucu bir durum değiştirmeye çalışmak. Adam bu, özü de bu. Değiştirmekle uğraşmak kadar saçma ve gereksiz bir şey olamaz. İlişkide anne rolüne bürünüp kazık kadar insanları çocuk gibi uyarmak hoş değil. Ki kıyafetine kadar diyorsun, hiç sağlıklı bir durum değil.

Ya yanlış anlamayın , eski konularınıza baktım da bir. Görücü usulü tanışmışsınız sanırım, ve ta en başından beri beyefendinin üslup problemi varmış gibi duruyor.

Size “ güzellik istesem seninle olmazdım” tarzı dangalakça bir cümle kurmuş hatta daha ilk günden…

Hanımefendi bence bir gözden geçirin ilişkinizi. Bu adam dan dun konuşuyor, ve nerede nasıl davranacağını bilmiyor..

Sürekli uyarmaktan bıkıp, soğuyabilirsiniz ileride…

Eğer yine de ayrılığı düşünmüyorsanız, çok yorucu bir ömür sizi bekliyor gibi. Çünkü sürekli bir şeyleri düzeltmeye çalışmak bir yerden sonra insanı acayip yoruyor ve sevgi de kurtarmıyor bazı durumlarda. Önceki ilişkimde bunu ben de yaşamıştım.

Çünkü kazık kadar adamlar malesef tamamen değişemiyorlar. Baştan ben senin istediğin gibi biri olurum demesine şaşırmadım, diyorlar zaten ama olmuyorlar işte. Onlar da ne kadar severse sevsin bir süre sonra sıkılıyorlar sürekli uyarılmaktan ve azarlanmak gibi de algılayabiliyorlar. Sonunda 'eeeh yeter be' dedikleri bir yer illa oluyor. İki taraf için de yorucu hale geliyor.

Tabi bunlar çevremden ve kendi eski ilişkimden dolayı düşündüklerim. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama o 'ben senin istediğin gibi biri olurum' demesine çok güvenilmez, ona net olarak eminim.

Abim 33 yasinda ama cocuksu hareketleri vardir hep. Kardesim 24 yasinda abimden olgun.
Ilk evliligindeki kadin cok agir basliydi hatta fazlasiyla, birbirlerine uyusmuyomardi abime gore o cok monoton duygusuz sonuk biriydi.
Simdi nisanlisi cok neseli sen sakrak.
Cocuksu yapili biriyle evliligi kaldirabilecekseniz neden olmasin

Bu nişanlı, kız kardeşinle seni sürekli kıyaslayan, o daha uzun, daha zayıf, senden daha zevkli diye garip garip laflar neden kişi değil mi? Güzellik istesem seninle olmazdım da demiş birde nasıl bir motivasyonla nişanlandiniz da evlenmeyin düşünüyorsunuz?
Karşılıklı sırf adet yerini bulsun diye yapılacak bir evlilik.

Hem sogumaktan hem soğutmaktan korkuyorum bende işte karşı taraf içinde kötü

Bosandilar mi yani

Nişanlınızın berbat bir üslubu ve çok seviyesiz bir şaka anlayışı var. Bu sizin nişanlınızın mizacı ve zekasiyla alakali.

Zeka ve mizaç Allah vergisidir ve bunlar değişmez.

Kısacasıni atalarımız söyler;
Can çıkar huy çıkmaz.
Yedisinde neyde yetmişinde odur.
Sokma akıl yedi adım gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…