- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Hicc bise olmuyo telide olabilir curugude kirigida benim 2 disim yok kizim tel takiyo noldu yani noluyo hic bise olmuyogelininizin dişinde tel olunca ne oluyor ?
ne yanlış anlaması ya? kardeşinle kıyaslamasını nasıl yanlış anlayabilirsin? adam her dediğini kılıfına uyduruyor, sen yanlış anladın diye manipüle ediyor, değişirim diye palavralar sıkıyor sen de inanıyor musun? ya aşırı derecede safsın ya da bilerek görmemek için elinden geleni yapıyorsun. ayrılmayı göze alamıyorsan evliliği ertele bari. evliliği ertelemek boşanmaktan daha kolay emin ol. ama eminim yine nişanlın manipüle eder ikna eder seniKardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
Aranızda kaç yaş var acaba??Hep çok büyük muş gibi bahsediyorsunuz.Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artiknapsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Köprüyü geçmeyi bekliyor, evlenince eski ayı olacak.Ya kendisi bunu kabul etti en başından ben seninle yapamam dedim ben her şeyde senin istediğin gibi biri olurum dedi.Hep olumlu konuştu ben bir şeyler derken şikayet etmiyor haklisin diyor ama bende kocaman adamı uyarmaktan çekiniyorum artiknapsam bilmiyorum cidden artık çok ilerledik ve seviyoruz da birbirimizi
Çok zorladın değil mi kendini ikna edebilmek için? Bunu kabul ederek devam etmen zaten mümkün değildi, motivasyon gerekiyordu, o da kendi kendini aptal yerine koymaktan geçiyordu.Kardeşimle ilgili bir problem yok hepsi benim yanlış anlamam ondan emin olmasam devam etmezdim. Bu adama çok farklı bir şekilde bağlandım da ondan
arkadaşlarıyla aralarındaki goygoya karışmıyorum o da bana karışmazHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladımbir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?
Köprüyü geçmeyi bekliyor, evlenince eski ayı olacak.
Olmaz canım ya:/Bilmiyorum gerçekten bilmiyorumolacağına o kadar inandırdı istedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?