- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Evet ilk evliliginden bosandiBosandilar mi yani
Haklısınız huylar değişmiyorNişanlınızın berbat bir üslubu ve çok seviyesiz bir şaka anlayışı var. Bu sizin nişanlınızın mizacı ve zekasiyla alakali.
Zeka ve mizaç Allah vergisidir ve bunlar değişmez.
Kısacasıni atalarımız söyler;
Can çıkar huy çıkmaz.
Yedisinde neyde yetmişinde odur.
Sokma akıl yedi adım gider.
Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdirEvet ilk evliliginden bosandi
Abim bana gore cok zor karakterli huysuz cocuksu yapida birisi
Evlendigi kisi gercektende agir abla tarziydi
Ben konusmayi severim eglenceliyimdir ama yerine gore, evlendigi kisiye soru sorsan agzindan zor cvp cikar okadar agir ablaydi yani.
Olmadi bitti evlilik.
Bu nişanlı, kız kardeşinle seni sürekli kıyaslayan, o daha uzun, daha zayıf, senden daha zevkli diye garip garip laflar neden kişi değil mi? Güzellik istesem seninle olmazdım da demiş birdenasıl bir motivasyonla nişanlandiniz da evlenmeyin düşünüyorsunuz?
Karşılıklı sırf adet yerini bulsun diye yapılacak bir evlilik.
Bende oyleyimdir sizin gibi.Ya ben o kadar değilim yeri gelip eğlenmeyi de bilirim oynamayı gezmeyi konuşmayı her şekilde uyarım ama kalabalık yerlerde de çok ağır başlıyimdirumarım böyle bir sonumuz olmaz
Ciddi misiniz o da çok fazlaymış cidden yaBende oyleyimdir sizin gibi.
Ex gelinimizin disinde tel oldugunu 2bucuk yil sonra ogrendik dusunun artik. Bunu onu kotulemek adina yazmiyorum, herkesin bi karakteri var. Esler birbirini kaldiracak karakterde olmali yoksa cok zor oluyo o evlilik
Umarim oyle olmaz siz yinede iyi gozemleyin
Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondanEski konularınızı okudum. Bir konunuzda adam baldızsever sapık. Bir konunuzda size çirkin demiş açıkça. Neden bu adamla evlenmek istiyorsunuz? Toplumun evde kalma baskısı mı, hormonların çocuk doğur baskısı mı?
Vallahi bakCiddi misiniz o da çok fazlaymış cidden ya
Hakkımızda hayırlısı
Kimse kimsenin istediği gibi biri olamaz.Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artiknapsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuzÖnünüzde koca bir tuzak var bunu görüyorsunuz, çevreniz size dikkat et diyor,içgüdünüz size sürekli mesaj veriyor siz ben bu tuzaktan atlarım diyerek üzerine doğru koşuyorsunuz.Lutfen yanlış anlamayın ,sevginize de inanıyorum ama evlilik zordur, öyle nişanlılık evresi gibi 3-5 ay sürmez,olmayacak şeyleri ben oldururum hayalî kurmayın, yıpranan siz olursunuz.
Üzgünüm ama bu erkeklerin genelde söylediği bir yalan ,"evlenince değişirim"Her şeyin farkındayım ama karşımdaki inatli ben yaparım ben olurum diyor bu şekilde diyen birini de yarı yolda birakamiyorsunuz
Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Hayir hiçbir alakası yok onunla.Seviyorum istiyorum da aslında onu ama işte bazı hareketleri hoşuma gitmiyor uyarmaktan da çekiniyorum bunun için de bırakmak istemiyorumCinsellik mi yasadiniz? Ondan mi ayrilamiyiorsunuz?
Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artiknapsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Bu nişanlı, kız kardeşinle seni sürekli kıyaslayan, o daha uzun, daha zayıf, senden daha zevkli diye garip garip laflar neden kişi değil mi? Güzellik istesem seninle olmazdım da demiş birdenasıl bir motivasyonla nişanlandiniz da evlenmeyin düşünüyorsunuz?
Karşılıklı sırf adet yerini bulsun diye yapılacak bir evlilik.
gelininizin dişinde tel olunca ne oluyor ?Bende oyleyimdir sizin gibi.
Ex gelinimizin disinde tel oldugunu 2bucuk yil sonra ogrendik dusunun artik. Bunu onu kotulemek adina yazmiyorum, herkesin bi karakteri var. Esler birbirini kaldiracak karakterde olmali yoksa cok zor oluyo o evlilik
Umarim oyle olmaz siz yinede iyi gozemleyin
Mesele tel değil de o kadar az konuşuyor ki ağzındaki telleri 2,5 yıl fark etmedik demek istemişgelininizin dişinde tel olunca ne oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?