Nisanlimin hareketleri

Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Siz yarı yolda kalabilirsiniz ama. Beni böyle tanıdın böyle kabul ettin der. Anlamıyorsunuz, evlendikten sonra mucize olmayacak. 10 yıldır ailesini ara sıra arayan erkekler bile evlendikten sonra annem annem oluyorlar. Evlilik sonrası her zaman daha zordur. Şimdi nişanlısınız aynı evde yaşamıyorsunuz. Aile akraba ortamlarında takılıyorsunuz. Yarın evlenince evinizde misafir ağırlayacaksınız veya siz akrabalarınıza davet edileceksiniz. Bu zamana kadar nasıl geldiyse bundan sonra öyle gidecek. 30 yaşına gelmiş birinin karakterini kişiliğini değiştiremezsiniz ters teper. Bu neşeli olmakla eğlenmekle ilgili değil. Bu, yeri ve zamanı ayarlayamamak.
Bizim Türk kadınlarının bir numaralı problemi bu, ben düzeltirim. Hayır düzeltemezsin, bir süre baskılarsın sonra da ben böyleyim işine gelirse diye patlar. Siz bile isteye gayet gönüllü kendinizi ateşe atıyorsunuz. Hiç birimiz sizi tanımıyoruz evlenin evlenmeyin bize ne. Ama buraya konu açıp soruyorsanız, uyarmak tehlikeyi göstermek bizim görevimiz.

Maalesef birbirinizden çok farklisiniz, evlerseniz bile sorunlar kaçınılmaz olacak , iyi düşünün...

Mesele uyarmaniz degilde yarin birgun siz hamile kalip dogum yapsaniz size şşş şiskoog naberr? Iste bunu o lohusa kafayla kaldiramazsiniz? Siz daha agirbasli biriyseniz oyle biri ile yuva kurmak daha mantikli olurdu. Bir akrabamiz var adamda resmen gulme refleksi yok normalde insanlarin gulmekten altina iseyecegi seylere bile tebessum daha etmiyor adam,eside bor o kdar neseki sen sakrak ama aralarinda uyum yok elektrik yok hatta cinsel acidan yakinlasma bile yokmus tedavi ile cocuk sahibi oldular. Evlilik simdiki yasinizdan itibaren omrun sonu demek iyi dusunup dogru karar vermeye calisilmali. Bende esimi uyaririm bazen ama gozume batmayan seyler bunlar minik bi hatirlatma gibi yani. Bu kotu bisey degil eksikliklikleri tamamlamak gibi .

muhtemelen ondan daha olgunsunuz. siz nasilsiniz diye sormuşsun, ben esime boyle yapmam, kendisi olgundur zaten. baska yönlerine odaklanmaya calisin, daha iyi yönlerini görmeye calisin. zaman geçtikçe esler birbirine benzer, o da sizden bir şey ogrenir. davranislari değişir. ama senin bakman gereken seyler, ev gecindirme sorumluluğu var mi? para hesabi biliyor mu? vs vs

Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
yasin kucuk olduğu icin öyle düşünüyorsun, diger mesajlarını da okudum, sakin acele etme. ayrica çok istiyor çok seviyor vs diye karar verme. sen kendin ne istiyorsun ona bak. erkekler de erkek aileleri de genelde evlenene kadar çok istekli oluyor, sonra değişiyorlar.

Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdir umarım böyle bir sonumuz olmaz
Ummaya başladıysan akıl vermeyelim o halde.
Arkadaşta ata sözünden örnek vermiş.
Sokma akıl yedi adım gider diye

Eşim nerede nasıl davranmasını bilen birisi aynı şekilde bende öyleyim ha arada birbirimizi uyardigimiz konular illa ki oluyor ama sürekli sürekli olmaz ki bu

Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Evlendiğinde tekrar gel konu aç.
Biz de öğrenmiş oluruz birileri istedi diye mizac değişen erkek varmış diyerek.

Kalmam böyle ağır tiplerden hiç haz etmem zaten ben bu hayatı yaşamaya geldim + şu olayı da hiç anlamam evli olunca noluyo? Karakter mi değişiyor ? Bir anda farklı bir insan mı oluyorsunuz ? Bunu çevremden de çok duydum her duyduğumda ayrı garipsedim evlisin artık o giyilmez evlisin artık şuraya gidilmez evli insanın bekar arkadaşı olmaz sonra biz niye mutsuzuz hayatı kendinize zorla zehir ediyorsunuz resmen. Şunu da eklemek istiyorum anne modundan çıkın onun zaten bir annesi var anne değil eş hayat arkadaşı olun

Tabii ki yapmıyoruz böyle şeyler normal değil çünkü. Karşınızdaki kişiye saygı duymuyosunuz demek bu. Karşınızdaki kişi de kendine saygı duymuyor. Kim ne derse desin adamı parmağında oynatmak değer görmek değildir

İstediği özellikte kadını seçebileceğini düşünmesi

Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Ney senin yanlış anlaman acaba? Söylediği sözleri, kardeşinle sizi seni kıyaslamalarını yazdın buraya? O lafları dememiş de kendin mi uydurmuşsun?
Bu adam kardeşinle birlikte, senin fikirlerini düşüncelerini eleştirilmiş. O sana cıvık geliyor sen ona resmi, ciddi. Birbirinizi değiştirmeye çalışıp mutlu olacağınızı sanmanız tam bir hayal kırıklığı olacak evlenince. O zaman herşeyi daha çok batmaya başlar.

23 yaşındasın, görücü usulu tanıştın şu teknoloji çağında. Sokak, her yer adam dolu sen görücü usulü bu saçma sapan tiple tanışıp ilişkiye başladın. Herif her ağzını açtığında ayrı saçmalıyor cringe'in teki. Sana resmen çirkinsin diyor, kardeşinle kıyaslıyor, kilonuzu kıyaslıyor. Aman sakın kaçırma bu altın çüklüyü hemen evlen. 23 bayağı geç bir yaş çünkü bir daha asla böyle rezilini bulamazsın. Çükü olsun yeter karakteri olmasa da olur zira bazılarınız için.

Hareketlerinden rahatsız olmanız normal farklı karakterler olduğunuz için. Ama ben karakterimi kimse için değiştirmezdim bana bu şekilde davranılması da hoşuma gitmezdi. Yol yakınken dönmek hepiniz için daha iyi olabilir. Şu an idare edersiniz birbirinizi ama bu 10 yıl sonra çok daha zor olabilir.

Kendinizden pay biçin ya. Sırf başkası istedi diye karakterinizi değiştirebilir misiniz?

böyle adamları nereden buluyorsunuz allah aşkına
nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen aklı başında olmayan ağzından çıkanı kulağı duymayan insan
niye evlenmelere kalkıyorsunuz daha ?
amaç ne ?
ben olsam buz gibi soğurum hiç hoşlanmam öyle konuşanlardan adam dediğinin bir ağırlığı olur zaten geç olgunlaşıyorlar birde bu elle tutulur yanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…