Nisanlimin hareketleri

Bosandilar mi yani
Evet ilk evliliginden bosandi
Abim bana gore cok zor karakterli huysuz cocuksu yapida birisi
Evlendigi kisi gercektende agir abla tarziydi
Ben konusmayi severim eglenceliyimdir ama yerine gore, evlendigi kisiye soru sorsan agzindan zor cvp cikar okadar agir ablaydi yani.
Olmadi bitti evlilik.

Haklısınız huylar değişmiyor

Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdir umarım böyle bir sonumuz olmaz

Eklentiler

• Screenshot_20220122-131656_Instagram.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 78
Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdir umarım böyle bir sonumuz olmaz
Bende oyleyimdir sizin gibi.
Ex gelinimizin disinde tel oldugunu 2bucuk yil sonra ogrendik dusunun artik. Bunu onu kotulemek adina yazmiyorum, herkesin bi karakteri var. Esler birbirini kaldiracak karakterde olmali yoksa cok zor oluyo o evlilik
Umarim oyle olmaz siz yinede iyi gozemleyin

Ciddi misiniz o da çok fazlaymış cidden ya
Hakkımızda hayırlısı

Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan

Kimse kimsenin istediği gibi biri olamaz.

Önünüzde koca bir tuzak var bunu görüyorsunuz, çevreniz size dikkat et diyor,içgüdünüz size sürekli mesaj veriyor siz ben bu tuzaktan atlarım diyerek üzerine doğru koşuyorsunuz.Lutfen yanlış anlamayın ,sevginize de inanıyorum ama evlilik zordur, öyle nişanlılık evresi gibi 3-5 ay sürmez,olmayacak şeyleri ben oldururum hayalî kurmayın, yıpranan siz olursunuz.

Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz

Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Üzgünüm ama bu erkeklerin genelde söylediği bir yalan ,"evlenince değişirim"
Kimse karakterinden bu kadar kolay tâviz vermez, kadın erkek farketmez.Eğer özü buysa çok zor,belki çocuk olunca onlar biraz büyüyünce biraz olgunlaşır" belki" sizin buna gücünüz var mı? Her olayda alttan alıp tolore edebilir misiniz?
Onu sevdiğinizi burdan anlayabiliyorum, ayrılın demek bize kolay ,size yıkıcı. O zaman nişanı uzatıp süreci takip edin.

Senin istediğin gibi bir olurum dese bana biri buz gibi soğurum.
Gelmişsin kaç yaşına benim yönlendirmeme göre mi hareket edeceksin, doğru-yanlışa göre mi?
Ayrıca birini değiştirmek yada düzeltmek çok zor. Evliliklerin ebeveyn ilişkisine dönmemesi için düzeltme çabasının olmaması gerekiyor. Sürekli çocuk yetiştirir gibi o orda söylenmez burda söylenmez mi diyelim ne yapalım

ee yuh açıkçası. konu sahibine boşa laf anlatıyormuşuz meğersem daha kendine zerre dsaygısı yokmuş.bunu duyduğu anda eytera beh çekip göndermesi lazımdı adamı.

gelininizin dişinde tel olunca ne oluyor ?

4 ay sonra evlenirsiniz, 5 ay sonra da buraya "eşimle anlaşamıyoruz" diye konu açarsınız.
Aynı evin içine girince düzelir sandım, evlenince sorumluluk alır düzelir sandım, baba olunca düzelir sandım...Konuları bir tarayın bakalım kaç tanesi düzelmiş. Ayrıca nişanlınız yerini ve zamanını ölçmeden dan dun konuşan biri. Devamlı acaba şimdi ne söyleyecek diye tedirgin mi gezeceksiniz? 30 yaşında adamı giyimine kuşamına kadar çocuk gibi uyarmak neyin nesi? Kadınlarla böyle konuşulmaz demeniz bana çocuk eğitmek gibi geldi. Hani 5 yaşında çocuk birine kötü bir şey söylerse uyarırız, çok ayıp böyle söylenmez deriz.
Kendiniz eder kendiniz bulursunuz. Nişanlınızla birbirinize göre değilsiniz. İki üç defa uyarmanıza ses çıkarmaz ama dördüncüde "sen benim annem misin her şeyime karışıyorsun, benim huyumu suyumu biliyordun bilerek evlendin" der. Ayrıca bence siz de yavaş yavaş olmayacağının farkına varmışsınız. Size de yazık nişanlınıza da. Belki kendi gibi, söylediği yaptıgı göze batmayan, karşılıklı eğlenebileceği birini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…