nişanlımın hataları.. yardım edersiniz sevinirim..

Biricikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
194
73
98
Merhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım

Değişeceğim diyo ayrılcaz diye çok korkuyo hiç mi umut yok ya askerden önce böyle değildi şuanda da hatamı telafi etmek için herşeyi yaparm diyo of galiba bi umut ışığı arıyorum

Ahanda tam benlik konu yeni nişanı atılmış biri olarak yettim gari derimde kelin ilacı olsa başına sürerdi

Arada durmayı, eşit davranmayı bilmesi lazım..yoksa yapamazsın yürümez..evlilik çıkmaya benzemez..seni niye kötuluyor ya kimseyi kotulemeden ortada dursun.illa bi tarafa yaranmasimi lazım..seni savunamiyacak bir adamla evlilik zor olur,iyice dusun..sen taniyosun nişanlıni..

annesinin gözünde seni küçük düşürmüş sence annesi artık seni eskisi gibi görür mü?

Annesiyle birlikte büyümüşler diyebilirim. Bide nişanlım ne yazıkki kimseyi kırıp üzemez hele annesini hiç benim için yaptığı çok şeyde var bu hatasında bırakmalı mıyım?

Anakuzusu bir cahille evlendim.. ve tartistiklarinda o kdr korkardimki kabak benim basimda patlayacak diye.. noldu yuvami dagittilar.. koca var ama yok.. ailesiyle beni ayirt edemedi bastim tekmeyi.. olmazzzz anakuzusuyla evliliklerin sonu bosanma maalesef..

annesinin gözünde seni küçük düşürmüş sence annesi artık seni eskisi gibi görür mü?
Annesiyle konuştm herşeyi biliyo oda oğlunun hatasının farkında. Kendileri de çok hata yaptı sürekli aramıza girdiler. Artık siz mutlu olun aranızı düzeltn bizi boşverin diyo

Annesiyle konuştm herşeyi biliyo oda oğlunun hatasının farkında. Kendileri de çok hata yaptı sürekli aramıza girdiler. Artık siz mutlu olun aranızı düzeltn bizi boşverin diyo

en iyi sen bilirsin işin içinde olan sensin ben samimiyetlerine inanıyorum diyorsan yoluna devam et

Değişeceğim diyo ayrılcaz diye çok korkuyo hiç mi umut yok ya askerden önce böyle değildi şuanda da hatamı telafi etmek için herşeyi yaparm diyo of galiba bi umut ışığı arıyorum
Değişeceğim diyen birine zaten güvenme, arayı bulmayı bırak direk seni kötülemiş, nerde bunun olgunluğu? Sen onun yerinde olsan nişanlını annene kötülermisin?

Ana kuzusu bi adam çok zor ne senin tarafında olmalı nede annesinin tarafında. Şimdiden kv adayı yada ailesi sizin ilişkinize şimdiden müdahele ediyo ve nişanlınız onları kırmamak adına sizi kötülüyosa iş zor iyi düşün ama nişanlın askerdeymiş zamana bırak birazda derim iyice ölç biç tart. Evlilik ne kadar iki kişilik gibi görünsede sileler olmadan da olmuyo

Kime neye inanacağımı o kadar şaşırdım ki
ailenin tavsiyesini al onların içgüdü ve tecrübeleri seni daha doğru yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…