nişanlımın hataları.. yardım edersiniz sevinirim..

Benim annem iki tarafta çocuğun çok üstüne gitti şimdi asker bişe yapma gelince ne olacağına bakarsın diyo

Aksine hatası olsada kapatmaya çalıştm hep
Valla tatlım hayat senin, elbette ayrılmak kolay değil ama aynılarını bende yaşadığım icin diyorum. Ben annesini bana kötülerken bile kızıyordum o senin annen diye, hatta küstügüm bile oldu bu sebepten dolayı ama sonra ne oldu sonuc, hüsran! O yüzden ana kuzusumu, aman aman...

ben çok bencil bi kadınım , yuva kurulurken dolayısıyla her zaman eşin bir adım önde tutulması taraftarıyım .. gelin kayınvalide genelllikle kurulacak yuva üzerine tartışırlar, burda müstakbel eş ben yuvamı karımla kuruyorum ,sizden ne beklentim ne de isteğim var,karışmayın diyebilmeli.. öyle arada dengeyi kurmaya çalışmak falan bile fasa fiso,aileden beklentiyi ( özellikle maddi ) sıfır tutup yuvasına da karısına da tek laf ettirmemeli bi adam
arkadaşım yaşın kaç bilmem ama ,bir kere rest çek,baktın olmuyor bir ömür ağlayacağına bir kere ağla bas tekmeyi

Çok haklısınız zaten ben gereken herşeyi söyledim ve kendide farkında bundan sonrası ona kalms..

hemen bırakma bence, ama bir şeyleri gözle görülür biçimde ağırdan al.mesela düğün tarihi mi konuşmak istiyor, işi yokuşa sür tarihi uzat kem küm et falan.sık sık görüşme bahaneler çıkart mesela,telefonlarına hemen cevap verme ama bunu yavaş yavaş yap.hemen yaparsan blöf oldugu çok belli olur.nişanlın salak mıdır nedir insan sevdiğini kötüler mi..bence sağlam bir dersi hakediyor.

biz kadınlar şööööyle ağzı tadıyla cırlamadan rahat edemediğimiz için kaybediyoruz zaten ,halbuki böyle planlı ilerlemeke lazım ,haklısın arkadaşım

Aslında bu kadar değildi askerden sonra böyle oldu yada ben uzaklaşınca gerçek yüzünü gördüm bilmiyorum. Ayrılmak zor böyle devam etmekte çok zor.. beni anlıyosunuzdur siz

biz kadınlar şööööyle ağzı tadıyla cırlamadan rahat edemediğimiz için kaybediyoruz zaten ,halbuki böyle planlı ilerlemeke lazım ,haklısın arkadaşım

cırlamadan rahat edemiyoruz doğru, fakat noluyor bu sefer de ay çok mu üstüne gittim çok mu abarttım diye duraksıyor karşı tarafta 2 güzel söz 1 peşinden koşma yapınca esas olay kaynıyor gidiyor şahsım adına artık planlı hareket etmeye çalışıyorum,hele bi de karşı taraf alışık değilse buna uzun vadede sağlam faydasını görüyorum.

Ya bide benim öğrendiğimi duyunca intihar etcem yok Allah belamı versin falan diye kendi kendine saydırdı bile bile yapmıs resmen ya haklısın aslında telefonuna cevap vermesem yeter ona. Elimi kolumu bağlayan asker oluşu yoksa bilirim ona yapacaklarımı

Askerden dönene kadar sende 10 üzerinden 4 ile başla bu ağırdan almalara o halde ama mesela telefonda içten davranmazsan bu bile onun huzurunu kaçırmaya yeter.askerden gelince de şiddeti arttırırsın.en sonunda da bu davranışının seni şoke ettiğini,evlilik için ciddi olarak düşünmek istediğini söylediğin zaman seviyorsa etekleri tutuşur.o zamanki davranışına göre bir karara varırsın.

Aslında bu kadar değildi askerden sonra böyle oldu yada ben uzaklaşınca gerçek yüzünü gördüm bilmiyorum. Ayrılmak zor böyle devam etmekte çok zor.. beni anlıyosunuzdur siz
Anlıyorum tatlım, nişan atmış biri olarak ayrılık kararı vermenin cok zor oldugunu biliyorum. Sana ayrıl diyemem ama onu dene en azından bakalım seni yine kötülüyormu, veya annesiyle aranızdaki dengeyi kurabiliyormu? Nişanlılık tanışma evresi, yani bazı şeyler yürümüyorsa onların üstünü kapatmanın Bi anlamı yok, evlilikte illa patlak verir

Hmm evet bunu yapmayı düşünüyorum şuanda da tutuştu yarın annesini arayıp hatasını telafi edecek ama yetmez biraz daha sürünmeli değil mi beni o kadar üzdükten sonra hemen kurtulamaz

Valla şuan senin için herşeyi yapmaya hazırım diyo ama zamanla görcem inşallah düzelir. Bi taraftan da huy bu canı çıksa çıkmaz diyorm ama yine de zamana bırakmalıyım sanırım

aynen valla adam dedigin belli zaman sonra karısını ve annesini tanıyıp idare etmeyi bilmeyi topu ordada bırakıp ne karsını üzücek nede annesini pohpohlucak

yol yakınken dön cnm valla hicc ugrasılmaz zaman kaybı insan belli bi evlilik süresi gecirinde herseye nasılda farklı bi pendereden bakıyo simdi neden bosanmıs kisilerin bekar kisilerle evlenmemesi gerektigini anlıyorum

Valla şuan senin için herşeyi yapmaya hazırım diyo ama zamanla görcem inşallah düzelir. Bi taraftan da huy bu canı çıksa çıkmaz diyorm ama yine de zamana bırakmalıyım sanırım
Zamana bırak ama bikac ufak deneme yap bana kalırsa, ana kuzusu erkek cok itici oluyor. Senin yanında Aslan kesiliyor hatta annesini kötülüyor benim eski nişanlım gibi ama annesinin yanında süt dökmüş kedi gibi oluyor. Evlenince bu dahada ortaya cıkar tatlım, Hakkı'nda hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…