Amin.. :'(Annesiyle konusurken seni kotulenmis ?
Allah kurtarsin yada sabir versin
Benim annem iki tarafta çocuğun çok üstüne gitti şimdi asker bişe yapma gelince ne olacağına bakarsın diyoAna kuzusu bi adam çok zorne senin tarafında olmalı nede annesinin tarafında. Şimdiden kv adayı yada ailesi sizin ilişkinize şimdiden müdahele ediyo ve nişanlınız onları kırmamak adına sizi kötülüyosa iş zor iyi düşün ama nişanlın askerdeymiş zamana bırak birazda derim iyice ölç biç tart. Evlilik ne kadar iki kişilik gibi görünsede sileler olmadan da olmuyo
ailenin tavsiyesini al onların içgüdü ve tecrübeleri seni daha doğru yönlendirir
Valla tatlım hayat senin, elbette ayrılmak kolay değil ama aynılarını bende yaşadığım icin diyorum. Ben annesini bana kötülerken bile kızıyordum o senin annen diye, hatta küstügüm bile oldu bu sebepten dolayı ama sonra ne oldu sonuc, hüsran! O yüzden ana kuzusumu, aman aman...Aksine hatası olsada kapatmaya çalıştm hep
Çok haklısınız zaten ben gereken herşeyi söyledim ve kendide farkında bundan sonrası ona kalms..ben çok bencil bi kadınım , yuva kurulurken dolayısıyla her zaman eşin bir adım önde tutulması taraftarıyım .. gelin kayınvalide genelllikle kurulacak yuva üzerine tartışırlar, burda müstakbel eş ben yuvamı karımla kuruyorum ,sizden ne beklentim ne de isteğim var,karışmayın diyebilmeli.. öyle arada dengeyi kurmaya çalışmak falan bile fasa fiso,aileden beklentiyi ( özellikle maddi ) sıfır tutup yuvasına da karısına da tek laf ettirmemeli bi adam
arkadaşım yaşın kaç bilmem ama ,bir kere rest çek,baktın olmuyor bir ömür ağlayacağına bir kere ağla bas tekmeyi
Zaten sürekli dua ediyorm. Hayırlısı olması için..ALLAH'A inanarak dua et.Cok faydasını görüceksin.
biz kadınlar şööööyle ağzı tadıyla cırlamadan rahat edemediğimiz için kaybediyoruz zaten ,halbuki böyle planlı ilerlemeke lazım ,haklısın arkadaşımhemen bırakma bence, ama bir şeyleri gözle görülür biçimde ağırdan al.mesela düğün tarihi mi konuşmak istiyor, işi yokuşa sür tarihi uzat kem küm et falan.sık sık görüşme bahaneler çıkart mesela,telefonlarına hemen cevap verme ama bunu yavaş yavaş yap.hemen yaparsan blöf oldugu çok belli olur.nişanlın salak mıdır nedir insan sevdiğini kötüler mi..bence sağlam bir dersi hakediyor.
Aslında bu kadar değildi askerden sonra böyle oldu yada ben uzaklaşınca gerçek yüzünü gördüm bilmiyorum. Ayrılmak zor böyle devam etmekte çok zor.. beni anlıyosunuzdur sizValla tatlım hayat senin, elbette ayrılmak kolay değil ama aynılarını bende yaşadığım icin diyorum. Ben annesini bana kötülerken bile kızıyordum o senin annen diye, hatta küstügüm bile oldu bu sebepten dolayı ama sonra ne oldu sonuc, hüsran! O yüzden ana kuzusumu, aman aman...
biz kadınlar şööööyle ağzı tadıyla cırlamadan rahat edemediğimiz için kaybediyoruz zaten ,halbuki böyle planlı ilerlemeke lazım ,haklısın arkadaşım
Ya bide benim öğrendiğimi duyunca intihar etcem yok Allah belamı versin falan diye kendi kendine saydırdı bile bile yapmıs resmen ya haklısın aslında telefonuna cevap vermesem yeter ona. Elimi kolumu bağlayan asker oluşu yoksa bilirim ona yapacaklarımıhemen bırakma bence, ama bir şeyleri gözle görülür biçimde ağırdan al.mesela düğün tarihi mi konuşmak istiyor, işi yokuşa sür tarihi uzat kem küm et falan.sık sık görüşme bahaneler çıkart mesela,telefonlarına hemen cevap verme ama bunu yavaş yavaş yap.hemen yaparsan blöf oldugu çok belli olur.nişanlın salak mıdır nedir insan sevdiğini kötüler mi..bence sağlam bir dersi hakediyor.
Ya bide benim öğrendiğimi duyunca intihar etcem yok Allah belamı versin falan diye kendi kendine saydırdı bile bile yapmıs resmen ya haklısın aslında telefonuna cevap vermesem yeter ona. Elimi kolumu bağlayan asker oluşu yoksa bilirim ona yapacaklarımı
Anlıyorum tatlım, nişan atmış biri olarak ayrılık kararı vermenin cok zor oldugunu biliyorum. Sana ayrıl diyemem ama onu dene en azından bakalım seni yine kötülüyormu, veya annesiyle aranızdaki dengeyi kurabiliyormu? Nişanlılık tanışma evresi, yani bazı şeyler yürümüyorsa onların üstünü kapatmanın Bi anlamı yok, evlilikte illa patlak verirAslında bu kadar değildi askerden sonra böyle oldu yada ben uzaklaşınca gerçek yüzünü gördüm bilmiyorum. Ayrılmak zor böyle devam etmekte çok zor.. beni anlıyosunuzdur siz
Hmm evet bunu yapmayı düşünüyorum şuanda da tutuştu yarın annesini arayıp hatasını telafi edecek ama yetmez biraz daha sürünmeli değil mi beni o kadar üzdükten sonra hemen kurtulamazAskerden dönene kadar sende 10 üzerinden 4 ile başla bu ağırdan almalara o halde ama mesela telefonda içten davranmazsan bu bile onun huzurunu kaçırmaya yeter.askerden gelince de şiddeti arttırırsın.en sonunda da bu davranışının seni şoke ettiğini,evlilik için ciddi olarak düşünmek istediğini söylediğin zaman seviyorsa etekleri tutuşur.o zamanki davranışına göre bir karara varırsın.
Valla şuan senin için herşeyi yapmaya hazırım diyo ama zamanla görcem inşallah düzelir. Bi taraftan da huy bu canı çıksa çıkmaz diyorm ama yine de zamana bırakmalıyım sanırımAnlıyorum tatlım, nişan atmış biri olarak ayrılık kararı vermenin cok zor oldugunu biliyorum. Sana ayrıl diyemem ama onu dene en azından bakalım seni yine kötülüyormu, veya annesiyle aranızdaki dengeyi kurabiliyormu? Nişanlılık tanışma evresi, yani bazı şeyler yürümüyorsa onların üstünü kapatmanın Bi anlamı yok, evlilikte illa patlak verir
Zamana bırak ama bikac ufak deneme yap bana kalırsa, ana kuzusu erkek cok itici oluyor. Senin yanında Aslan kesiliyor hatta annesini kötülüyor benim eski nişanlım gibi ama annesinin yanında süt dökmüş kedi gibi oluyor. Evlenince bu dahada ortaya cıkar tatlım, Hakkı'nda hayırlısı insallahValla şuan senin için herşeyi yapmaya hazırım diyo ama zamanla görcem inşallah düzelir. Bi taraftan da huy bu canı çıksa çıkmaz diyorm ama yine de zamana bırakmalıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?