- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Siz yarı yolda kalabilirsiniz ama. Beni böyle tanıdın böyle kabul ettin der. Anlamıyorsunuz, evlendikten sonra mucize olmayacak. 10 yıldır ailesini ara sıra arayan erkekler bile evlendikten sonra annem annem oluyorlar. Evlilik sonrası her zaman daha zordur. Şimdi nişanlısınız aynı evde yaşamıyorsunuz. Aile akraba ortamlarında takılıyorsunuz. Yarın evlenince evinizde misafir ağırlayacaksınız veya siz akrabalarınıza davet edileceksiniz. Bu zamana kadar nasıl geldiyse bundan sonra öyle gidecek. 30 yaşına gelmiş birinin karakterini kişiliğini değiştiremezsiniz ters teper. Bu neşeli olmakla eğlenmekle ilgili değil. Bu, yeri ve zamanı ayarlayamamak.Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Maalesef birbirinizden çok farklisiniz, evlerseniz bile sorunlar kaçınılmaz olacak , iyi düşünün...Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladımbir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
muhtemelen ondan daha olgunsunuz. siz nasilsiniz diye sormuşsun, ben esime boyle yapmam, kendisi olgundur zaten. baska yönlerine odaklanmaya calisin, daha iyi yönlerini görmeye calisin. zaman geçtikçe esler birbirine benzer, o da sizden bir şey ogrenir. davranislari değişir. ama senin bakman gereken seyler, ev gecindirme sorumluluğu var mi? para hesabi biliyor mu? vs vsHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladımbir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
yasin kucuk olduğu icin öyle düşünüyorsun, diger mesajlarını da okudum, sakin acele etme. ayrica çok istiyor çok seviyor vs diye karar verme. sen kendin ne istiyorsun ona bak. erkekler de erkek aileleri de genelde evlenene kadar çok istekli oluyor, sonra değişiyorlar.Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Ummaya başladıysan akıl vermeyelim o halde.Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdirumarım böyle bir sonumuz olmaz
Evlendiğinde tekrar gel konu aç.Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Kalmam böyle ağır tiplerden hiç haz etmem zaten ben bu hayatı yaşamaya geldim + şu olayı da hiç anlamam evli olunca noluyo? Karakter mi değişiyor ? Bir anda farklı bir insan mı oluyorsunuz ? Bunu çevremden de çok duydum her duyduğumda ayrı garipsedim evlisin artık o giyilmez evlisin artık şuraya gidilmez evli insanın bekar arkadaşı olmaz sonra biz niye mutsuzuz hayatı kendinize zorla zehir ediyorsunuz resmen. Şunu da eklemek istiyorum anne modundan çıkın onun zaten bir annesi var anne değil eş hayat arkadaşı olunHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladımbir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
İstediği özellikte kadını seçebileceğini düşünmesiYa yanlış anlamayın , eski konularınıza baktım da bir. Görücü usulü tanışmışsınız sanırım, ve ta en başından beri beyefendinin üslup problemi varmış gibi duruyor.
Size “ güzellik istesem seninle olmazdım” tarzı dangalakça bir cümle kurmuş hatta daha ilk günden…
Hanımefendi bence bir gözden geçirin ilişkinizi. Bu adam dan dun konuşuyor, ve nerede nasıl davranacağını bilmiyor..
Sürekli uyarmaktan bıkıp, soğuyabilirsiniz ileride…
Ney senin yanlış anlaman acaba? Söylediği sözleri, kardeşinle sizi seni kıyaslamalarını yazdın buraya? O lafları dememiş de kendin mi uydurmuşsun?Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Hareketlerinden rahatsız olmanız normal farklı karakterler olduğunuz için. Ama ben karakterimi kimse için değiştirmezdim bana bu şekilde davranılması da hoşuma gitmezdi. Yol yakınken dönmek hepiniz için daha iyi olabilir. Şu an idare edersiniz birbirinizi ama bu 10 yıl sonra çok daha zor olabilir.Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladımbir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
İstediği özellikte kadını seçebileceğini düşünmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?