- 8 Eylül 2015
- 59
- 165
- 93
Ağır olacak belki ama yol yakınken ayrıl kardesım.. Insanlar degısmez bunu unutma.. Keske benım esım nısanlıykan bellı etseydı de ayrılsaydım.. Evlendım 8 ay evlı kaldım su an bosanıyorum.. Sakın duzelır dye bekleme evlenınce duzelır hiç deme.. Allah yardımcın olsun.. İyi düşün nişandan ayrıldım ne derler ben be hissederim deme.. Evlenınceyı dusun aynı seylerı evlı olunca yasasan ne olacak? Evlendıkten snra ayrılmak cok zor cok yıkıcıMerhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım
kaynana ve ana kutusu erkek düşman başına. ben kaynanayı kovdum da kurtuldumMerhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım
Ben baska acidan baktim olaya acikcasi. Cokta büyütülcek bi mevzu degil bence, yani kötülemis derken dogruyu söylememis. Annesine cikip 'kardesim onu arada kiskandiriyodu onunda canina tak etti artik tepki verdi, napsaydi kiz?' diyerek konuyu, görümcenin cikip 'ben yapmiyorum öyle bisey' diyerek konuyu uzatip cikmaz hale getircegine, senin icin kiskandi demis. Ve bence bir annenin hosunada bu gider, ne güzel iki kardes yetistirmisimde sevgileri kiskandirabiliyor diye. Olaya daha yumusak yaklasir görümceni ikaz eder, kendisini geri ceksin diye. Saten nisanlinizda dogruyu anlatmis simdi, yani kiskanmadiginiz biliniyor.Hmm çok uzun hikaye nerden başlasam bilmiyorm. Özet geçeym görümcem sürekli beni kıskandırmak laf sokmak için uğraşır bende hep görmezden geldim ama en son bende tepkimi koydum anneside arams neden böyle yaptı demiş nişanlımda kardeşimle beni kıskandığı için yaptı falan demiş. Ama benim kıskanacağım bi durm yok öyle biri değilim hatta nişanlım görümcem için bişe dese ben savunurdm
Kardeşi amacı ulaştığına sevinmiştir zaten bu mevzu bi senedir olan bişe bi yerden başlayıp artık ailesine de laf söylemesi gerekiyodu hatta ben söylemeden onun birşeyler yapması gerekiyodu. Tamam bende huzursuzluk çıksın istemem ama ömür boyuda susup oturamamBen baska acidan baktim olaya acikcasi. Cokta büyütülcek bi mevzu degil bence, yani kötülemis derken dogruyu söylememis. Annesine cikip 'kardesim onu arada kiskandiriyodu onunda canina tak etti artik tepki verdi, napsaydi kiz?' diyerek konuyu, görümcenin cikip 'ben yapmiyorum öyle bisey' diyerek konuyu uzatip cikmaz hale getircegine, senin icin kiskandi demis. Ve bence bir annenin hosunada bu gider, ne güzel iki kardes yetistirmisimde sevgileri kiskandirabiliyor diye. Olaya daha yumusak yaklasir görümceni ikaz eder, kendisini geri ceksin diye. Saten nisanlinizda dogruyu anlatmis simdi, yani kiskanmadiginiz biliniyor.
Merhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım
anneyi çok sevmek ayrı, annenin gönlü olsun diye ya da idare etmek için rol yapmak ayrı...
annesini-ailesini sevmeyen erkekten bence iyi bir koca olmaz, sevgi ve merhametten yoksun olur diye düşünüyorum...
ama senin ayrı bir birey olduğunu kabullenemeyen, annesinin ağzının içine bakmanı isteyen biri ile zor...
anneler tabi ki sayılacak sevilecek ama yeni bir yuva kurulacaksa iki insan en çok birbirini önemseyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?