Annesiyle konuştm herşeyi biliyo oda oğlunun hatasının farkında. Kendileri de çok hata yaptı sürekli aramıza girdiler. Artık siz mutlu olun aranızı düzeltn bizi boşverin diyoannesinin gözünde seni küçük düşürmüş sence annesi artık seni eskisi gibi görür mü?
Annesiyle konuştm herşeyi biliyo oda oğlunun hatasının farkında. Kendileri de çok hata yaptı sürekli aramıza girdiler. Artık siz mutlu olun aranızı düzeltn bizi boşverin diyo
Kime neye inanacağımı o kadar şaşırdım kien iyi sen bilirsin işin içinde olan sensin ben samimiyetlerine inanıyorum diyorsan yoluna devam et
Değişeceğim diyen birine zaten güvenme, arayı bulmayı bırak direk seni kötülemiş, nerde bunun olgunluğu? Sen onun yerinde olsan nişanlını annene kötülermisin?Değişeceğim diyo ayrılcaz diye çok korkuyo hiç mi umut yok yaaskerden önce böyle değildi şuanda da hatamı telafi etmek için herşeyi yaparm diyo of galiba bi umut ışığı arıyorum
Ana kuzusu bi adam çok zorMerhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım
ailenin tavsiyesini al onların içgüdü ve tecrübeleri seni daha doğru yönlendirirKime neye inanacağımı o kadar şaşırdım ki
Aksine hatası olsada kapatmaya çalıştm hepDeğişeceğim diyen birine zaten güvenme, arayı bulmayı bırak direk seni kötülemiş, nerde bunun olgunluğu? Sen onun yerinde olsan nişanlını annene kötülermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?