Sağol canım benim inşallah hayırlısı olur. Deneme olarak ne yapabilirim kiZamana bırak ama bikac ufak deneme yap bana kalırsa, ana kuzusu erkek cok itici oluyor. Senin yanında Aslan kesiliyor hatta annesini kötülüyor benim eski nişanlım gibi ama annesinin yanında süt dökmüş kedi gibi oluyor. Evlenince bu dahada ortaya cıkar tatlım, Hakkı'nda hayırlısı insallah
Aslında mantığım uğraşma diyor ama seviyorum işte yine de ayrılmak daha zoraynen valla adam dedigin belli zaman sonra karısını ve annesini tanıyıp idare etmeyi bilmeyi topu ordada bırakıp ne karsını üzücek nede annesini pohpohlucak
yol yakınken dön cnm valla hicc ugrasılmaz zaman kaybı insan belli bi evlilik süresi gecirinde herseye nasılda farklı bi pendereden bakıyo simdi neden bosanmıs kisilerin bekar kisilerle evlenmemesi gerektigini anlıyorum
Kv ile zıt düştüğün herhangi Bi konuyu nişanlına anlat, bakalım tavrı Nasıl olacak! Ama haklı olduğun ve dogru oldugunu savunduğun bisey olsun. Mesela bizim nerede oturacağımız sorun olmustu. Biz nişanlanmadan eski nişanlım işini benim oturduğum şehire aldırdı benden habersiz, benden habersiz okuluma yakın ev bakmaya başladı. Ne zaman bunu dile getirdik, annesi ne yapmıs ne etmiş onların orda oturmaya ikna etmiş ama bunu annesinin istediğini söylemedi kendi istiyormuş gibi söyledi. Bundan dolayı tartışıyorduk evet haklısın diyordu benim savunduğum seylere ama ben yinede burda ev tutcam dedi. O an anladımki annesi doldurmuş ve onun sözünden dönmezSağol canım benim inşallah hayırlısı olur. Deneme olarak ne yapabilirim ki
Hmm çok uzun hikaye nerden başlasam bilmiyorm. Özet geçeym görümcem sürekli beni kıskandırmak laf sokmak için uğraşır bende hep görmezden geldim ama en son bende tepkimi koydum anneside arams neden böyle yaptı demiş nişanlımda kardeşimle beni kıskandığı için yaptı falan demiş. Ama benim kıskanacağım bi durm yok öyle biri değilim hatta nişanlım görümcem için bişe dese ben savunurdmMevzu nasil gelisti??
Olay neydide nasil bi sekilde kotulemis seni?
Aynı şeyi bende yaşıyorum şuanda sevgiliyken asla annemlere yakın oturmayalm derdi nişanlandk annesi benden uzağa gitmenizi istemiyorm dedi herşey değişti şimdi annemle ilgisi yok bende ordan istiyorm evi diyo ama öyle olmadığını biliyorm. Bide evi ailesi alacak hiç sesini çıkaramıyo hiçKv ile zıt düştüğün herhangi Bi konuyu nişanlına anlat, bakalım tavrı Nasıl olacak! Ama haklı olduğun ve dogru oldugunu savunduğun bisey olsun. Mesela bizim nerede oturacağımız sorun olmustu. Biz nişanlanmadan eski nişanlım işini benim oturduğum şehire aldırdı benden habersiz, benden habersiz okuluma yakın ev bakmaya başladı. Ne zaman bunu dile getirdik, annesi ne yapmıs ne etmiş onların orda oturmaya ikna etmiş ama bunu annesinin istediğini söylemedi kendi istiyormuş gibi söyledi. Bundan dolayı tartışıyorduk evet haklısın diyordu benim savunduğum seylere ama ben yinede burda ev tutcam dedi. O an anladımki annesi doldurmuş ve onun sözünden dönmez
Annem kayınvalidem arkadaşlarım hatta nişanlım bile bu konuda bende haklı olduğumu düşünüyorumSizin haklı olduğunuzu kim diyor ?
Hmm çok uzun hikaye nerden başlasam bilmiyorm. Özet geçeym görümcem sürekli beni kıskandırmak laf sokmak için uğraşır bende hep görmezden geldim ama en son bende tepkimi koydum anneside arams neden böyle yaptı demiş nişanlımda kardeşimle beni kıskandığı için yaptı falan demiş. Ama benim kıskanacağım bi durm yok öyle biri değilim hatta nişanlım görümcem için bişe dese ben savunurdm
Sen benim eski nişanlımla nişanlanmış olabilirmisinAynı şeyi bende yaşıyorum şuanda sevgiliyken asla annemlere yakın oturmayalm derdi nişanlandk annesi benden uzağa gitmenizi istemiyorm dedi herşey değişti şimdi annemle ilgisi yok bende ordan istiyorm evi diyo ama öyle olmadığını biliyorm. Bide evi ailesi alacak hiç sesini çıkaramıyo hiç
Diyelim ki kıskandım ki gerçekten kıskançlık değil sadece kardeşine sinir olduğumdan bunu annesine bu şekilde söylemeside kötü. Evet anlattm olanları ama hep güzellikle konuşmaya açıklama yapmaya çalıştm. Ki çoğu şeyi anlatmama gerek yoktu yaşanırken oradaydıBelkide gercekten sevgilinizin gozunde " kiskaniyor" rolundesiniz.
Ama tavir aldiginiz icin su an diyemiyor oyle dusundugunu.
Kiskanmadginiza eminmisinz?
Hic demedinizmi sevgilinize kardesin boyle yapiyor diye? Hic karalamadim diyosunuz yani?
Aynen ya al birini vur ötekine. Benimde nişandan sonra o kadar şey değişti ki bana verdiği sözler uçtu gittiSen benim eski nişanlımla nişanlanmış olabilirmisinşaka Bi yana tatlım valla aynılarını bende duydum. Hani sen değilmiydin ben orda oturmam bize rahat vermezler diyen, işini bile sormadan değiştiren diyorum, haklısın ama annemgille ilgisi yok ben öyle istiyorum diyordu. Ayrıldıktan sonrada ben nişanlıyken neler neler demişler ortak tanıdıklara. Ben yarım kilo altın istemişim falan, nişanlımda hep soruyordu sen maddiyata önem verirmisin diye, yok Can'ım derdim meğer annesi evde ona benden yarım kilo altın istedi diyormuş ben babam hariç annemden bile harçlık isteyemem kaldıki elin kadınından altın istiycem. İyi düsün tatlım gerekirse dügünü ertele ileride boşanmaktan daha iyidir
Aynen, o yüzden bende ayrıldım. Ayrılamam sandılar ama yaptım, iyiki ayrılmışımAynen ya al birini vur ötekine. Benimde nişandan sonra o kadar şey değişti ki bana verdiği sözler uçtu gitti
Bidaha olursa ki bence kesin olacak bende o ayrılma gücünü kendimde bulurum inşallahAynen, o yüzden bende ayrıldım. Ayrılamam sandılar ama yaptım, iyiki ayrılmışım
İnşallah tatlım, her acı geçiyor merak etmeBidaha olursa ki bence kesin olacak bende o ayrılma gücünü kendimde bulurum inşallah
Bende öyle istiyorum da babası bigün bakar alır gelir gibi duruyor şuanda bana sorarsalar kesinlikle uzak bi yerden beğenirimEvlendiğinizde kesinlikle uzak oturun. İki aileden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?